|
Bored.
Jan 2, 2012 1:41:53 GMT 3
Post by Hal Grant on Jan 2, 2012 1:41:53 GMT 3
"Gwen siis? Või on soov keegi teine ballile tuua?" küsis Hal ja lonksas jällegi enda jooki. "Kindlasti su väljavalitu tuleb, gryffist seitsmendikule ei saa keegi ära öelda, eriti veel meile," muidas Oliver ja hakkas naerma. Aeg-ajalt oli hea hästi egoistlikku teksti suust välja ajada.
|
|
|
Bored.
Jan 2, 2012 2:32:29 GMT 3
Post by Christopher Hayles on Jan 2, 2012 2:32:29 GMT 3
Sõbra esimese lause peale kehitas Chris taaskord õlgu. ''Ah.. ma ei tea, vaatab jah. Eks kui temaga ka midagi ei arene, ehk siis saab Hayley kaasa sebitud,'' lausus noormees ja rüüpas juba uue sõõmu. Hea jook, mistõttu läks see ka kiiresti kõrist alla. ''No täpselt, eks..'' nõustus ta semuga kavala irvituse saatel. No väike egoism ei teinud ju tõesti paha, mis? Silmad oma joogile viinud, haigutas ta taaskord vaikselt ning vandus siis. Ei, ta ei olnud sinna kõrtsi läinud selleks, et uneleda, vaid head aega veeta. See haigutus oli märku andnud aga millegist muust. ''Võtame pärast midagi kangemat ka, eks?'' küsis ta jutujätkuks, kuigi teadis sellele juba vastust.
|
|
|
Bored.
Jan 2, 2012 2:43:26 GMT 3
Post by Hal Grant on Jan 2, 2012 2:43:26 GMT 3
"Hayley, muidugi...Teie vahel midagi ei toimu?" küsis Hal muigega, mis ei tahtnud ära kaduda. Klaas võiõlut oli justkui ära sulanud. "Jah, tuliviskit. Aga mis suvel tegid? Siis ei tekkinud kerget...Kuidas seda öeldaksegi, suveromanssi?" küsis Oliver ja naeris. Koolis oli hea olla põhiliselt ikka enda sõprade pärast.
|
|
|
Bored.
Jan 2, 2012 2:58:07 GMT 3
Post by Christopher Hayles on Jan 2, 2012 2:58:07 GMT 3
Hali esimese küsimuse peale ei osanud Christopher väga midagi öelda. ''Noh.. mina ise arvan küll, et sealt ei tuleks midagi. Eks ta midagi üritab jah, aga tõesti.. vaata ise, missugune sõprus meil on. Sellele võin ma küll kohe aidaa öelda, kui midagi Hayleyga aretama hakkan. Ma ei tea, ma ei tea..'' lausus ta ning hammustas siis huulde, silmis pisut mõtlik pilk. Jah, selle asja tuli vähe pikemalt mõelda, sest hetkel ei osanud ta väga mingit seisukohta võtta. ''Kuule.. kui ma aus olen, siis jah. Aga ta on mugu, mistõttu ma.. nojah, saad vist isegi aru, miks sellest ka midagi eriti areneda ei anna,'' vastas ta oma klassikaaslase järgmisele küsimusele, rüübates selle peale ühe järjekordse suure sõõmu õllet. Tüdrukud, tüdrukud..
|
|
|
Bored.
Jan 2, 2012 3:10:11 GMT 3
Post by Hal Grant on Jan 2, 2012 3:10:11 GMT 3
"Friendzoned? Nendest need kõige paremad paarikesed välja tulevadki," mainis Hal. "Mind üritas söögikoha omanik enda tütrega paari panna, kui nägi, et me käisime väljas ja nii edasi. Vaata, suvel ma töötasin Londonis ühes väikeses kreeka söögikohas. Imeilus koht. Minu töö oli käia hommikuti köögiviljade järel, hiljem pidin need puhastama...Ausalt öeldes oli päris mõnus töö. Ma kohtusin seal tööd tehes ühe päris kena neiuga, alles hiljem sain teada, et ta oli bossi tütar. Meist said sõbrad ja kohe hakkas suur paaripanek. Eelmisel aastal Melissat seal polnud, ta oli olnud Kreekas, vanavanematel külas. Aga jah, järgmisel suvel võibolla ka lähen, et siis sügisel oleks jälle mingit oma raha," rääkis noormees pikalt.
|
|
|
Bored.
Jan 2, 2012 3:22:46 GMT 3
Post by Christopher Hayles on Jan 2, 2012 3:22:46 GMT 3
Christopher kuulas hoolega sõpra, ise aeg-ajalt noogutades. Asjalik poiss teine. Tal ei olnudki meeles, et too käis ju suviti tööl. ''Oeh.. oleks mul ka suvel viitsimist endale pappi teenida. Nüüd, kui kool läbi saab, siis mingi otsa pean endale nii või naa leidma. Peaks juba nagu täiskasvanu moodi käituma hakkama ja see kuulub asja juurde,'' lausus ta omakorda, huulil endiselt lai muie. Õlu hakkas vaikselt otsa saama, kuid see oli vaid hea märk, sest see tähendas, et nüüdseks oli Chris juba kena koguse kurgust alla lasknud voolata. Varsti peaks siis tunda ka andma.
|
|
|
Bored.
