|
Post by Catherine Tyrell on Jan 2, 2012 18:58:07 GMT 3
Adora naeratas põgusalt. "Tore!" ütles ta rahulolevalt. Ta sulges joonistusploki ja ohkas kergelt. "Ühesõnaga küpsised, tarvilik tuba," ütles ta, vaadates mõtlikult kaugustesse. ot. Meil on tarviliku toa parooli ka vaja.
|
|
|
Post by Hal Grant on Jan 2, 2012 19:11:03 GMT 3
OT:Aga kas siin ei või jätkata? "Jah," sõnas noormees ja tõusis ning ulatas Adora'le käe. "Shall we?" küsis ta veel muigega. Šokolaadiküpsised kulusid hetkel marjaks ära, oligi väike näksimiseisu tekkinud. Nende tegemine pidi ka lõbus tulema.
|
|
|
Post by Catherine Tyrell on Jan 2, 2012 23:22:54 GMT 3
ot. Okei =)
Adora naeratas ning võttis Hal'i käest, ajades end püsti. Saanud püsti ja leppinud gravitatsiooniga lasi ta noormehe käest lahti ning hakkas rahulikul sammul koolimaja poole kõndima. "Oled sa varem küpsiseid teinud?" uuris ta Gryffindorlaselt.
|
|
|
Post by Hal Grant on Jan 3, 2012 0:01:12 GMT 3
"Ee...Ausalt öeldes ma olen ainult vorminud. Piparkooke olen lõiganud ja küpsetanud, muud väga mitte...Ei, kunagi väiksena tegin koos emaga. Ma olin vist kuuene," rääkis Hal ja turtsatas naerma. Väga palju oli meeles ka, kuidas ta tegi.
|
|
|
Post by Catherine Tyrell on Jan 4, 2012 19:35:08 GMT 3
"Awwi," tõi Adora kuuldavale. Ka tema oli juba väiksena küpsetanud. Tegelikult oli ta sellega üldse alustanud suht ema sunnil. Nimelt ema teadis, et ta tütrel on annet toidu tegemise osas ja kui annet on siis võiks seda ju arendada. Läks küll tükk aega enne kui Kitty asjaga nõustus ja vabatahtlikult asjaga tegelema hakkas, aga lõpuks tuli ka see aeg.
|
|
|
Post by Hal Grant on Jan 4, 2012 19:40:27 GMT 3
Nad jõudsid kahekesi koolimajja. Natuke veel kõndimist ja hakkaski varsti koht paistma, kuhu tarviliku toa uks hakkas õrnalt ilmuma. "Ma loodan, et ma kuidagi küpsiseid ära ei riku," mainis Hal naeratusega.
|
|
|
Post by Catherine Tyrell on Jan 4, 2012 20:16:23 GMT 3
Adora kujutas peas ette kõike mida vaja oli ja sellele lisaks ka pudeli veini. Just because she could. Tütarlaps muigas. "Kui nad söödavad on siis pole väga hullu midagi," ütles ta. Kitty peatus ukseni jõudes ja avas selle. Seal ootas teda ees kena köök, kus olid ühe kapi peal ka kõik koostisosad ja ka pudel punast veini, mis oli väga tarvilik. Seal olid ka kausid, ahi ja ka igasugused muud tööriistad jne. Naeratus näol astus ta ruumi sisse.
|
|
|
Post by Hal Grant on Jan 4, 2012 20:33:10 GMT 3
Hal tõmbas ukse nende järel kinni ja järgnes neiule. "Sa pead mulle ütlema, mida teha. Ma niisama ei oska," lausus nooruk ja muigas. Koostisained paistsid kõik tuttavad olevat, loodetavasti oli retsept lihtna.
