|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 21:24:09 GMT 3
Samara ohkas vaikselt ning keeras teise külje, olles nüüd noormehega selgamisi vastakuti. Ta surus pea samuti patja ning silmad kõvasti kinni, lootes, et see kõik on uni, millest ta ärkab.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
You'll be my bitches in one way or another!
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 21:31:50 GMT 3
Poiss ei liigutanud end 'Kurat, sa ei saa aru, kui väga ma sind armastan. Sa lihtsalt ei saa aru... Sa lihtsalt... ei... saa!' röökis Elven mõtteis.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 21:36:54 GMT 3
Samara ohkas vaikselt, ise kõvasti padjast kinni hoides. Ta ei teadnud, mida noormees mõtles. Ta ei teadnud, mida ta tundis ning noormees ajas teda veelgi rohkem segadusse. "Mida sa oma eelmise lausega siis öelda tahtsid?" küsis tüdruk lõpuks vaikselt.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 21:41:28 GMT 3
"Jää vait? Täpselt seda sama. Ole kuss. Ma ei taha praegu su häält kuulda. Ma lihtsalt ei taha..." Poiss oli vait ja rohkem talt midagi ei kuulnudki. Ta hoidis ikka pead padjas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 21:43:54 GMT 3
Samara sulges vaikselt silmad ning ajas end aeglaselt püsti, kui oli pikalt kaalutlenud, mida teha. Ta ohkas vaikselt, peaaegu kuuldamatult ning sammus ukseni. "Ma siis pigem lähen. On kohe näha, et.. Ma olen sulle ainult tüliks siin," lausus Samara, hääl vaikselt värisemas. Ma teadsin, et suhted segavad sõprust. Ma teadsin, lausus hääl neidise peas, kui ta ukse avas.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 21:57:10 GMT 3
"Sa pole tüliks. Ma lihtsalt tahan mõelda mida teha ja mõned asjad hoolikalt järele. Arvad et mul on üksi parem olla?" küsis poiss pomisedes kuid ei liigutanud end. Ta oli TÄIESTI paigal, mõtles hoolikalt midagi läbi "aga sa ise tead..."
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 21:59:04 GMT 3
Samara keeras otsa ringi, sulgedes enda järel ukse. Ta vajus selle najal maha istuma, võttes kätega põlvedest kinni ning asetades otsaesise vastu põlvi. Sa ise käskisid mul vait jääda, kuid samas sa ei taha, et ma ära läheks. Ma ei tea, mida mõelda sellest," ütles tüdruk vaikselt.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 22:00:44 GMT 3
Elven ei öelnud midagi. Ta ajas end peagi istumast püsti ja kõndis tüdruku juurde ja kükitas ta ette "Samara? Mida sa tunned mu vastu?" küsis ta ja vaatas tüdrukule otsa.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 22:03:27 GMT 3
Samara tõstis enda pea, ise kohkudes noormehe küsimuse peale. "Mina ei tea.. Miks sa küsid selliseid asju minult, millele ma vastata ei oska, Elven?" küsis tüdruk närveerides ning end koheselt püsti ajades ning tagasi voodi juurde kõndides. Ta jäi noormehe poole seljaga seisma, ise ärevalt hingates.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 22:05:27 GMT 3
"Sa ei tea, mida sa mu vastu tunned?" Elven ohkas ja ajas end püsti "Tea, et ma olen sind alati armastanud." Poiss seisis paigal ja vaatas tüdrukule otsa.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 22:08:01 GMT 3
Samara ahhetas vaikselt, pilk maha pööratud. "See ei vasta tõele," lausus tüdruk vaikselt. "Sest sa ei teinud midagi, kui mina üritasin su tähelepanu võita. Ja ma andsingi sellepärast alla," lausus neiu vaikselt, vajudes aeglaselt voodiäärele istuma.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 22:09:57 GMT 3
Elven ei liigutanud end. "Selge. Siis ma tean, et mina olen see idioot. Sorry, et ma su aega raiskasin." Poiss lahkus järgmisena toast. Pilk oli niiviisi suunatud, et silmi polnud näha. Poiss liikus astonoomia torni poole xD.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 22:12:09 GMT 3
Samara vaatas kindlalt seina, endal süda puperdamas. "Putsi küll!" vandus tüdruk lõpuks kõvasti ning väljus toast, järgnedes noormehele.
|
|