Jan 2, 2012 3:26:33 GMT 3
Post by Hal Grant on Jan 2, 2012 3:26:33 GMT 3
"Ma ei olegi veel päris kindel, mida ma teha tahan peale lõpetamist. Ilmselt ma mugumaailmasse päris ei lähe," vastas Hal peale mõttepausi. "Kuidas oleks ühe tuliviskiringiga?" küsis noormees seejärel. Ta oleks heameelega läinud tuliviskide järgi.
|
|
|
Bored.
Jan 2, 2012 3:43:37 GMT 3
Post by Christopher Hayles on Jan 2, 2012 3:43:37 GMT 3
Chrisi võiõlu oli nüüdseks otsas ja ainus, mis klaasi veel alles jäi, oli pehme õllevaht. Seda ta sealt lõpust aga enam ära lürpida ei viitsinud. ''Teeme jah ühed,'' lausus ta tuliviskide küsimuse peale, libistades klaasi enda silmeest pisut eemale. Ta asetas oma käed tagasi lauale, suunates ka oma keharaskust pisut neile ning jäi siis klassivenda silmitsema. Kas toob ise?
|
|
|
Bored.
Jan 2, 2012 13:36:58 GMT 3
Post by Hal Grant on Jan 2, 2012 13:36:58 GMT 3
Hal tõusis ja võttis klaasid kaasa. Need seal letile asetanud, tellis ta tuliviskid. Viskiklaasid kätte saanud, maksis noormees ära ja naases lauda. "Nii, kus meil jutt pooleli jäi?" uuris Oliver, asetades ühe klaasi Chris'i ette. Nooruk istus ja üritas meenutada, millest neil jutt oli parajasti käinud.
|
|
|
Bored.
Jan 2, 2012 20:31:26 GMT 3
Post by Christopher Hayles on Jan 2, 2012 20:31:26 GMT 3
Christopher saatis pilguga viskit tellima läinud semu. Kui too naases, noogutas võlur kergelt, huulil põgus muhelus. ''Thanks bro,'' ütles nooruk, silmad joogil. Poisi küsimuse peale kehitas Chris aga kergelt õlgu. ''Ma ei mäletagi.. Naised vist?'' ei olnud ka tema kindel. Kergelt keelega üle huulte tõmmanud, võttis ta viskiklaasi oma haardesse.
|
|
|
Bored.
Jan 2, 2012 20:39:31 GMT 3
Post by Hal Grant on Jan 2, 2012 20:39:31 GMT 3
"Vist jah...Aga mis neist ikka rääkida, peab tegutsema," lausus Hal muigega. "Aga mis veel suvel siis korda saatsid?" tahtis noormees teada. Oliver lonksas tuliviskit ja hingamisteed läksid justkui korraks hästi lahti. Imeline tuliviski.
|
|
|
Bored.
Jan 3, 2012 15:10:02 GMT 3
Post by Christopher Hayles on Jan 3, 2012 15:10:02 GMT 3
Klassivenna esimese lause peale noogutas Christopher, ise taaskord lõbustatult irvitades. ''Just nii,'' oli C igati nõus ning rüüpas siis esimese lonksu oma tuliviskist. See võttis kohe seest soojaks ning Chrisi huulile ilmus rahulolev naeratus. So good. ''Mitte midagi erilist, ainult puhkasin..'' lausus nooruk siis suhteliselt tuimalt, sest nii see ka olnud oli. Ta ei käinud ju tööl, kuhugi välismaale Christopher ka reisinud ei olnud, niiet mees oli sel suvel tegelenud vaid tavapäraste asjadega.
|
|
|
Bored.
Jan 3, 2012 20:05:31 GMT 3
Post by Hal Grant on Jan 3, 2012 20:05:31 GMT 3
"Nojah...Vaheaeg sulas kätte justkui ära," lausus Hal ja rüüpas tuliviskit. "Mis sa arvad, kas sel aastal ka mingi jama DA ja minimenide vahel midagi toimub?" uuris noormees. Ta kutsus JS'i minimeniks. Ei tea ise kah enam, kust see hüüdnimi oli tulnud.
|
|
|
Bored.
Jan 3, 2012 20:52:59 GMT 3
Post by Christopher Hayles on Jan 3, 2012 20:52:59 GMT 3
Kuulnud klassivenna väljendit, turtsatas Christopher, ise kiirelt oma äsja võetud sõõmu alla neelates. ''Minimenid? Kes need veel on?'' küsis ta siis irvituse saatel. Küsimusest sai ta muidu enamvähem aru. ''Noh.. ma loodan, et mitte. Kopp ees juba,'' ütles ta siiski viimaks, huulil põgus muie. Sellele järgnes aga juba järgmine lonk viskit.
|
|
|
Bored.
Jan 4, 2012 0:03:13 GMT 3
Post by Kayleigh Moreno on Jan 4, 2012 0:03:13 GMT 3
Ning sellel samal imelisel neljapäeva õhtul, paarkümmend minutit peale kuttide sisenemist, jalutasid Kolme Luuda sisse ei keegi muu kui Zoe ja Susannah ise. Milline wonderful võimalus poistel kohe oma imepärased plaanid täide viia... Kui nad muidugi neid ainult kokku ei luuletand ja tegelikult midagi ette võtta ei kavatsenud. Susannah'i pilk liikus esmalt leti äärde, kus neid nähes baarimees juba teadvalt tuliviski välja tõmbas, ning alles siis üle laudade, kuni gryffindorlaste laual peatus. "Well, well, well, vaata, kes ka end oma punasest mullist välja saanud on," ilmus Susannah'i huulile kõike muud kui sõbralik naeratus, kui ta letini jõudes oma klaasi võttis ning selle alustuseks põhjani tühjaks jõi, pilk dorkide laualt Zoe'le liikumas.
|
|