|
|
|
Post by Catherine Tyrell on Jan 4, 2012 23:42:24 GMT 3
"See ei ole eriti raske.. Minu arust," ütles tütarlaps muiates. Ta pani oma joonistusploki ja pliiatsi ühe kapi äärele. Võtnud oma tagi seljast viskas ta ka selle nende asjade otsa. Adora kõndis kraanikausini ja pesi oma käed seebiga. "Kõigepealt tuleb käed ära pesta," ütles ta. Saanud ise sellega hakkama kuivatas ta oma käed kraanikausi kõrval olevasse rätikusse. Ta võttis kausside seest kõige pisema kausi ja ta murdis sinna mõned šokolaaditahvli tükid. Ka pisikene tükike võid ja siis otsis ta oma tagi sisetaskust välja võlukepi. Suunanud selle otsa väikese kausi sisemuse suunas ja pomisenud miskit hakkasid šokolaad ja või sulama ning omavahel segunema. "Võta palun üks veidi suurem kauss ning vala sinna ## jahu," sõnas Kitty. Kapil oli ka mensuur koostisosade mõõtmiseks.
ot. Mai viitsi nende ühikutega mässata.
|
|
|
Post by Hal Grant on Jan 5, 2012 1:16:30 GMT 3
Hal võttis enda mantli ja salli seljast ning kääris sviitri varrukad küünarnukkideni ning läks käsi pesema. Noormees võttis kohe jahupaki ja kallas seda väiksesse mõõteanumasse. Selle natuke liiga kõrgelt kaussi tühjendanud, lendas üles jahupilv, mis pani mehe köhima.
|
|
|
Post by Catherine Tyrell on Jan 5, 2012 17:59:44 GMT 3
Adora jälgis Hal'i tegevust. Kui üles kerkis jahupilv hakkas tütarlaps naerma. "Madalamalt võib ka valada. Meil jahujuga küll vaja pole," lausus ta. Neidis lõpetas šokolaadi sulatamise ning kõndis Hal'i kõrvale. Võtnud nüüd ise mõõteanuma valas ta sinna kakaod, kummardades madalamale, et näha paremini kui palju seda anumas juba on. Kui seda oli piisavalt ajas näitsik end sirgu ja valas selle jahu hulka, aga tekitamata kakaopilve.
|
|
|
Post by Hal Grant on Jan 6, 2012 20:35:25 GMT 3
Hal jälgis ilusat vaatepilti. Kui Adora sai kakao ära valatud, pistis Henry enda sõrme kiirelt segi sisse ja tõmbas sõrmega üle Adora nina. Noormees muigas, neiu meenutas hetkeks kassi. "Sulle sobib selline välimus," lausus Oliver.
|
|
|
Post by Catherine Tyrell on Jan 8, 2012 23:47:39 GMT 3
Adora hakkas põgusalt naerma. "Selline must silmapliiats ja kakaojahu puuder?" ütles ta küsivalt, näol endiselt lõbus muie. Ta pistis ka oma näpu helepruunikasse jahu ja kakao segusse ning lasi sellega üle Hal'i nina, naeratades siis väga rahulolevalt. "Sa oled nii ilus nii," teatas ta, olles samas äärmiselt uhke oma teo üle.
|
|
|
Post by Hal Grant on Jan 10, 2012 22:09:24 GMT 3
Hal muigas ja pani enda käed tüdruku pihale. "Kakaojahu puuder täiega moes ju. Mine mugumaailma, kõik kannavad seda...Aga ära kaelale pane, see peab kummituslikult valge olema," lisas noormees naeratusega.
|
|
|
Post by Catherine Tyrell on Jan 11, 2012 22:40:31 GMT 3
Hal'i move panna oma käed Dora pihale oli üsna lähedane, kuid tütarlaps ei lasknud sel ennast häirida ja ta ei hakanud seda ka kommenteerima. Ega igasugune lähedus ei ole ju alati halb. "Jah see annab sellise kauni pruunika jume efekti, aga ainult efekti. Sellest rohkemat sel pole," sõnas Elizabeth samuti naeratades. Päris lõbus oli. Tal polnud mõnda aega juba nii lõbus olnud. Ta ei olnud ka just tütarlaps, kes muudkui sõpradega jõlguks. Enamik inimesi olid talle vaid tuttavad ja seega oli teda rohkem näha kuskil üksi istumas. Tal polnud aga selle vastu midagi. Mõneti isegi parem. Rahulikum. Vähem draamat, aga siiski ka veidi üksik.
|
|