|
Öösel.
Dec 29, 2011 21:08:44 GMT 3
Post by Chris Robin on Dec 29, 2011 21:08:44 GMT 3
Kevin kortsutas kulme. "Pole mu soeng nii hull midagi," lausus ta. Ometi tõstis ta vaba käe juustesse, et neid siluma asuda. Holy Merlin, need olid ju igasse ilmakaarde turris. Tal oli pesu vaja ja seda kiiremas korras. Kui nad viimaks koridori jõudsid, rändas Kevini pilk kiirelt ringi, et veenduda ega seal tõega kedagi ringi liigu. "Sa peaks mulle väga tänulik olema, et ma sedasi välja ronisin ja nüüd su jahu tassin," märkis Kevin. "Räägi nüüd, miks ma õigupoolest siin olen? Sest sina nägid halba und?" küsis Kev.
|
|
|
Öösel.
Dec 29, 2011 22:23:25 GMT 3
Post by Kayleigh Moreno on Dec 29, 2011 22:23:25 GMT 3
Susannah'i üks kulm kerkis veidi lõbustatult kui ta Kevini käitumist jälgis ning tema teemavalikut peas ringi loksutas. Nad mõlemad teadsid, et Kevin ei suudaks praegu enam nii kui nii magama jääda, kuid seda Suss praegu ütlema ei hakanud, sest olenemata sellest, et Kevin ülimalt slow oli, peaks Susannah tõepoolest praegu üksi üleval passima, kui teda poleks. Kuigi, noh, Suss oleks ilmselt võtnud kasutusele keeva vee, kui too tõepoolest end üles ei oleks ajanud. "VAATA! Ravenclawi koolivanem!" hüüatas tüdruk aga järgmisel hetkel šokeeritult kui näpuga nende seljataha näitas, kus midagi ei olnud ja oma asjad efektimõttes maha kukutas. "Ups," naeratas tüdruk aga järgmisel hetkel. "Valealarm." Susannah' hammustas õrnalt huulde, et mitte naeratada, kui siis asjad uuesti üles võttis, teki tihedamalt ümber tõmbas ning edasi hakkas minema. Lalalallaa. Kev oli nii haavatav, kui tal sonks sassis oli. Plus nüüd ei pidanud Susannah talle ütlema, et ta indeed ajas ta kõigest halva une pärast üles. Piisas faktist, et ta tahtis, et ta üleval oleks ja vsjoo.ot. anna andeks, ma kannatan inspiratsioonipuuudse käes
|
|
|
Öösel.
Dec 29, 2011 23:57:42 GMT 3
Post by Chris Robin on Dec 29, 2011 23:57:42 GMT 3
Kevin heitis pilgu üle õla ja kortsutas kulme kui seal kedagi polnud ja Suss oma asjad maha pillas. "Jube vaimukas oled," mainis ta, hakates taas edasi astuma. Selle asemel, et Susannah'd järgi oodata võiks ta ise puhketuppa ära minna. Küll tüdruk talle järgi koperdab. Kev silmitses taas jahu, mida ta käes hoidis ja viis siis pilgu tüdrukule, lastes pilgul üle ülejäänud asjade käia, mis Sussil käes olid. Hmmmm. See jahu muutus aina kurjakuulutavamaks. "Ära jukerda seal nüüd," torises Kev ja astus selg ees edasi. Aeglasemalt, et neidist järgi oodata, kes asjade ja tekiga jukerdas. Jälle pühkis Kevini tekinurk vangikoobaste põrandaid. Poleks tõega pidanud talle seda teki andma. Nüüd kus Kevin juba päris ärkvel oli mõtles ta kõik oma tehtud käigud läbi ja leidis neis nii palju vigu. Gaad küll. Miks ta unisena nii slow pidi olema?
|
|
|
Öösel.
