|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 14, 2008 20:22:10 GMT 3
Kelly oli Hayleyle järgi jooksnud. "Derek ja Nick tulevad ka võibolla" lausus Kelly siis , kui teatud riided omale spordikotti viskas. "Ma jooksin neile Suurest saalist väljudes otsa" selgitas Kelly siis , kui viimaks veel vajalikke asju kotti viskas.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 14, 2008 20:26:40 GMT 3
Hayley surus just viimast pluusi kotti ja mõtleski kuhu Kelly jäänud oli. "Misasja?," küsis ta siis ja keeras ennast Kelly poole, kulmud küsivalt üleval ja silmad suured.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 14, 2008 20:29:24 GMT 3
Kelly muigas kergelt. "Ma arvasin , et sulle kuluks Dereki seltskond ära" lausus Kelly ning muigas , kuigi jättis tegelikult põhilise rääkimata. "Aga see on ainult võibolla" lausus tüdruk siis kiiresti , kui nüüd koti luku kinni tõmbas ning sõbranna poole vaatas , endal kerge naeratus näol.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 14, 2008 20:32:58 GMT 3
Hayley lasi enda kulmud nüüd alla ja koukis voodi alt välja kaks jäägrit, ühe viskas ta spordikotti, kuid teise surus õlakotti. Ta kavatses seda rongis jooma hakata. "No, võibolla kulubki," lausus ta siis lõpuks, kui oli selle üle mõne sekundi mõelnud. Tüdruk seisis nüüd peegli ette ja hakkas vanat meiki, mis ta hommikul teinud oli, maha võttma. Seejärel aga hakkas ta uut tegema.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 14, 2008 20:38:23 GMT 3
"Aga jah , Nick tuleb ka" lausus Kelly vaikselt. "Te ei pidanud just hästi läbi saama" lisas Kelly siis veel. "Ja Nickile ei meeldi sa ,sest sa suitsetad" lausus tüdruk siis. "Ta seda vist ei teagi , et ma teen" kortsutas Kelly siis järsku kulmi. "Ja kui nad tulevadki , siis ürita temaga normaalselt läbi saada , eks?" küsis Kelly vaikselt , kui sõbrannale otsa vaadates muigas.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 17, 2008 20:59:12 GMT 3
"Sa oled nii ÕEL," lausus Hayley piinatud häälega, enal muie näol, lõpetades meikimist ja hakkas siis soengut tegema. "Aga ja jah, ma luban, et käitnud hästi," lisas ta siis, kui juukseid harjas.
|
|