|
Post by Alicia Green on Dec 14, 2008 2:12:03 GMT 3
Hayley ootas enda toas ja vaatas aknast välja, kohe kohe pidi saabuma Sandra. Tema Sigatüüka sõber ja muidu sõber ka. Sandra pidi tema juurde tulema nädalaks, koolini oli veel tervelt kuu aega. Hayley istus, pea toetatud kätele ja vahtis kaugusesse..
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 14, 2008 2:16:49 GMT 3
Sandra maksis rüütlibussi tüübile kolme kohvi eest ja pöördus siis kerget iiveldustunnet eirates Hayley maja poole. Ta võttis oma kohvri, mis oli igasugust mõtekat ja mitte mõtekat värki täis ja hakkas seda Hayley maja poole vedama, ise samalajal maja ümbrust uurides. Esmamulje sellest oli igaljuhul väga ilus.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 14, 2008 2:20:01 GMT 3
Hayley kiljatas enda toas, niiet isa pidi ilmselt šhoki saama. Ta hüppas püsti, avas akna ja karjus Sandrale, keda ta nägi mäest tulemas: "Hey, ma olen kohe all." Hayley jättis akna lahti ja jooksis treppidest alla, lüües välisukse pauguga lahti, ta jooksis Sandra poole ja hüppas talle siis selga. "Sa ei kujuta ettegi kui hea meel mul sind näha on," lausus ta, kui maha rahunes ja taas teel seisis, haarates Sandra kohvrist, "mul on siin üksi isaga igav."
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 14, 2008 2:24:25 GMT 3
Sandra, kes kuulis samuti Hayley kiljatust, viis oma pilgu aknale mida too hetkel lahti tegi. Ta turtsatas lõbustatult ja jõudis vaid noogutada, kui Hayley juba all oli. "Minul sind ka" vastas ta muiates, kuid noogutas siis mõeldes, et Harjal pidi ikka päris 'äge' suve vaheaeg olema, kui ta on 2 kuud siin majas ainult oma isaga passind. Ta võttis kohvi teisest otsas ja vedas selle koos Hayley'ga majja. "Niiet, kus ma ööbin siis?" küsis ta, lootes et nad majas Harja isaga ei kohtu. Sandra kord juba oli selline, et talle ei meeldind teiste vanematega kohtuda.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 14, 2008 2:30:58 GMT 3
"Sa ööbid minu toas," lausus Hayley naerdes ja hakkas kohvrit maja poole vedama, Hayleyl oli ikka rõõmus ilme näol. Varsti jõudsid nad majani ja Hayley hakkas kohvrit trepist üles vedama, see oli raske, kuid ta ei tohtinud veel võlukunsti kasutada. Lõpuks oli kohver Hayley toas ja Hayley seisis uksel. "See ongi mu tuba," lausus ta itsitades, "tunne end kui kodus." Ise istus ta arvutitoolile ja jäi Sandrat vaatama.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 14, 2008 2:36:54 GMT 3
Sandra vaatas Hayley toas ringi ning ta pilk jäi pidama mitmesugustele võõrastele asjadele mida ta enne näinudki polnud, näiteks nagu arvuti.. ta kortsutas korraks kulmu kuid muigas siis ja pöördus Hayley poole "Päris äge" ütles ta ning istus Hayley voodile. "Ma oletan et sa oled juba terve nädala plaani meile ette kirjutand ja on veel sada asja mida me sinu ajakava järgi ei jõuagi teha?" ütles Sandra (muidugi suht naljaga), kuna Hayley ju lihtsalt on selline aktiivne tüüp.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 14, 2008 2:39:35 GMT 3
"Ojaa," muigas Hayley, "kuid sellest hiljem." Ta viis pilgu Sandrale. "Kindlasti oled sa näljane ja isa on oivaline kokk, ta on pool päeva vaaritnud." Hayley tõusis püsti ja muigas. "Niiet kobime sööma."
