|
Post by Alicia Green on Dec 13, 2008 23:43:24 GMT 3
Oli ilus õhtupoolik ja Hayley leidis ennast taas istumas jaamas, see oli viimasel ajal tema lemmik kohaks saanud. Tüdruk jõi siidrit ja kõlgutas pingil istudes jalga. Ta ei teadnud mida teha ja Kellyl oli ka kiire olnud, niisiis pidi ta täna üksi aega veetma..
|
|
|
Post by Derek Blate on Dec 13, 2008 23:50:49 GMT 3
Noormees pigistas silmad kinni, kui taevasse vaatas. Hetke paigal püsinud kontrollis ta et seljakott on seljas, ning riided seljas. Olles selles kindel ohkas Derek õrnalt, ta polnud kunagi usaldanud ilmumist oma eelnevate kogemuste tõttu. Seejärel asus ta alles ümbrust uurima, ning ta pilgu püüdis üks eriti tuttava moega neiu, kes pingil istudes oma jalgu kõigutas. Siiski suunas ta silmad edasi ringi liikuma, Nicky oli lubanud talle siia ju vastu tulla, ning seetõttu otsustas ta rohkem kusagile mitte liikuda.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 13, 2008 23:55:03 GMT 3
Hayley kõlgutas just jalgu ja vaatas ringi, kui pilgu sinnapoole keeras, kus seisis nüüd juba üks nägus noormees, noormees, kes oli väga tuttava moega. Hayley mõtles mõni hetk ja siis meenus talle suvevaheaeg, see üks ainuke vaheag. "Derek, Derek Blate?," küsis ta naerdes, kui püsti oli tõusnud ja noormehe poole sammus.
|
|
|
Post by Derek Blate on Dec 14, 2008 0:01:11 GMT 3
Dem kergitas kulmi, kui end tüdruku suunas keeras kes ta nime oli nimetanud. Seda ei saanud siin teada ju mittekeegi peale Nicky, kuid teda siin polnud. Ilmselt oli Nick kellegi sõbrale järgi saatnud, ning seetõttu ta ei hakanud meenutama ka kellega võis tegu olla. ''Jah, aga Nicky pidi ise tulema.'' Suunas ta pilgu Hayleyle, keda ta nüüd hoolikalt vaatlema hakkas. Kulmi kortsutanud ei näinud ta tüdruku käes aga pilti, mille järgi ta oleks võinud poisi ära tunda. ''Kas ma tean teid?'' Surus ta oma naeratuse kiirelt peitu, kuna endiselt ei saanud ta asjale pihta.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 14, 2008 0:06:22 GMT 3
"Niiet see oledki siis sina, ma mõtlesin kaua," lausus Hayley, teemast üldse mööda kaldudes. Ta muigas, kui ennast ühele jalale toetama lasi. "Sa oled muutunud, kuid ainult natuke," lisas ta, samuti nagu muuseas, "ja ma ei teadnud, et sa võlur oled, veelvähem arvasin ma, et ma sind kunagi Sigatüükas kohtan." Hayley ei olnud ikka veel vastanud küsimusele, et kes ta on. "Ja sa tead Nicki, ta on paras ülbik." Hayley muigas ikka veel, kui lõpuks pilgu Derekile kinnitas. "Mina olen Hayley, eelmine suvi, pidu, väga täis, meie mõlemad," lausus ta siis ja hakkas naerma, ta ei olnud kindel, kas poiss teda üldse mäletab..
|
|
|
Post by Derek Blate on Dec 14, 2008 0:34:01 GMT 3
Noormees silmitses tüdruku igat näojoont, ning kuulas teda hoolikalt, kui too kõnelema hakkas. Kuulnud, et ta on muutunud kerkisid nooruki mõlemad kulmud üpris palju ülespoole, kuid siiski ei öelnud ta ise midagi. Nicky kohta lauset kuulnud turtsatas poiss, aga tahesttahtmatta naerma. Nime Hayley kuulnud naeratas noormees aga lõpuks sügavalt, kui teda lõpuks säravsilmi vaatama jäi. ''Nicky on mu parim sõber juba peale mu esimest sünnipäeva. Ta pole ülbe, kui siis ainult võõrastega, ja eelmine suvi olin ma vägaharva kaine.'' Sõnas ta lõpuks juba palju energilisemalt, kui ta seda varem teinud oli. ''Kui sigatüükast rääkida, ehk juhatad mu sinna? Nickyl nagu näha polnud ma meeles.'' Muutus nooruki hääl veidi kahtlevaks, kui ta ikkagi lõpuks silmad, mis koguaeg sõpra olid otsinud Hayleyle viis.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 14, 2008 0:40:40 GMT 3
Hayley kergitas kulmi, kui kuulis, et Nick on tema parim sõber. "Ega jah, sõpru ei saa valida," tunnistas ta, "võibolla ta polegi nii õel.." Kuigi seda viimast lausus ta natuke kahtlevalt ja õlakehitusega. Tüdruk naeratas viimaks uuesti. "Sa tuled poole õppeaasta pealt?," küsis ta siis üllatunult, "sinusuguseid on vähe." Siis aga hakkas ta Sigatüüka poole sammuma, viibates, et poiss kaasa tuleks. "Sulle hakkab siin kindlasti meeldima," lausus ta, justkui giid.
