Chris Robin
Slytherin
7. klass || Slytherini tõrjuja
üüü a status update
|
Post by Chris Robin on Jan 7, 2012 2:18:51 GMT 3
Oma kena näolapi kallal. Fred hammustas keskendunult huulde, kui kutile jõuluvana habet ehitas ja vuntsid ka. "See sobib sulle," arvas slytherinlane õrnalt tema näolt seda vahtu eemaldades, mis sinna ei käinud, ja kohendas suurt vahukogu, mis habe olema pidi, ja tõstis siis ühe vahuhunniku talle pähe, juusteks.
|
|
|
Post by Christopher Hayles on Jan 7, 2012 2:33:30 GMT 3
Koolivenna lause peale turtsatas Christopher õrnalt. ''Peab vist siis habet kasvatama hakkama. Kuigi ma arvan, et sellist karvast lõusta ei oleks just kõige meeldivam suudelda,'' lausus noormees muhelevalt. True story. Või noh, siiamaani oli C tüdrukutelt saanud komplimente oma sileda ja pehme lõua kohta, selle järgi sai otsustada.
|
|
Chris Robin
Slytherin
üüü a status update
|
Post by Chris Robin on Jan 7, 2012 2:43:44 GMT 3
"Täitsa võimalik," muigas Fred vastuseks ning sättis natukene tema vuntse ja habet, kaval muie huulile ilmumas. "Aga kui karvast ebamugav on, siis jäta see vaht omale näole," ütles nooruk kulmu kergitades ja nõjatus lähemale, et tema huultele magus suudlus vajutada. Not uncomfortable at all.
|
|
|
Post by Christopher Hayles on Jan 7, 2012 3:55:43 GMT 3
Noormehe teist lauset kuulnud, kergitas Chris pisut üht oma kulmu, sest ta ei saanud sellele eriti pihta. Natuke kohuke, mis teha. Kui aga Fred talle ohtlikult lähemale nõjatus, liikus Christopher oma peaga omakorda tahapoole, silmis mixed up frightened ja hämmeldunud pilk. ''Mi.. mida sa teed?'' küsis C. Ta nägi pisut veider välja, sest noormehe keha oli endiselt samal kohal, kuid pea oli kuidagi kahtlaselt tahapoole kaldu, nagu hakkaks ta kohe silda viskama.
|
|
Chris Robin
Slytherin
üüü a status update
|
Post by Chris Robin on Jan 7, 2012 4:03:02 GMT 3
Vaene laps. "Kosmoseraketti ehitan," pööritas Fred vastuseks silmi. Esimest korda suudeldakse või? "Ole nüüd..." Fred muigas ja libistas käe kuti kuklale, tõmbas teda endale lähemale ja vajutas taaskord huuled tema omadele. Mis tal viga, välimus muudetud ja nagunii hiljem ei mäleta, et keda täpselt ta suudles.
|
|
|
Post by Christopher Hayles on Jan 7, 2012 4:11:16 GMT 3
Noormehe vastuse peale pööritas ka Chris silme. Jah, esimest korda suudeldi.. KUTIGA. Kui Fred tal lõpuks siiski kuklast endale lähemale tõmbas ja Christopheri suudles, ei andnud poisil enam midagi teha. What's done, is done. Võlur lükkas kaasõpilase siiski koheselt õlgadest eemale ja liikus teisele poole vanni. ''Tähendab, ma ei taha midagi halvasti öelda, aga.. hoia eemale. Päris tõsiselt, hoia eemale. Ma olen hetero,'' lausus C siis vihaselt ja valjuhäälselt, suurte hämmeldunud silmadega Fredi jõllitades. Oh fuck.. kas ta oli just mehega suudelnud? Ei saanud olla, ei..
|
|
Chris Robin
Slytherin
üüü a status update
|
Post by Chris Robin on Jan 7, 2012 4:20:00 GMT 3
See eemale tõukamine polnud pooltki nii valutekitav, kui siis, kui seda tegi Roland, aga vastik on ikka. "Ma olin ka. Kunagi. Ära hakka ütlema, et sulle ei meeldinud." Fred ei usuks, pealegi, keegi polnud 140% hetero, mitte keegi. Aga Fred ei hakanud järgi minema, vaid nõjatus mugavalt vanni äärele, kaval pilk Chrisil. No tõsiselt, see pidi huvi tekitama ju. Vaevalt see kuti selles suhtes külmaks jättis.
|
|
|
Post by Christopher Hayles on Jan 7, 2012 4:28:46 GMT 3
Kui Christopher oli veendunud, et noormees talle enam järgi ei tulge, ohkas C ning vajus siis kergendunult uuesti istuma, silmad blondipäisel koolikaaslasel. See lihtsalt ei olnud real. Nooruki lause peale ei öelnud Chris midagi, sest ta oli endiselt pisut ðokis ning ainus asi, mida ta hetkel mõtles oli, et thankgod, et keegi neid ei näinud. Vastasel juhul oleks võlur lihtsalt kuskil astronoomia tornist alla hüpanud või midagi. Vähemalt selline oli Christopheri hetkeemotsioon.
