|
Bored.
Jan 1, 2012 23:45:29 GMT 3
Post by Christopher Hayles on Jan 1, 2012 23:45:29 GMT 3
Kui koolitunnid läbi olid saanud, oli Christopherile mõtteisse tulnud, et mõne semuga välja minna. Nad olid eelmise päeva õhtusöögil Teddy ja Haliga arutanud, et võiks kõrtsi minna, kuid tookord jäi idee täide viimata. Nüüd aga, kus Chrisil mitte midagi teha ei olnud, oligi ta Haliga kokku leppinud, et nad saavad õhtupoolikul Kolmes Luuas kokku. Koos ei läinud nad sellepärast, et C'l oli enne seda vaja paar kooliasja korda ajada.
Kell liikus imekiirelt ja peagi olid kätte jõudnud õhtutunnid. Christopher jalutas juba mööda Siganurme tänavaid kõrtsi poole, taevast hõredat lund alla sadamas. Üldjuhul oleks temavanused noormehed sellisel teejupil suitsu kimunud, kuid Chris ei suitsetanud ja selle asemel oli ta ennist teeäärest ühe lumekuhja pihku varunud ning sellest siis kuuli vormima hakanud. Viimaks Kolme Luua ette jõudnud, viskas Christopher kuuli suvaliselt teisele poole tänavat ning astus siis hoonesse sisse.
Endale ning Henryle laua leidnud, kooris ta endalt mantli, salli, nahkkindad ning mütsi peast ja võttis siis istet. Kergelt haigutanud, toetas nooruk oma küünarnukid lauale ja sasis ühe käega oma pead, nagu tal juba igavusest kombeks oli saanud. Oma tellimust Chris juba teadis- võiõlle, mis muud.
|
|
|
Bored.
Jan 2, 2012 0:03:45 GMT 3
Post by Hal Grant on Jan 2, 2012 0:03:45 GMT 3
Hal sai kooliasjadega valmis ja tõmbas mantli selga, saapad jalga ja Gryffindori värvides salli kaela ning võttis suuna Kolme Luua poole, kus ta pidi Chrisiga kokku saama. Noormehe sõrmed hakkasid külmetama ja ka taskuis polnud neil eriti soojem.
Lõppude lõpuks jõudis Hal Kolme Luuda ja hakkas kohe enda käsi hõõruma ja neid hingeõhuga soojendama. Oliverile jäi silma Christopher, kes oli juba laua välja valinud. Noormees istus sõbra vastas olevale toolile ja lausus :"Sina juba kohal."
|
|
|
Bored.
Jan 2, 2012 0:10:06 GMT 3
Post by Christopher Hayles on Jan 2, 2012 0:10:06 GMT 3
Kui Christopher oma semu häält kuulis, muigas noormees õrnalt ning viis pilgu enda vastu istunud Henryle. ''Kuule, jah.. tavaliselt olen mina see, kes hiljaks jääb,'' lausus ta naerusuiselt. ''Mis sa tellid?'' järgnes siis kohe küsimus. Chris toetas enda selja nüüd korralikult vastu tooli ja libistas käed rinnale risti. Kahju, et Teddy ei olnud nendega liituda saanud, kuna too oli endale ühe järjekordse kena tsiki leidnud ning plaanis siis hoopis temaga midagi. Küll aga oli sõber lubanud, et tuleb nendega järgmisel korral. Anoh.. tühja sellest, vähemalt oli Hal vaba olnud.
|
|
|
Bored.
Jan 2, 2012 0:12:04 GMT 3
Post by Hal Grant on Jan 2, 2012 0:12:04 GMT 3
"Noh, oleneb sellest, kaua me siin istume," vastas Hal muigega. Kui pikemalt, siis ilmselt tuliviski. "Aga alustuseks oleks võiõlu ka üpris okei," lisas noormees. Ta polnud seda terve suve saanud, kuna viibis Londonis ühe tuttava juures mugumaailmas. Teddy ütles jah, et ilmselt ei tule kohale. Kui, siis hiljem, aga noh....
|
|
|
Bored.
