|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 1:05:36 GMT 3
Samara noogutas vaikselt. "Midagi heledat ka siis, ma arvan. Selline helesinine või heleroosa või midagi taolist," lausus tütarlaps kerge muigega. Ta pidi nentima, et Lestatil oli ka vaipade ja mööbli osas hea maitse, nagu muidu.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 1:15:04 GMT 3
Lestat noogutas jälle kaasa. "Täpselt nagu ma mõtlesin,"sõnas ta samuti. Ta vaatas paremale ning sammus sinna poole. "See!" ütles ta õnnelikult ning osutas ühele pikakarvalisele väga heledale kerge sinaka tooniga vaibale.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 1:19:55 GMT 3
Samara naeratas kergelt. "Jah, see sobib hästi," lausus tüdruk mõtlikult, kuid siiski rõõmsalt. Mõelnud, et täna tuleb pikk õhtu, turtsatas tüdruk lõbusalt, ise vaipa uurides.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 1:23:54 GMT 3
Lestat noogutas veelkord."Mõlemasse sama?"küsis ta täpsustuseks.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 1:26:18 GMT 3
Samara mõtles väheke. Ta hakkas juba teisse roosat pakkuma, kuid lõpuks lõi ta käega. "Äh, see sobib kah," lausus tüdruk naerdes. Tundus, et Lestat võttis ðoppamist suure kirega.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 1:32:31 GMT 3
Lestat kehitas õlgu ning vastas:"Kui sa nii ütled. Aga nüüd külaliste tuppa. Seda vali sina lõpuks," sõnas ta, kuna tundis, et oli liiga palju ise otsuseid teinud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 1:35:32 GMT 3
Samara turtsatas lõbusalt ning vaatas seejärel poes ringi, ise mõeldes, missugune vaip võiks sobida kokku külalistetoa mööbli, tapeedi, lae ning põrandaga. Lõpuks jäi ta seisma ühe kastanpruuni vaiba juures, mille ääred olid mustad ning beeþiga olid servadesse moodustatud kaunid lilled. "Ou, Lestat! Mis sa sellest arvad?" päris Samara õhinal.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 1:40:17 GMT 3
Lestat noogutas. "Väga elegantne kuid lihtne," avaldas ta arvamuse ning hingas siis sügavalt. "Me oleme jälle valmis,"sõnas ta lõbusalt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 1:45:21 GMT 3
Tüdruk hingas samuti sügavalt sisse ning siis välja, surudes käed sügavamale taskusse. "Mis muidu veel vaja? Lampe näiteks. Noh, ma eelistan küll küünlaid," lausus tüdruk kavalalt. Ilmselt sööki pidid nad ostma kõige viimasena ja see oleks loogiline ka olnud.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 1:55:59 GMT 3
Lestat noogutas. "Ja peegleid. Tehnikat. Tarbevahendeid. Nüüd lähme tellime ära." Ta sammus taas müüja juurde ning nad näitasid kõik soovitud vaibad ette ning Lestat lisas kõigile ka suurused. Ta maksis ära ning nad sammusid taas poest välja. "Peeglid," sõnas ta järgmisesse poodi minnes. "Vaata ka, kuhu vaja oleks. Vetsu kindlasti,"andis ta näpunäiteid ning vaatas enda tuppa paari ilusalt graveeritud äärisega.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 1:59:05 GMT 3
Samara noogutas lõbusalt. Ta kahtles, et enda tuppa ta rohkem peegleid tahtis. Riidekapi uksed olid ju peegleid täis ning samuti oli ka kummuti külge kinnitatud suur peegel. "Kas.. Kas sul üldse on peegelpilt?" küsis tüdruk sosinal, vaadates noormehele otsa.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 8:22:29 GMT 3
Lestat naeris ning noogutas siis. "Pole mingit valemit, mille järgi ma ei saaks peegelpilti omada," lisas ta oma arvamust. Seejärel vaatas ta ringi ning liikus ühe vanaaegse juurde. See meeldis talle rohkem kui eelmine ja otsustas selle ära võtta. Edasi vaatas ta tualettidesse peegleid, kuid leidis õige suuruse ja kujuga kiiresti.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 13:10:49 GMT 3
Samara järgnes mõtlikult noormehele, ise õeldes, kui paljusid filme on ta näinud, kus vampiiridel polnud peegelpilti. Mõelnud, et tegelikult on vampiirid palju erinevad ning nad saavad elada vabamat elu, kui filmi omad, muigas tüdruk endamisi ning vaatas muigega peegleid, mille Lestat välja valinud oli.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 21:21:29 GMT 3
Lestat pööras järsult end Samara poole."Kas elutuppa peaks ka midagi panema?" küsis ta tõsisel ilmel.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 21:26:48 GMT 3
Samara mõtles väheke. Peegel elutuppa. "Eee, ma arvan, et vist mitte. Ma mõtlen, et minu arust on peegel rohkem esiku, vetsu või magamistoa asi. Elutuppa vist ei sobi," avaldas tüdruk enda arvamust. Peagi ta aga võpatas. "Aga kui sa tahad peeglit elutuppa, siis ju võib kah," sõnas ta kärmelt, ise tundes, kuidas ta põsed õhetama löövad.
|
|