|
Post by Christopher Hayles on Jan 7, 2012 17:17:23 GMT 3
Christopher tõmbas käeseljaga üle silmade, kui noormees ta jälle veepinnale sikutas. Damn, noh.. Tal oli Fredi näoga endiselt nii minimaalne vahemaa, mistõttu tundis ta noormehe hingamist enda niiskel nahal. Tundus, et klassivend ei andnud talle enne rahu, kui oma suudluse kätte sai. Olgu.. ''Ja kui sa sellest kellegile kasvõi iitsatad..'' ähvardas C ning juba järgmisel hetkel libistas ta oma käe Fredi kuklale, suudeldes teda krimpsus näoilme saatel. Christopher ei teadnud, miks ta nii tegi. Oleks võinud ju korralikult lõuga anda ja minema minna, aga miskipärast ei tulnud ta hetkel selle peale.
|
|
Chris Robin
Slytherin
7. klass || Slytherini tõrjuja
üüü a status update
|
Post by Chris Robin on Jan 7, 2012 17:39:17 GMT 3
Now that's some spirit! Fred muigas võidurõõmsalt ning sõrmi tema põsel hoides vastas suudlusele. Mwhaha. Me gusta! Huvitav tõesti, miks Chris lihtsalt minema ei läinud. Ega Fred ei oleks järgi jooksnud. Aga näed... polnudki päris sirge äkki, nagu väitis? Igatahes suudlus oli tore.
|
|
|
Post by Christopher Hayles on Jan 7, 2012 19:43:06 GMT 3
Suudlus oli lühike ja nii kui see läbi sai, lükkas Christopher klassivenna endast eemale. Poisi huulil laius aga põgus muie. Mõttetu. ''No näed, sain ka mehega suudlemise proovitud ja ma pean tunnistama, et..'' lausus C ning toetas taas küünarnukid vastu vanniäärt. ''See oli ebameeldiv,'' ütles Chris ausalt. Ta oli endiselt täiesti kindel, et on hetero ning mehed teda ei tõmba. Absoluutselt mitte. ''Ma ei tea, miks ma selle nii suureks puhusin. Iga teine on ilmselt oma sookaaslast suudelnud, no big deal. Kõik asjad tuleb elus ära proovida,'' kostus võlur suust juba järgmiseks ning raputas pisut oma pead, et tilkuvad juuksed pisut kuivemaks saada.
|
|
Chris Robin
Slytherin
üüü a status update
|
Post by Chris Robin on Jan 7, 2012 19:56:42 GMT 3
Fred hakkas kuti arvamuse peale lõbusalt naerma. "Tõsijutt." See, et kõik asjad tuleb elus ära proovida. Mitte, et Fred seda teeks. Kui välja arvata siis kena anoreksia ning unetus. Mis on lõbus, tegelikult. Or not.
|
|
|
Post by Christopher Hayles on Jan 7, 2012 20:04:42 GMT 3
Christopheri huulil laius endiselt muie ja silmad püsisid Fredil. ''Põhimõtteliselt peaks sind vist tänama, et katsejänku olid, aga jah..'' lausus Christopher siis. Vannis oli endiselt soe, kuid noored olid seal nüüdseks juba omajagu ligunenud. Noormees vinnas end vanniäärele istuma ning küünitas siis saunalina poole. Time to go? Samas.. lihtsalt juttu võis ka ju ajada.
|
|
Chris Robin
Slytherin
üüü a status update
|
Post by Chris Robin on Jan 7, 2012 20:19:30 GMT 3
Fred hakkas jälle naerma ning raputas pead. Ohjah. Katsejänku. Noormees nõjatus mugavalt vanni äärele ning jälgis Christopheri. "Juba minek?" küsis ta kulmu kergitades. Kahju.
|
|
|
Post by Christopher Hayles on Jan 7, 2012 20:56:03 GMT 3
Koolivenna küsimust kuulnud, kehitas noormees õlgu. ''Ma olen siin juba päris kaua ligunenud,'' põhjendas Christopher siis, ise samal ajal äsja haaratud käterätiga oma pead nühkides. Sellega ühele poole saanud, tuli Chris veest täiesti välja ja asetas saunalina ümber kaela. ''Me võime juttu ka rääkida,'' lausus C siis, käed rinnale risti libistades. Ta ei viitsinud end veel riide panna, sest seal oli niiske ja soe, mistõttu poleks olnud see just kõige mugavam.
|
|
Chris Robin
Slytherin
üüü a status update
|
Post by Chris Robin on Jan 7, 2012 21:03:29 GMT 3
Njah... "Ma ei tea, kuidas sinuga on, aga ma tahaks sauna minna," arvas Fred selle peale pead kuklasse ajades ja tagurpidi Chrisi poole vaadates. "Tuled ka?" Kena inimene, kena inimene.
|
|
|
Post by Christopher Hayles on Jan 8, 2012 1:43:58 GMT 3
Noormehe pakkumist kuulnud, kehitas Christopher no-miks-mitte ilme saatel õlgu. ''Lähme siis,'' ütles ta ning tõmbas sõrmedega läbi märgade juuste. C ootas, kuni koolivend end veest välja ajab, et sauna poole liikuda.
|
|
Chris Robin
Slytherin
üüü a status update
|
Post by Chris Robin on Jan 8, 2012 3:31:03 GMT 3
Vaat kui tore! Tulebki temaga sauna. Fred ajas end vannist välja ning haaras enda rätiku ja juukseid kuivatades tatsus sauna poole ja sisenes väga palavasse ruumi. Mõnus. Igatahes Fred istus kõige kõrgemale astmele ja suunas pilgu ootavalt Chrisile.
|
|
|
Post by Christopher Hayles on Jan 8, 2012 3:34:38 GMT 3
Christopher sammus noormehe järel sauna ning võttis siis samuti istet viimasel astmel. Allpool oli mõttetu. ''Viska leili juurde,'' ütles ta koolivennale ning tõmbas käteräti oma kaelast ära. Sellega hakkas ju palav. Kergelt ohanud, toetas Chris oma käed põlvedele ning jäi ootama, kuna õhk piisavalt kuumaks läks.
|
|
Chris Robin
Slytherin
üüü a status update
|
Post by Chris Robin on Jan 8, 2012 4:03:48 GMT 3
Palavus ongi asja mõte... kuid vast jah, rätikuga mitte. Fred võttis vett ja viskas tulistele kividele. Ruumis läks kohe palavamaks, aga Fredile meeldis. "Sulle meeldivad saunad, jah?"
|
|