|
Post by Alicia Green on Dec 15, 2008 21:54:18 GMT 3
"Paha tüdruk, vitsa saad," muigas Hayley ja vaatas sõbrannasi, ise ikka voodil lösutades, tema pilk liikus korraks kellale ja kohe oli ta voodilt püsti. "Kuulge, meil on ainult tund jäänud ja ma ei ole isegi valmis ja mul on veel poodi vaja," rääkis ta kiirelt ja seisis nagu arutu kana keset tuba. Tegelt oli pood siin samas lähedal, kuid sättimisega võis tal küll aega minna..
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 15, 2008 22:26:11 GMT 3
Sandra tõusis samuti püsti ning läks oma kohvri juurde. ta tegi selle lahti ning pöördus siis Hayley ja Kelly poole. "Mugude peod on ikka samasugused nagu võluritel jah? et samad riided..?" küsis ta igaksjuhuk üle, jäädes muiates neid vaatama.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 15, 2008 22:34:57 GMT 3
"Jah, midagi seksikat ja mugulikku," lausus Hayley naerdes, kui lõpuks jälle orienteerus. "Ma lähen dužži alla," lisas ta ja kiirustas vannituppa, kuhu viis uks tema toast.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 15, 2008 22:59:01 GMT 3
Kelly noogutas. "Sellised on näiteks sobivad" ütles Kelly ning demostreeris riideid enda seljas. Tal oli seljas must miniseelik , tumepunane avar top ning selle peal must jakk. Kelly muigas kergelt ning naeratas siis.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 15, 2008 23:46:15 GMT 3
Sandra turtsatas Hayley ja Kelly 'juhtnööride' peale ning tuhnis siis natuke oma kohvris kuni leidis sobivad riided. Ta oli selga pand roosa miniseeliku, roosa pluusi ja valge pusa. Ta vaatas peeglist tulemust ning muigas rahulolevalt ja istus tagasi voodile, oodates Hayley't.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 16, 2008 0:03:35 GMT 3
Hayley läks dužži all kiirelt ja ta sammus siis rätik ümber tuppa tagasi. Tüdruk soris kapis mõnda aega ja pani siis selga valge pesu, peale teksaseeliku ja mõnusa topi. Siis oli ta riietusega valmis. Seejärel kiire meik ja juuksed fööniga kuivaks, mis oli ka Sandra jaoks kindlasti ka uus asi.. Umbes kakskümmend minti hiljem oli ta valmis. "Lähme siis poodi," lausus ta naerdes ja haaras riiulilt mugude raha.Hayley:xDilma tiibateta, loomulikult^^,
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 16, 2008 22:01:24 GMT 3
Sandra vaatas Hayley tegutsemist ning tõusis lõpuks püsti. "Mis sa talle sünnaks siis ostad?" küsis ta majast väljudes Hayley'lt. Kindlasti midagi igavat.. kuigi mugudele võib see huvitav tunduda, mõtles ta muigega.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 17, 2008 1:31:22 GMT 3
"Ma veel ei tea," raputas Hayley õlgu, "arvatavasti mingit alkot." Ta lahkus majast, lukustades uksed ja hakkas siis poe poole sammuma..
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 17, 2008 22:53:33 GMT 3
ot: topeltpost, savi teen uue teema siis, Sünnal ja poes xD
|
|