|
Post by Alicia Green on Dec 29, 2011 1:52:36 GMT 3
..::Hayley Su Namun::.. ..::Gryffindori koolivanem 7. klass::..
[x] - Slytherin [x] - Ravenclaw [x] - Hufflepuff [x] - Gryffindor ..::Sõbrad::..
Tuttav - Kusagilt tean sind! Tavaline sõber - Kellega saab rääkida kui on vaja. Hea sõber - Peaaegu alati valmis sinuga rääkima. Lähedane sõber - Teil on omad naljad, omad saldused.. Parim Sõber - Oled Alati Olemas. ..::Vaenlased::.. Vältimine - Kõnnid kaarega mööda. Tüütu - Mingi suvaline pinisev putukas kõrvas. Ebameeldiv - Kui kohe kindasti pole vaja suhelda siis ei suhtle ka. Viha - tõsiselt nõme inimene.. Tõsine Viha - Tõsine üksteise jälestus ja viha. ..::Armusuhted::.. Sisse Võetud - Oh jaa.. Flirtimine - Niisama ajaviiteks, kuid kes teab..Praegune Poiss - Natukeseks ajaks..Keelatud Armastus - Ära mitte vaatagi sinna poole!Üks Armastus - See Üks ja Õige[/center] Et ma sind lisaks, postita palun järgnev informatsioon. Nimi: Maja: Kes sa tahad olla: Miks: [/i][/center]
|
|
|
Post by Christopher Hayles on Dec 29, 2011 2:21:46 GMT 3
Nimi: Christopher Hayles Maja: Gryffindor
Kes sa tahad olla Kes ma olen: Flirtimine - Niisama ajaviiteks, kuid kes teab.. Lähedane sõber - Teil on omad naljad, omad saldused.. Miks: Head sõbrad juba lapsest saati- should explain it all.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 29, 2011 2:51:10 GMT 3
jeps, oleme küll
|
|
|
Post by Teddy Hart on Dec 29, 2011 3:03:07 GMT 3
Nimi: Teddy Bentley Maja: gryff Kes sa tahad olla: Lähedane sõber - Teil on omad naljad, omad saldused.. Miks: 7 aastat juba samas majas ja nad on algusest saati hästi läbi saanud ja pidevalt suhelnud.
|
|
|
Post by Kayleigh Moreno on Dec 29, 2011 21:02:58 GMT 3
Susannah Scott Slytherin - Ebameeldiv ; Kui kohe kindasti pole vaja suhelda siis ei suhtle ka. dorklane
|
|
|
Post by Alicia Green on Jan 2, 2012 19:59:41 GMT 3
Samad sõnad
|
|
|