|
|
|
Post by Derek Blate on Dec 14, 2008 0:46:34 GMT 3
Poiss kuulas hoolikalt Hayleyt, ning sammus temaga kaasa, kui too minema hakkas. Nicky kohapealt oleks tahtnud Derek vaielda, kuid hetkel ei hakanud ta seda tegema. Noormees ei saanud olla kindel, et Nick on siin just kõigekorralikum. Meeldimise kohapealt suunas ta silmad Hayleyle, keda justkui hindavalt uuris. ''Kui sina mind igalpool saadad, siis kindlasti.'' Lausus ta vaikselt, ning naeratas. Esimeseks ülesandeks oli ta võtnud omale õiget Nicky talle tutvustada.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 14, 2008 0:48:03 GMT 3
Kelly oli parajasti oma vajalike tegudega ühele poole saanud , kui jalutas siganurme jaama poole , et sealt siis edasi kooli minna. Tema imestuseks nägi Kelly oma sõbrannat mingi poisiga. Neiul jõudis väga palju mõtteid peast läbi käia.
"Hei , ega ma ei sega?" küsis Kelly vaikselt , kui kahele koolikaaslasele järele jõudis. Tüdruk kõndis siis Hayley kõrval , kui sõbrannat õrnalt küünarnukiga togis. Seda aga märkamatult. Neiu pilgul oli kerge naeratus.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 14, 2008 0:51:45 GMT 3
Hayley naeris kergelt, kuuldes Dereki sõnu. "Tore kuulda, kui sa nii arvad," lausus ta ja itsitas siis, endak põsed kergelt roosakad. Järsku aga oli Kelly nende kõrvale ilmunud. "Ei sa ei sega," lausus Hayley ja naeris veel. "Saa tuttavks see on Derek, Derek see on Kelly," lausus ta siis ja rahunes, ise ikka edasi sammudes. Ta togis Kellyt vastu, märkamatult.
|
|
|
Post by Derek Blate on Dec 14, 2008 1:00:39 GMT 3
Poiss naeratas tüdrukule, kes nende juurde ilmunud oli. Kuulnud tema nime noogutas ta veel kindlalt. ''Meeldiv tutvuda.'' Lausus noormees kui seejärel silmad hetkeks Hayleyl peatas. Teda hetke soojalt vaadelnud keeras ta pilgu sinnapoole kuhu nad sammusid. ''Teil on mingid kindlad plaanid?'' Uuris ta varsti silmi tagasi tüdrukutele viies.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 14, 2008 1:02:35 GMT 3
Hayley vaatas korraks Kelly poole tegi talle nägusi ja vastas siis kindlalt Derekule, kui pilgu temale viis. "Ei, meil ei ole midagi plaanis, onju Kelly." Ta virutas Kellyle küünarnukiga ja naeratas siis totakalt Derekule. Ta sammus edasi..
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 14, 2008 1:06:21 GMT 3
Kelly kuulis tuttavat nime. ´Nicki sõber´ mõtles Kelly endamisi. "Sina saatsid Edwardile kirja , eks?" küsis Kelly siis üle , lihtsalt et olla kindel , et ta arvab õigesti.
Nad sammusid edasi , kuni Kelly kuulis Dereku ja Hayley juttu , kui järsku sai siis sõbrannalt uuesti ribidesse. "Ee , ei ole jah" lausus Kelly ning muigas kergelt , kui Dereku poole vaatas.
|
|
|
Post by Derek Blate on Dec 14, 2008 1:12:47 GMT 3
Poiss muigas kuuldes nime Edward. ''Sa ikka tead, et seda nime kasutab ainult ta ema ja ta vihkab seda, ja mina jah. Kui sa kirjast tead siis ütled ehk miks Nicky ei vastanud?'' Suunas ta küsimuse koos oma pilguga Kellyle. ''Ja Kelly, sina paistad teda teadvat, Hayley väidab, et Nicky on ülbe. Ta pole seda ju?!?'' Noogutas noormees kergelt peaga kaasa.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 14, 2008 1:15:01 GMT 3
Hayley sammus edasi, üks mõte peas keerlemas. Kas see kutt kellest Kelly rääkis võis olla Nick. Ta muigas ja vaatas kordamööda Dereku ja Kelly poole, tahtes teada millest nad räägivad.
|
|