|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 18:12:41 GMT 3
Lestat muigas ning hakkas jälle jooksma. Nad olid loetud sekunditega kohal, ühe suure marketi ees, kus võis leida täiesti erinevaid poode. Kauplus oli väga suur. Nad sammusid sisse ning jalutasid sisustuse pooleni. Kõrge lae all ilutses erinevate kaupluste silte, mis kõik sisse kutsusid. "Alustame siis esimesest," lausus ta mööblipoodi sisse astudes.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 18:18:23 GMT 3
Samara astus poodi ning vaatas naeratades ringi. "Kuidas me kogu selle kupatuse, mida me ostame, kohale toimetame?" tekkis tütarlapsel küsimus, kui ta ringi vaatas. Tegelikult ta ei teadnud, milline stiil noormehele üldsegi meeldis. Samarale endale meeldis selline antiikaegne, kuid samuti ka moodne. Seega oli ta kahevahel.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 19:04:58 GMT 3
"Kõige elementaarsem - autoga muidugi! Siin ei saa ju võlujõudu kasutada," lisas ta silmapilgutusega ning asus diivaneid uurima."Mis värvi sa elutuba teha tahad?" küsis ta uurivalt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 19:07:40 GMT 3
Samara vaatas ringi, ise väga arglik olles. "Ma.. Ma ei tea," lausus tüdruk vaikselt, ise pingsalt maad jõllitades. Otsustamine polnud kunagi tüdrukule meelejärele olnud, sest ta ei teadnud, mis Lestatile meeldib.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 19:10:20 GMT 3
"Noo.. mõtleme, et... Sa tahaksid seal pidusid korraldada?" küsis ta arutlevalt, et nad kuhugi jõuaksid.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 19:15:57 GMT 3
Samara vaatas maha ning kehitas vaikselt õlgu. "Mulle meeldib rohkem omaette juua ning see on siiski sinu maja, Lestat. Pidude üle otsustad sa ise," lausus tüdruk, vaadates noormehele otsa. Peagi naeratas ta õrnalt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 19:24:59 GMT 3
Lestat tõi kuuldavale mõtliku ohke. "Ma eelistaks, kui mööbel oleks mugav ning hele, see teeb ruumi avaramaks. Võiks olla diivan, millel saaks pikali visata. Näiteks pikema istumisega ning otsas tumbad veel. Ja siis sinna komplekti veel mõned tugitoolid. Värv võiks olla.... beezikas näiteks. Kuidas tundub?" sõnas ta silme ees kõike ette kujustades.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 19:28:25 GMT 3
Samara vaatas mõtlikult maha, ise väga tänulik olles, et noormees oli oma arvamuse öelnud. Muidu oleks Samara ilmselt musta või veinipunase nahkdiivani elutuppa soetanud ja pärast oleks olnud Lestati poolt nurisemist. "Mulle sobib," lausus tüdruk naeratades ning hakkas poes ringi vaatama, et sellist diivanit ja tugitooli leida.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 19:30:22 GMT 3
Lestat kissitas hetkeks silmi ning oli hetkega paarkümmend meetrit eemal ühe diivani ees. "Hei! Sam!" hüüdis ta siis neiut, et too vaatama tuleks. Ta oli leidnud üsna ligilähedase oma soovile. "Mis sa sellest arvad?" Diivan nägi mugav välja. Lestat naeris vaikselt ning istus siis sellele. Ta noogutas rahulolevalt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 19:37:03 GMT 3
Samara kõndis noormehe ning diivanini ning sasis hetke mõtlikult enda juukseid. Väljanägemiselt pole paha, aga on ta ka mugav?" küsis tüdruk, sest diivan nägu natuke liialt kõva välja. Ta ei jäänud noormehe vastust kuulama, vaid istus ise noormehe kõrvale diivanile, kujutledes ette tumbaid jalge all ning otse ees televiisorit. "Pole tegelikult väga vigagi," sõnas Sam naeratades.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 20:07:11 GMT 3
Lestat muigas, kuid silmad muutusid suureks, nähes kõigest mõned sammud eemal ühte suurepärast diivanit. Šee oli nurgaga, peale võis mahtuda kasvõi seitse inimest ja see nii pehme välja! Ning sellel olid tumbad kaasas, mille sai vajadusel diivani kõrvale lükata, et seal lamada saaks. Lesat ahhetas ning liikus kiiresti selleni, mille peal ka kiiresti istet võttis. "Sellest ma ei loobu!" ütles ta lõbusalt ning vaatas, kuidas Samarale tundub.OT: ecx.images-amazon.com/images/I/51Y--dNXiiL._be-interior-decorator_.jpg
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 20:11:54 GMT 3
Samara vaatas noormehele järgi ning naeratas seejärel laialt. Ta tõusis püsti, kõndides noormehe juurde ning noogutas hindavalt. "Jah, see on kena," lausus tütarlaps tagasihoidlikult. Ta ise oli rohkem huvitatud sellest, millise vaiba nad elutuppa maha panevad.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 20:21:27 GMT 3
"PROOVI!" hüüdis ta elevusest. See valmistas talle rohkem lõbu, kui arvanud oleks."See on nii mõnus. Sulle meeldib?" küsis ta neiu arvamust siis.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 20:26:20 GMT 3
Samara naeratas malbelt noormehe elevuse peale ning võttis seejärel diivanil istet. Ta silmad läks üllatusest suureks ning ta naeratas veelgi rohkem. "Ojaa, see on väga hea. Ee, palju see maksab üldse?" küsis tütarlaps ettevaatlikult diivanilt püsti tõustes.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 20:59:26 GMT 3
Lestat lõi küsimuse peale käega. "Keda see huvitab," sõnas ta muigega. "Kuna ma jään igaveseks nii nooreks, peavad vanemad end minu ees vastutavaks ja see on vähim, millega nad mind toetavad," lausus ta lõbusalt ning asetas käed puusa. "Lähme ostame kohe ära või pärast kõik koos?" küsis ta siis Samarale otsa vaadates.
|
|