|
Post by Samara Soul on Dec 5, 2008 17:26:23 GMT 3
Et mis arvate jõuluballi mõttest? Või on veel vara? Noh, mis te arvate sellest?
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 5, 2008 23:18:36 GMT 3
Hea mõte.. kui teha siis peaks suht kohe teistele ka ütlema ma arvan.. noh, et inimesed teaksid ja värki. aga kas see oleks lihtsalt ball või on mingi teema jne..?
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 6, 2008 0:06:44 GMT 3
Eile juba otsustasime Kellyga, et ball tuleb. Tegelt ma pidin tänaseks juba plakati tegema valmis, kuid ma arvan, et enne parem paneme paika mis teema ja kuna jms.
Mis oleks kui see hakkaks suht juba varsti, sest päris jõulud ei ole ka kaugel ..
Maskiball?
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 6, 2008 21:35:38 GMT 3
ja päris jõuludel ei saa paljud sisse..
maskiball oleks suht normaalne, aga kohustuslikult kaaslasega minema ei peaks kuna poisse on (ofc) vähem kui tüdrukuid niiet see oleks suht piiratud ball sis
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 6, 2008 23:07:17 GMT 3
Poisse on tegelikult üpriski paluj ja noh.. Kaaslane ei pea ka poiss olema. Kuid tõesti, kaaslast ilmselt ei pea olema.
Maskiball on hea mõte, kuid siis võiks midagi sellist olla, mida varem olnud pole. Näiteks mingi eraldi teema võiks olla (balliteema) vms.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 6, 2008 23:32:58 GMT 3
noh.. võib kirjutada et soovitatav on tulla koos kaaslasega
njaa.. agaa, mis teema sis?
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 7, 2008 0:05:13 GMT 3
Mingu dþungliteema või siis superkangelaseteema või siis filmiteema jms
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 7, 2008 2:27:57 GMT 3
dþungliteema xd okei.. filmiteema oleks suht hea minumeelest
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 7, 2008 14:36:04 GMT 3
Minu arust ka, iseasi, kui paljud võlurid filme teavad x]
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 7, 2008 20:52:49 GMT 3
filmiteema on jh hea. võis siis nn. kuulsuse teema. Võlurid ja nõiad siin foorumis võiksid ise nn. kuulsa nõia või võluri välja mõelda aga võib ka mugu kuulsusi võtta vms. aga andke siis veel teada, mis arvate !
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 7, 2008 20:53:13 GMT 3
Kelly on Tuhkatriinu ^^ ei tegelikult mulle suht sobib , mis tuleb või siis teeme lihtsalt , et peab kandma teatud värvi ? *
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 7, 2008 21:07:29 GMT 3
Samas see džungliteema võiks naljakas olla. nt teeks suurest saalist nn. džungli. palmid ja võrkiiged, eksootilised joogid ja loomakujud vms. ja siis inimesed džungli riietes aga seal ei oleks eriti valikuvõimalusi ;D ;D ;D ;D
|
|
|
Post by Caspar P. Wilion on Dec 7, 2008 21:47:05 GMT 3
No, dþungliteema kõlab juba eksootilisena... Ja-ja midagi mis võiks olla tegelikult väga huvitav. *Paistab, et ma pean välja mõtlema keda ballile kutsuda, nn. meesisik olen ju * Aga ka muinasjuttu oma oleks huvitav... Raamatutegelased va. HP omad, oleks samuti täitsa huvitav. Ise mainiks aga seda, et selle peaks tegema pärast päris jõule, sellepärast, et jõuluaeg on väga-väga kiire minul, ma ma olen kindel, et ka kõikidel teistel ning, neil pole aega tegeleda nii palju sellega.
|
|
|
Post by Daniel White on Dec 7, 2008 22:04:14 GMT 3
enne jõule on aega, pärast jõule kuni 30 on aega, siis mind ei ole kümme päeva ja siis tagasi jälle suht see nädal alustada, siis oleks hea
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 7, 2008 23:30:28 GMT 3
Ma arvan ka, et see nädal hakkab juba. Nüüd tuleb vaid välja mõelda teema ja siis ongi asi valmis põhimõtteliselt
|
|