|
Post by Caspar P. Wilion on Dec 8, 2008 16:59:29 GMT 3
Mis teema siis jääb? Dþungliteema?
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 8, 2008 17:24:52 GMT 3
Dsungli teema kõlab ka hästi
aga kui alustada siis võiks juba ülehomme või nii alustada.. või vähemalt täna juba posti üles panna et tulemas on, sest parem on ikka kui enne tead ka et tulemas on
Aga seekord siis seda teemat ei jõua teha kus paar peffi saali kaunistavad sest sellega läheks ilmselt liigakaua ? et siis kirjutaks lihtsalt balli avapostis milline see on
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 8, 2008 19:45:48 GMT 3
jap. aga teeema ?
|
|
|
Post by Robert Davies on Dec 8, 2008 19:46:47 GMT 3
xD Džungliteema oleks... huvitav xD Ja tglt poisse on tõesti suht vähe Hari on Danist sisse võetud ja Kelly minust HArja jutu järgi ja Sämmi Evenist (nagu alati) Nii et suht Jasper ja mingi üks kaks poissi on veel aga tüdrukuid on alati kõriauguni Aga muidu ma olen suht erapooletu teema suhtes
|
|
|
Post by Caspar P. Wilion on Dec 8, 2008 19:53:46 GMT 3
Nii, et varsti jooksevad ringi meil väikesed ahvipärdikud - mouglid jne. See saab huvitav olema. Aga, et siis tekst üles ja homme-ülehomme pidutsema. Kuule jaa, valik missugune. x) Ei tegelikult, ma loodan südamest, et mõni tüdruk mind ründab, sellepärast, et Jase oli sissevõetud Kellyst, kuid see kavatseb ära jääda. Siis on tal päris "kahe" tüdruku vahel valida.
|
|
|
Post by Robert Davies on Dec 8, 2008 20:26:56 GMT 3
xD Sa võid Kelly saada kui tahad xD Ma kavatsen niikuinii üksi minna
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 8, 2008 20:34:51 GMT 3
robert ausalt, ma löön su maha ! ei tegelt, kui teema otsustatud, võib juba kasvõi täna pidusteda ;p
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 8, 2008 21:27:53 GMT 3
Haha, mina üldsegi veel mõtlen, kellega minna. Vbl Elven ei kavatsegi ballile tulla, siis kutsun Jase ballile ;D
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
You'll be my bitches in one way or another!
|
Post by Arsen Karekin on Dec 8, 2008 21:35:49 GMT 3
Omg. Not again. Maskiball... Pigem võiks olla mingu uhke ball, kus tüdrukud panevad paksud kleidid selga ja siis poisid vaatavad, kui ilusad nad on (LLL)... Dþungli teema jõulude ajal. Camoon maan . Ok, see oli kõigest minu tühine arvamus. Paras aeg hakata draamat tegema (6). xD Enne jõule suur Draama xD.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 8, 2008 21:39:13 GMT 3
aga tavalised ballid/teiste teemadega on ju nii.. ärakasutatud juba seda saab just teha millalgi muul ajal aga dšungli värk on selline uus tekitab elevust ;D niiet mina olen dšungli poolt
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 8, 2008 23:16:10 GMT 3
Mulle oleks rohkem meeltmööda filmiteema tegelt
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 8, 2008 23:17:10 GMT 3
aga dðungliteema on selliinee.. eksootiline nagu keegi enne ütles, ja üldse huvitav ja ainulaadne
ja mis teema? aga et, millal siis 'plakat' üles pannakse?
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 8, 2008 23:22:08 GMT 3
Mina ei tea. Hayley paneb ja otsustab
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 8, 2008 23:33:09 GMT 3
ookei
|
|