|
|
Chris Robin
Slytherin
üüü a status update
|
Post by Chris Robin on Jan 7, 2012 4:36:02 GMT 3
Fredi huulil püsis lõbus muie, kui ta Chrisi silmitses, ja lõpuks silmad peeglile suunas. Heledad juuksed olid ägedad tema arvates. "No.. kõnevõime võtsin sul ära?" küsis Fred lõpuks, kui C ikka vaikis. Dude, suudlemine on hea! It's not like Fred tried to rape him or anything.
|
|
|
Post by Christopher Hayles on Jan 7, 2012 4:47:26 GMT 3
''Ma lihtsalt ei taju, mis just toimus,'' lausus noormees ning sasis enda juukseid. Damn. Jah, Christopher puhus asja küllaltki suureks, aga Fredil oleks pidanud hea meel olema, et ta praegu seal slytherinlasega ei vannitanud. Vastasel juhul oleks noormehel praeguseks juba sinine silm ja natuke vähem hambaid. ''Ja ma ei tea, miks ma sulle just lõuga ei andnud.. Mida sa küll mõtlesid?!'' küsis Chris siis, kulmud endiselt kortsus. Poiss ei viitsinud isegi vastust ära kuulata, vaid kadus hetkeks lihtsalt vannivee ja -vahu alla, kopsud korralikult õhku täis.
|
|
Chris Robin
Slytherin
üüü a status update
|
Post by Chris Robin on Jan 7, 2012 4:57:13 GMT 3
Vaene laps, taaskord. "Sa ei löönud, sest sulle meeldis," muigas Fred, kui tüüp vee alt naases. Täpselt nii oligi. Ja tema sai sinikaid kenasti varjata ning hammaste taastamine polnud ka teab, kui keeruline. "Soovid veel äkki?" Võiks ju... it felt good, didn't it?
|
|
|
Post by Christopher Hayles on Jan 7, 2012 5:07:19 GMT 3
Kui Christopher oma pea uuesti veepinnale pistis, ohkas ta taaskord. ''Meeldis? See polnud suudluski vaid mingi hale musi,'' lausus noormees pead raputades ja siis talle meenus, et nad kaks olid seal ju alasti. Muidu oleks see täiesti normaalne nähtus olnud, aga pärast seda, kui Fred mehele niimoodi lähenenud oli, pani see Chrisi kergelt mõtlema. Minna ära või mitte? Raisk, tal oli enne seda musiasjandust nii mugav olnud ja oli endiseltki, juhe lihtsalt kärssas üle. Ei raatsinud.. ja noh, tundus, et F hoidis siiski eemale. Või kas ikka hoidis?
|
|
Chris Robin
Slytherin
üüü a status update
|
Post by Chris Robin on Jan 7, 2012 5:33:43 GMT 3
Eih, tal polnud vähimatki tahtmist eemale hoida... "Musi... but let's try again, then, shall we?" Fred naeratas lõbusalt ning liikus rahulikult Chrisi juurde. Ta võttis kuti lõuast kinni ja teise käe toetas vanni äärele poisi kõrval. "Lükkad mu jälle eemale?" küsis ta tasase sosina saatel, huuled Chrisi omadest vaevu mõne millimeetri kaugusel, erksate silmade pilk tema silmis.
|
|
|
Post by Christopher Hayles on Jan 7, 2012 14:07:10 GMT 3
Oh god. Christopheril ei olnud kuhugi enam taganeda, kui noormees juba uuesti ta lõuast kinni võttis ning C'le megalähedal oli. Sügavalt sisse-välja hinganud, liikus noormees taas üleni vee alla. Ta ei olnud ju.. homo. Mitte, et Chris suudelda oleks tahtnud, aga kõige rohkem põdes ta seda, et kuidas nad üksteisele otsa vaatavad, kui kooli peal vastu tulevad? Christopher ei tahtnud mingeid plaane kutiga, sest tal oli juba olemas silmarõõm, olgugi, et tüdrukuga suhtlemisel olid natuke keerulised lood. Shit.. mida teha?
|
|
Chris Robin
Slytherin
üüü a status update
|
Post by Chris Robin on Jan 7, 2012 14:16:46 GMT 3
Meh... Fred ei tunne teda tõenäoliselt äragi. Ja ta polnud õige välimusega. Nimi küll, jah. "Mh, tule tagasi nüüd," pomises Fred Chrisi õrnalt tagasi üles sikutades. Ta ei kavatsenudki mingit love storyt tekitada, et nüüd igavesti koos ja nii edasi. Ta lihtsalt... tegutses hetke ajel. Natukene Chris ju meeldis talle. Natuke rohkem, kui natuke, aga jah. Ta nägi tüüpi esimest korda. "Mida sa kardad, it's not like I'm going to kill ya, u know." See on vaid suudlus...
|
|