|
Post by Catherine Tyrell on May 30, 2013 18:45:27 GMT 3
Oli selle õppeaasta esimene käik Siganurme ja muidugi pidi ka Anna sellest osa saama. Tütarlaps ootas eriti Mesinäppu minekut. Sa ei saanud lihtsalt käia Siganurmes ja mitte käia Mesinäpus. Not humanly or wizardly possible. Seega viisidki tütarlapse sammud ta tolle poekese poole, mille akendest oli juba näha, et seal oli parajalt inimesi ja veelgi rohkem maiustusi, mis olid, kas ise väga värvilised või siis oli seda nende pakend. Neidis avas poe ukse, mis lasi kuuldavale kellahelina, ning astus muie näol sisse.
Tasapisi hakkasid juba ta silmad otsima asju, mida ta kohe kindlasti tahab, nagu näiteks šokolaadi konni, Fizzing Whizzbees'e, Chocoballs'e ja ka šokolaadist võlukeppi. Polnud vast raske aimata, et Lucia oli ikka päris hull sweettooth. Näitsik võttis omale korvi ja püüdis siis omale läbi inimeste teed teha šerbettideni. Sinna jõudes võttis ta omale ka Mesinäpu logoga paberkoti, kuhu ta hakkas kühveldama suurest purgist sidruni šerbette. Need nägid välja nii isuäratavad ja lõhnasid mõnusalt sidruniliselt.
|
|
|
Post by Teddy Hart on May 31, 2013 14:20:44 GMT 3
Teddy jumaldas magusat. Ja seega oli ainuke variant üldse see, et ta külastab Mesinäppu ja ei tule sealt enne välja, kui kott magusat täis. Nende esimesel külastusel Siganurme, jättis Ted mesinäpu viimaseks, sest ta teadis, et sealt ostab ta kõige suurema koti ja nii suure kotiga oleks olnud raske mööda teisi poode käia. Uksekell helises, kui Teddy sisenes. Rahvast oli palju, kuid poiss üritas endale teed rajada, et riiutlite juurde jõuda. Sinna jõudnud, märkas ta Annat, nende maja prefekti. "Hei Anna," tervitas Teddy tüdrukut. "Magusaarmastaja?!" Teddy muigas. Karta oli, et on, juba korvi järgi oli aru saada, et tüdruk oli tulnud siia suurema saagi jahile.
|
|
|
Post by Catherine Tyrell on Jun 1, 2013 9:25:08 GMT 3
Anna oli just kokku voltimas oma esimese paberkoti suud, kui kuulis tuttavat tervitust. "Hei!" ütles ta Teddy'le naeratades vastu, enne kui haaras teise paberkoti. Pärast väikest mõtlemismomenti otsustas ta sinna kühveldada Fizzing Whizzbees'e. May the levitating begin. "Ja milline veel. Kindlasti pean oma varusid juba järgmine nädal täitma," lausus neidis lõbusalt. Mesinäpp muutis ta nagu tagasi väikeseks lapseks keset kõige ägedamat kommipoodi. "Ma eeldan, et ma pole ainus Rave, kes šokolaadi nimel võiks tappa," ütles Lucia. Muidugi ei mõelnud ta seda nii tõsiselt, et nad läheksidki ja tapaks, kellegi ära, et šokolaadi saada. Not exactly that cray-cray.
|
|
|
Post by Teddy Hart on Jun 2, 2013 18:26:36 GMT 3
Teddy põhimõtteliselt ei vaadanudki, mida ta endale kotti kühveldas, ta vaatas Annale otsa, samal ajal võttis käsi riiulit karpidest magusat ja ladus seda suurte paberkotti. "Jah, magus on parim!" kommenteeris ta lõbusalt. "Ilmselt saame me siis koos tulla, ma olen päris kindel, et üle paari päeva mu varud vastu ei pea." Nüüd oli Teddy märkamatult liikunud uute karpide juurde ning ta asus sealt endale magusat juurde võtma. Ja ta võttis ikka korralikes kogustes.
|
|
|
Post by Catherine Tyrell on Jun 2, 2013 18:36:26 GMT 3
Anna voltis kokku ka selle kotikese suu ja võttis taas järgmise. Erinevalt Teddy'st pani ta ühte kotti vaid üht sorti komme. She was a little OCD about her sweets. Ta kõndis noormehe järel uute maiustusteni, mida sai kenasti kotikesse kühveldada. "See oleks tore," ütles Lucy selle plaani peale koos tulla maiustusi ostma. "Ma poleks osanud arvatagi, et sina nii suur magusaarmastaja oled," nentis tütarlaps naeratusega.
|
|
|
Post by Teddy Hart on Jun 3, 2013 13:31:24 GMT 3
Teddy saatis Annale muige. "Keegi ei arva. Tavaliselt on tüdrukud ju need suured šhokolaadiarmastajda." Taas oli üks paberkott täis saanud ning poiss võttis uue, kuhu hakkas juba järjest järgmisi ja järgmisi komme sisse laduma. Varsti oli tema korvis neli kotti kommidega. "Lahtistest aitab," lausus ta muigega. "Nüüd peaks veel paar suhkrusulge võtma letilt ja šhokolaaditahvleid ka." Teddy tegi endale ja Annale rahva seas teed. "Kas sul on veel vaja kusagile minna?" päris ta tüdruku käest. Tema oli nimelt mesikäpa viimaseks jätnud, sest kotitäie kommidega oleks olnud ebamugav ringi käia.
|
|