Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
You'll be my bitches in one way or another!
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 20:36:36 GMT 3
Elven tuli tarviliku toa ette, Samara süles "Oleme kohal. Lõpp-peatus. Palun kõikidel reisijatel sülest lahkuda." Poiss lasi tüdruku maha ja lausus "Peame ainult kolm korda käima ukse ees..." Suur muie näol.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 20:41:37 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa, ise narust vappudes. "Okei," lausus ta lõbusalt. Ta oli endiselt kindel, et noormees mõtleb kõike naljaga, seega mängis neiu endiselt kaasa.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 20:42:45 GMT 3
Elven irvitas ja kõndis kolm korda edasi ja tagasi, kuni tekkis uks. Ta avas ukse ja lausus "Matmausell..." Muidugi tuba oli geniaalne suure voodiga tuba... Ta irvitas ja vaatas tüdrukut.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 20:46:54 GMT 3
Samara astus tuppa ning puhkes naerma. "Türa, sa oled ikka nii tobu küll," lausus Samara veelgi rohkem hakates, kuid siiski sammus ta voodini ning istus sellele, teeseldud kutsuv pilk neidise silmis.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 20:48:37 GMT 3
Elven irvitas. Ta jõllitas alguses tüdrukut "Sa oled tõesti nii kena, et ma lakun kohe su varbad puhtaks..." poiss kõndis tüdrukuni, istus ta kõrvale ja siis, kiusatusele alla andes suudles ta tüdrukut, ise sulges silmad samal ajal.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 20:53:00 GMT 3
Samara ahmis õhku, kui noormees teda suudles. Siiski suudles ta noormeest vastu, kuid peagi lükkas ta noormehe endast eemale, endal veidike ehmunud pilk silmis. "Sa pidid mu varbaid lakkuma, mitte mind suudlema," lausus tütarlaps lõpuks naerma puhkedes.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 20:54:13 GMT 3
Poiss muigas kergelt. Ta ohkas ja vajus voodile pikali ja vaatas lage "See oli rohkem kõnekäänd..." Ta oli vait ja sulges oma sinakas, natuke hallikas silmad.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 20:58:56 GMT 3
Samara muigas vaikselt, kui end voodile pikali ajas ning end näoga noormehe poole pööras. Ta naeratas kergelt ning sõnas: "Miks sul tüdrukut pole? Kas pole siis tõesti olemas ühtegi tüdrukut, kes sind huvitaks?" Ta naeratas sõbralikult, jäädes poissi vaatlema.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 21:00:25 GMT 3
Elven vaatas lage, kuni kuulis ta küsimust. Talle tuli üsna tüdinenud nägu pähe "Samara, ma ei taha selllel teemal rääkida." Poiss armastas ju tüdrukut ja tüdruk ei saa ega ole kunagi sellest aru saanud. "Sa peaksid seda teadma..." ta ohkas vaikselt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 21:04:21 GMT 3
Samara lasi kuuldavale sügava ohke. "Sa ei taha sel teemal rääkida, kuid ma tahaks siiski teada. Sa tead, et sa võid alati mulle kõigest rääkida. Selleks ma sul olengi, Elven," lausus tütarlaps end voodil kõhuli ajades ning naeratades majakaaslast silmitsedes.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 21:05:38 GMT 3
Poiss ei öelnud midagi ja oli vait. Ta ei öelnud midagi, kuid lõpuks siiski ta ütles "Samara. Sa pead seda ise taipama. Ma ei ütle sulle midagi sellel teemal. Said aru?" ta silmad olid ikka veel kinni.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 21:10:45 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa, ise järsku aru saades. Kuidas ta varem selle peale ei tulnud, neiu ei teadnud. Peagi aga naeris tüdruk lõbusalt ning muutus siis jälle tõsiseks. "Elven.. Miks sa mulle kohe ei öelnud, et sulle.. poisid meeldivad?" küsis tüdruk suurte silmadega.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 21:12:28 GMT 3
Poiss lausus kohe "Issand Jumal... Appikene. Samara? Oled sa tõesti nii loll vä? Mis sa arvad, et miks ma olen sind mitu korda suudelnud? Kas sa oled siis mingi poiss, kes on opeeritud tüdrukuks? Camooon!" Poiss ajas end kõhuli ja surus pea patja.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 21:16:48 GMT 3
Samara tudis, justkui oleks talle keegi vastu kõrvu virutanud. Ta ilme oli jahmatav ning silmad suured. Huuled olid tüdrukul veidike paokil. "Elven, tahad öelda, et MINA meeldin sulle?" küsis tütarlaps noormehelt. Tema oli arvanud, et poiss oli teda suudelnud, sest too on.. poiss.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 21:18:21 GMT 3
"Jää vait..." Tuli hääl ja poiss oli vait 'kuidas ta saab nii loll olla?' poiss ei öelnud midagi. Nägu polnud näha ega midagi. Ta oli täiesti vait nagu haud.
|
|