Dec 30, 2011 1:45:21 GMT 3
Post by Kayleigh Moreno on Dec 30, 2011 1:45:21 GMT 3
Karma maksis kätte lihtsalt. Kui tüüp ärkvel olles mingi IQkunn on, siis pidigi unisena topeltloll olema. "Ma tean, ürita end mitte kadedusest katuselt alla kukutada," naeratas Susannah sõbralikult kui siis teki kuidagi kõrgemale tõstis - see oli nagu väga raske, nii et Kevin peaks nagu väga impressed olema, et ta nagu nii palju vaeva nägi - ja kiiremini liikuma hakkas. Infact nii kiiresti, et ta, lõug püsti, koolivanemast mööda kõndis ning esimesena puhketoani jõuda kavatses. Ha. Tegelikult oli point lihtsalt selles, et vangikoobastes oli külm ja puhketoas sees oli kamin ja seal sai ta Kevinile jahu pähe valada. Ja šokolaadi sai ka. Elu oli nii lill. "Ma jõuan enne," teatas Suss tähtsalt kui siis järgmise nurga taha jõudes tekil põrandale lasi kukkuda ning puhketoa poole punuma pistis. Äärmiselt täiskasvanu ju.
|
|
|
Öösel.
Dec 30, 2011 2:22:31 GMT 3
Post by Chris Robin on Dec 30, 2011 2:22:31 GMT 3
"Palju õnne!" pomises Kevin selle peale ja astus rahulikult talle järgi, kuni tüdruk ta teki maha pillas ja jooksu pani. "Ma toon sulle medali järgi!" hüüdis ta tüdrukule ja tõstis oma teki maast üles. Ning sedasi see Slytherini au ja uhkus praegu läks. Tekk kaenlas. Mingi esimene ettejuhtuv pusa seljas, jahu teises käes, soeng sassis. Ja muide, lisaks kõigele oli ta veel paljajalu ka, sest enne oli neil kiire ja ta oli unine olnud. Hea oli, et ta sokke jalga polnud pannud. Praegu paterdaks nendega ringi. Puhketoa ukseni jõudis ta muidugi tükkmaad hiljem kui Susannah. Ta ütles parooli ning astus sisse. "Sorry, ma kaotasin teepeal su medali ära," mainis Kev nukrusenoot hääles. "Aga ma tõin su jahu," sõnas ta siiski sõbralikumalt ja hoidis kotti kõrgel üleval nagu karikat. Teki oli ta üle üla visanud ning kohendas seda nüüd veidi.
|
|
|
Öösel.
Jan 3, 2012 3:24:22 GMT 3
Post by Kayleigh Moreno on Jan 3, 2012 3:24:22 GMT 3
Olles piisavalt palju aega varunud endale selle jooksmise tulemusena, jõudis Susannah tüdrukute magamistoas veits laamendada, paar kuuendikku üles ajada, kuid, halloo, ta oli seitsmendast, ta oli boss, ning siis õigeks ajaks kaameraga tagasi puhketoa ukse juurde jõuda. Ning peagi käiski mõnus sähvatus ning Suss sai endale igaveseks jäädvustada pildi jahukotti üleval hoidvast ning ühe käega õlal olevat nunnut tekki kohendavast Kevinist, juuksed sassis nagu meremehel ning pusa lohakalt seljas, just kui oleks ta just koridoris kellega maganud. "Ohmygod, Jason p e a b seda nägema!" ilmus tšiki huulile naeratus, mis muidugi ka kohe haihtus, arvestades, et pilte pidi ju veel ilmutama ka ning Jass oli ära... Pff. "Saad sa mulle jahu ulatada?" naeratas tüdruk aga süütult, kui kaamera turvaliselt enda seljataha asetas, et Kevin sellele mingeid kahjustusi ei tekitaks.
|
|
|
Öösel.