Jan 2, 2012 0:16:48 GMT 3
Post by Christopher Hayles on Jan 2, 2012 0:16:48 GMT 3
Oliveri ära kuulanud, noogutas Christopher õrnalt, huulil endiselt õrn muie. ''Minu poolest kasvõi hommikuni,'' ütles ta sõbra esimese lause peale. Tõesti, tõesti.. tema oli valmis aega surnuks lööma seni, kuni ise ära väsib. Seda ei juhtunud veel nii pea. See, et noorukid mõlemad alustuseks võiõlled valisid, oli üsnagi ilmselge valik, sest Kolm Luuda pakkuski Siganurmes ju kõige paremat sellenimelist jooki.
|
|
|
Bored.
Jan 2, 2012 0:23:37 GMT 3
Post by Hal Grant on Jan 2, 2012 0:23:37 GMT 3
"Butterbeer it is," lausus Henry ja vaatas, kas kedagi leti taga üldse hetkel oli, et tellimust sisse anda. Nope. Pidid siis natuke ootama. "Viimane aasta, üheksa kuud ja saabki siit minema," lausus Hal, endal näol õnnis naeratus. Ta oli üldse viimasel ajal väga õnnelik. Noormees ei osanud ise ka öelda, milles täpsemalt asi.
|
|
|
Bored.
Jan 2, 2012 0:31:19 GMT 3
Post by Christopher Hayles on Jan 2, 2012 0:31:19 GMT 3
Sõbra viimase lause peale turtsatas Christopher õrnalt. ''Sa vist ootad väga siit minema saamist, mis?'' küsis ta muhelevalt, pilk hetkeks Oliverilt letile lendamas. Teenindajat jah hetkel ei olnud, aga küll ta tuleb.. ''Viimane aasta.. ma isegi ei tea, mida erilist me selle aja jooksul siis ära peaksime tegema, et see meeldejääv oleks,'' lausus Chris ning suunas silmad tagasi Henryle.
|
|
|
Bored.
Jan 2, 2012 0:34:05 GMT 3
Post by Hal Grant on Jan 2, 2012 0:34:05 GMT 3
"Noh, niiväga ka ei oota. Siin on vaatamata kõigele lahe olla," lausus Hal naeratusega. "Kuule, kas ball sellel aastal ka toimub?" vahetas noormees kergelt teemat. Ball toimub koolis, seega polnud teemamuutus suur.
|
|
|
Bored.
Jan 2, 2012 0:41:49 GMT 3
Post by Christopher Hayles on Jan 2, 2012 0:41:49 GMT 3
Christopher noogutas kergelt ning jälgis silmanurgast, ega teenindajat naasnud pole. Still nope. ''Teddy rääkis küll, et peaks olema..'' lausus nooruk siis õlakehituse saatel. ''Mul pole aimugi, keda kutsuda, kui see toimuma peaks,'' ütles ta juba järgmiseks ning ohkas vaikselt. Mehel ei olnud hetkel mitte kedagi silmapiiril ja tavalised sõbrannad leidsid endale kaaslase sellise puhkude jaoks kulutule kiirusel. Ballile üksinda ilmuda tundus ka halb valik olevat.
|
|
|
Bored.
Jan 2, 2012 0:46:08 GMT 3
Post by Hal Grant on Jan 2, 2012 0:46:08 GMT 3
"Pole mitte kedagi silmapiirile jäänud? Ma ise olen juba Adora't vaadanud. Kena raven...Aga kuidas oleks Gwen'iga? Päris huvitav neiu," lausus nooruk kulmukergitusega ja taipas alles nüüd mantli ja salli ära võtta ning need toolileenile panna. Vähemalt oli nüüd korralikult soe olla.
|
|
|
Bored.
