|
Post by Alicia Green on Dec 15, 2008 0:32:21 GMT 3
"Siin on hea elada," lausus Hayley ja viskas nüüd koni minema, istudes Sandra juurde. Ta teadis, et sõbranna ei ole eriti mugude eluga kursis. "Kas sa tead, mis on arvuti?," küsis ta siis naeratades ja sammus arvuti juurde, viibates, et Sandra ka tuleks.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 15, 2008 16:33:13 GMT 3
Sandra kortsutas mõistmatult kulme, kuid kui Hayley arvuti juurde läks, muigas ta ning läks Hayleyga kaasa. "Mingi mugude värgendus?" küsis ta plast kasti vaadates ja üritades aru saada miks sellest peaks võlurile kasu olema.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 15, 2008 17:37:18 GMT 3
"Geniaalne mugude leiutis," vastas Hayley ja tõmbas laua kõrvalt ka teise tooli, et Sandra saaks istuda. "Siin on niipalju erinevaid võimalusi, mida sellega teha," seletas ta, "kõige suurem pluss on see, et sa saad reaalajas inimestega suhelda, üle maailma." Hayley liigutas arvutihiirt ja ekraanile ilmus pilt, millel oli taustaks üks looduspilt. Hayley muigas, ta ei olnud just kõige parem seletaja, kuid kindlasti tundus arvuti Sandra jaoks imelik..Hayley ise oli sellega nii harjunud, tema ema oli ju mugu, ning just tema oli see, kes käskis Hayleyl ka mugu elu tundma õppida, ka isa oli ajajooksul hakanud mugude leiutisi hindama.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 15, 2008 17:41:06 GMT 3
Sandra istus toolile mille Hayley tema poole lükkas ning viis pilgu plastmas kastile mis oli natuke undama hakand ja näitas nüüd pilti. Sandra vaatas üllatunult arvutit, kuid viis pilgu korraks Hayley'le. "Sa saad siin Reaalajas kellegagi suhelda?" küsis ta üle. Noh.. kui see tõsi oli, peaksid võlurid ka endale sellise asja tegema, mõtles ta muiates.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 15, 2008 17:45:45 GMT 3
"Jah, on olemas erinevad kohad, internetis ja kõik inimesed kellel on kodus arvuti internetiga saavad omavahel suhelda," seletas Hayley ja logis sisse msni, kus temaga hakkas kohe rääkima see mugutüdruk, kellel oli täna sünna. "Näed, nüüd hakkas Katy minuga rääkima, realajas," muigas Hayley ja vastas Katyle, "tema ongi see kelle sünnipäev täna on."
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 15, 2008 21:01:06 GMT 3
Kelly oli parajasti msnis , kui Hayley sisenes.
Kelly<3 says: Hei:D mis teed ?
Tüdruk jäi vastamist ootama , kui ise vaikselt edasi surfas.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 15, 2008 21:07:25 GMT 3
"Oh, Kelly tuli ka rääkima," hüüdis Hayley ja naeratas Sandrale, ta näitas ka Sannule mida sõbranna kirjutas.
"sannuga^^, says: sau, kle hetkel olen Sandraga enda juures, ta tuli nädalaks siia, sa kodus?"
Hayley vaatas korraks muiates Sannu poole ja siis viis pilgu taas ekraanile, avades youtube ja lülitades kõlarid sisse. "Siit saab muusikat ka kuulata," seletas ta veel Sandrale. Hayley pani vaikselt ühe mugude loo mängima..
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 15, 2008 21:10:10 GMT 3
Kelly vaatas , et Hayley kirjutas. Tüdruk hakkas vastu kirjutama.
Kelly<3 says: Oh , Hei Sandra ^^. Eem , jah , ma kodus muidu.. Mis sul plaanis?
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 15, 2008 21:12:42 GMT 3
sannuga^^, says: kuna jõudsid?, ma muidu Katy sünnale, sa ka onju?, ma arvan, et ta tahtis sind kutsuda aga sind ei olnud ju kodus..või said sa kutse ikka kätte?
Hayley muigas, kui selle Kellyle edastas ja ta jälgis Sandra ilmeid.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 15, 2008 21:26:11 GMT 3
Kelly<3 says: Ei ole saanud agaaaa eks ma siis vea ennast kohale. Ma tõttan sinujuurde..
Kelly is Offline.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 15, 2008 21:28:28 GMT 3
Hayley pani enda staatuse msnis "busy" ja naeratas siis laialt Sandrale. "Niih, Kelly tuleb ka siia," lausus ta seejärel ja tõusis arvuti tagant püsti. "Kas sa tahaksid sellega midagi teha?," küsis ta siis naeratades sõbrannalt.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 15, 2008 21:32:36 GMT 3
Ei läinud just väga kaua , kui Kelly juba Hayley maja ees oli. Tüdrukud elasid lähestikku. Kelly astus uhkelt sisse. "No tervist" lausus tütarlaps , kui enda jope kusagile nurka viskas.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 15, 2008 21:39:03 GMT 3
"Heyy," lausus Hayley Kellyle, kui taas voodil maandus. "Räägi nüüd, kuidas reis läks," päris ta kohe sõbrannalt.
ot: ma panen veits omateemat ;P (aaa)
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 15, 2008 21:40:37 GMT 3
Kelly hakkas naerma. "Haa , Party every day" lausus Kelly ning näitas keelt. "Vaata millised mu silmaalused magamattusest on" pomises tüdruk ning hakkas naerma.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 15, 2008 21:41:14 GMT 3
Sandra jõllitas vääga üllatunult ekraani kuhu ilmusid järjest kellegi (ilmselt Kelly) kirjutatud laused. Ta kortsutas kulmu, kuid kui Kelly ütles et ta nende poole tuli, mõtles ta muigega, et kohe saab näha kas see värgendus siis päriselt ka töötab. Oma üllatuseks oligi Kelly varsti siin. "See töötabki" ütles Sandra küllaltki üllatunud häälega. "Tere jah" lisas ta Kelly'le tervituseks ning jäi siis koolikaaslaste juttu kuulama.
|
|