Jan 4, 2012 2:42:13 GMT 3
Post by Chris Robin on Jan 4, 2012 2:42:13 GMT 3
Lisaks sellele jäi Kevin pildile veel mingi eriti lolli näoga. Ta põrnitses mõne hetke Sussi tigedalt. "See pilt ei näe ilmavalgust," lausus ta karmilt ja kindlalt. Nagu eetekuulutust teataks. Mis mõttes Suss temast just kõige jubedama pildi maailmas tegi? Kevin kohendas jahukotti oma käes ja viskas teki diivanile. "Miks sul seda jahu vaja on?" küsis kutt endiselt arusaamata, mida Suss plaanib. "Anna mulle kaamera ja ma annan sulle jahu," otsustas kutt vahetust teha. Ning siis hävitab ta selle pildi. Kuidagi. See võis kohutav olla. See, et see pilt kellegi teise silmade jaoks koguni armas võiks olla ja tema põdemine ainult asja hullemaks tegi ei mahtunud Kevinile mitte kuidagi pähe. Ta oli sassis soengu ja kortsus pusaga mingil pildil. Oh my lord. Isegi see, et seda fotot ilmselt näevad vaid nende ringi suletud silmad ja mõned teisedki ussid ehk, sest Suss nii jobu poleks, et dorkidele sellist rõõmu ju valmistask, ei mahtunud ka Kevinile pähe. Ta võis vaid ette kujutada kui rumal ja kohutav ta sellel äsja jäädvustatud pildil välja nägi.
|
|
|
Öösel.
Jan 6, 2012 2:46:28 GMT 3
Post by Kayleigh Moreno on Jan 6, 2012 2:46:28 GMT 3
"Kevin..." kõlas neidise huulilt skeptiliselt, kui ta üks kulm kergitatud, oma sõpra silmitses, kes enamvähem öelnud oli, et ta murrab ta luua pooleks, kui Suss selle pildi avaldab. Halloo?! It's just a picture ja Suss on ta sõber, tal PEAKSKI selliseid pilte terve album täis olema, aga tänu Kevini tujudele ta soengu ja välimuse suhtes ei olnud neil kellelgi ühtki sellist... "Sul ei ole selle jahuga midagi tehagi!" teatas tüdruk, kui siis kamina pealt oma võlukepi võttis, kaamerale ilma hääleta paar loitsu peale pani ning selle siis nende vahel olevale tugitoolile viskas. Las võtab kui tahab, aga enne saab Suss ta jahuga üle valatud ja kaamera loitsude lahti muukimine on viimane, mis sel hetkel Kevini peas mõlgub. Juuksed... valget jahu... täis... Ning kõik teadsid, et jahu on tõepoolest v õ i m a t u ühe õhtuga välja pesta.
|
|
|
Öösel.
Jan 7, 2012 16:36:46 GMT 3
Post by Chris Robin on Jan 7, 2012 16:36:46 GMT 3
Kevinile ei jõudnud see kohe kindlasti kohale, et see kõigest pilt oli. Oo ei. Tema jaoks polnud see kõigest pilt. See oli foto, temast, kohutavas riietuses ja kohutava ilmega ning mis kõige kohutavam, kohutava soenguga ka. Kevin heitis jahule enda käes hetkeks pilgu. Ega tal polnud sellega midagi teha tõesti. Ja kaamera oli nüüd seal tugitoolis, nende vahel. Aga ta oli näinud, et Suss oma võlukepikesega selle kohal vibutanud oli. Nii rumal ta nüüd ka polnud. Then again, mis mure oli Kevinil paari loitsu lahti muukida? Ta oli siiski K E V I N eks ole. Sellele vaatamata võtaks see ka tal aega. Viimaks oma silmad Sussile tõstnud, astus ta tüdruku juurde. "Fain, võta oma jahu. Mida iganes sa sellega ka tegema ei hakkaks mida mina tehea ei saa," sõnas kutt kotti neidisele ulatades. Nüüd keeras ta end ümber ja astus paar sammukest kaamera poole, jäädes sedasi Susannah'i poole seljaga.
|
|