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 14, 2008 2:42:18 GMT 3
Sandra turtsatas lõbustatult, kuid tõusis siis veidi kahtlevalt püsti. Niikuinii ei õnnestuks tal Hayley isa terve nädala jooksul üldse näha, aga millegipärast oli tal selline tunne, et selle nädala jooksul saavad nad millegagi hakkama, niiet ta lihtsalt ei tahtnud eriti Hayley isaga kohtuda. Selle mõtte peale muiates, kehitas ta õlgu. Kui jube see ikka saab olla..? Ta muigas ning läks Hayley järel alla kööki.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 14, 2008 2:52:24 GMT 3
*Köögis*
Hayley isa lõpetas just kastme keetmise ja keeras pliidi kinni. "Tere," lausus ta rõõmsalt Sandrale. "Mina olen Graig Daniel, Hayley isa nagu sa aru oled vist juba saanud." Mees oli lõbus ja naeratas. "Et siis sööge ja have fun," lausus ta noortepäraselt, mis Hayley arvates oli nii armas aga samas naljakas. "Jah jah isa," lausus ta muigega. "Ma tulen homme õhtul," lisas isa nüüd ja sammus köögist minema, "toitu peaks jätkuma." Seda hüüdis ta juba koridorist. Hayley muigas ja tõstis endale ja Sandrale taldrikud. "Võta mida tahad," lausus ta ja viipas erinevate pottide ja pannide poole, milles olid erinevad road.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 14, 2008 2:55:08 GMT 3
Sandra noogutas Harja isale tervituseks ja kuulas tolle tutvustuse ära. Tolle noortepärasuse peale oleks Sandra tavaliselt ilmselt lõbustatult turtsatand, kuid seekord hoidis ta seda tagasi ja noogutas vaid koguaeg viisakalt naeratades. Kui Graig läind oli muigas Sandra, natukene kergendatult, ja võttis endale süüa. "Su isa ei olegi nii hull kui ma arvasin" ütles ta muigega ning hakkas sööma.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 14, 2008 3:01:24 GMT 3
"Ära põe, ta on vinge," lausus Hayley muigega. "Hetkel läks ta tööle ja tuleb siis homme, niikaua võime teha mis tahame." Hayley tõstis endale akjukartuleid ja kastet, kõrvale võttis mahla ja singileiba. "Noh, isegi siis kui ta kodus on võime teha mis tahame," lisas ta siis, kui oli esimese suutäie ära söönud.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 14, 2008 3:04:40 GMT 3
Sandra muigas ning võttis lonksu mingist üliheast joogist. "Mis tööd ta teeb siis?" küsis ta, kuigi oli kindel, et Hayley oli seda talle kunagi ammu maininud.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 14, 2008 3:11:47 GMT 3
"Ta töötab ministeeriumis," lausus Hayley ja rüüpas piima, "ja hetkel on mingi jama mingite maagiliste olenditega, keda keegi oli ebaseaduslikult maale toonud, isa lahendab seda jama."
"Kuidas maitseb?," küsis ta siis sõbrannalt, kui taas ühe suutäie oli söönud. Hayley oli enda isa kokaande üle uhke, vähemalt ei pidanud ta kunagi nälga tundma..
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 14, 2008 3:14:23 GMT 3
Sandra kergitas huvitunult kulme, kui jutt korraks maagilistele olenditele läks. "Mis ta siis nendega teeb? saadab tagasi?" küsis ta, kuid noogutas siis energiliselt ja muigas, kui oleks äärepealt ahjukartulid kurku tõmmand. "See tähendas et on küll hea jah" ütles ta muiates ning uut lonksu võttes.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 14, 2008 3:17:45 GMT 3
"Ausaltöeldes," alustas Hayley juttu, "ei ole ma küsinud." Ta rüüpas mahla ja lisas siis salakavalalt: "ma pärast näitan sulle midagi." Nüüd hammustas ta uue tüki kartulit, tundes kaste head maitset. "Hea, et sulle meeldib," lausus ta siis nagu muuseas.
|
|