Jan 2, 2012 0:56:36 GMT 3
Post by Christopher Hayles on Jan 2, 2012 0:56:36 GMT 3
Ka Christopher ei pannud enne tähele, et ta semul endiselt üleriided seljas olid. Poisi lause peale manas Chris ette aga tunnustava ilme. ''Jep, Adora on kuum. Teil susiseb midagi või? Sa polegi varem rääkinud,'' kostus C' suust siis. Peagi märkas aga noor võlur, et teenindaja on tagasi. ''Ma lähen tellin meile ära,'' lausus ta ning tõusis püsti. Sammud leti poole seadnud, palus ta naisterahvalt kaks suurt võiõllet ja ulatas talle vajaliku rahasumma. Oma tellimuse kätte saanud, noogutas Christopher tänulikult ning naases siis enda ja Oliveri lauani. Taas istet võtnud, libistas ta mõlemad õlled lauale ning võttis enda omast esimese sõõmu. Damn, kui hea.
|
|
|
Bored.
Jan 2, 2012 1:00:31 GMT 3
Post by Hal Grant on Jan 2, 2012 1:00:31 GMT 3
"Võib-olla," vastas noormees kavala muigega. "Ei tegelikult ma ei tea...Ta peaks vaba olema küll minu teada," lisas Hal, kui Chris oli tagasi. Oliver tänas sõpra õlle eest ja võttis lonksu. Mmm..Ta igatses Kolme Luua võiõlu maitset meeletult. "Aga tegelt ka, uuri, kuidas Gweniga lood on. Ta on päris kuum," lausus Ollie.
|
|
|
Bored.
Jan 2, 2012 1:09:15 GMT 3
Post by Christopher Hayles on Jan 2, 2012 1:09:15 GMT 3
Henry jutu ära kuulanud, rüüpas Christopher vahepeal ka oma võiõllet ning noogutas siis vaikselt. ''Peab vaatama jah, mis teema temaga on. Kaua pole enam oodata, tead ju küll kuidas need ilusamad tüdrukud kohe ära krahmatakse,'' ütles dorklane põgusa irvituse saatel, käsi mugavalt ümber klaasi. Tõsi see oli. ''Teddyl on muidugi hea.. tal tuleb see kaaslane käevangu iseenesest. Ja kuum ka veel,'' nentis ta juba järgmiseks ning võttis oma õlust juba järjekordse sõõmu. Chris ei olnud nende aastate jooksul ikka veel aru saanud, mis oli siis Teddy juures nii erilist, et paljud tütarlapsed tema järgi tormi jooksid. Ta polnud sugugi ainuke hea väljanägemisega viimase klassi kutt dorkide seas. Või mis?
|
|
|
Bored.
Jan 2, 2012 1:14:27 GMT 3
Post by Hal Grant on Jan 2, 2012 1:14:27 GMT 3
"Siis lähme ise Teddy ja sinuga Gwen'i ballile kutsuma. Meie oleme need...Wingman'id," lõpetas noormees enda lause. Ei tea, kuidas Gwen sellise kutse vastu võtaks? Igatahes oli Hal kindel, et kutsub Adora. Neiu oli salapärane, mis tegigi ta Oliverile nii...Vastupandamatuks. Tegelikult oli Christopher ilmselt natuke ebakindel, muud midagi. Kindlasti oli tal nii mõnigi austaja.
|
|
|
Bored.
Jan 2, 2012 1:38:16 GMT 3
Post by Christopher Hayles on Jan 2, 2012 1:38:16 GMT 3
Noormees manas huulile taas laia muige, silmis vaimustunud ilme. ''Just, just..'' sõnas Chris, kui oli sõõmu alla neelanud. ''Ei, aga tegelikult jah.. Ma pean mõne tsiki silmapiirile võtma ja siis teemat hakkama ajama. Üksinda ei tule ma ballile mitte mingil juhul. See oleks ainult iseenda naeruvääristamine,'' lausus võlur järgmiseks ning sasis taaskord oma tumedaid juukseid. Nagu öeldud, oli see juba harjumus.
|
|