Eric Ramiréz
Personal
Sigatüüka ravitseja || 23. aastane
|
Post by Eric Ramiréz on Jun 4, 2013 23:31:43 GMT 3
Eric tundis natuke piinlikust. Ta ei tahtnud välja paista nagu allakäinud staar, kes lõpetas viimaks haiglatiivas ravitsejana, olgugi, et ta oleks võinud teha kõva karjääri lendluudpalli alal. Kuid ta oli siiski enda valikuga rahul - talle meeldis inimesi rohkem aidata, kui endale raha sisse kühveldada. "Noh, jah," lausus noormees. "Kuigi tegelikult tõi terve meeskond Gryffindorile karika, aga noh, minul oli ka mingi käpp seal sees, jah," lausus Eric turtsatades. "Sa tead Sigatüüka ajalugu, ma vaatan. Ilus ja samas ka ajuga tüdruk. Mulle meeldib," kommenteerid noormees, unustades hetkeks juba ära, kus nad viibivad. "See tähendab, et sa ei ole rumal, mis on hea," tõi Eric koheselt ka vabanduse, kuid oli juba hilja - noormees oli end täiesti sisse rääkinud.
|
|
|
Post by Alicia Green on Jun 4, 2013 23:37:08 GMT 3
Alicia punastas, kui Eric teda ilusaks kutsud ja mainis, et tal on ajud ka olemas. Siiski üritas ta teha nägu nagu ei oleks ta seda üldse märganudki. "No ma tean seda, sest ma olen ise ka vaht ja khm, kapten," vastas ta enda iidolile, kellega, ta ikka veel ei uskunud, just kokku oli saanud. Ja Aliciale meeldis, et mees oli ravitseja. Kõik ei pidanudki lendluudpalli juurde jääma. "Ma olen midagi muud lugenud, sa kaitsesid sellel mängul ära seitse väravat kaheksast! See juba on midagi!" Slytherinil ei olnud tollel mängul isegi lootust olnud. Üldse olid need head aastad olnud. Alicia tahtis neid tagasi. Ta tahtis nende majavanemale taaskord rõõmu teha ning karika neile tagasi tuua. Enda pruunide silmadega vaatas Al Ericule sügavalt otsa ja naeratas talle unelevalt.
|
|
Eric Ramiréz
Personal
|
Post by Eric Ramiréz on Jun 4, 2013 23:43:52 GMT 3
Noormees köhatas vaikselt ning niheles enda koha peal. Ta polnud sugugi harjunud, et keegi teda kiidab, kuid samas oli tal hea meel, et oli kellelegi inspiratsiooniks, sest see mäng oli tõesti hea olnud. Sellele meenutades muigas noormees. "Oleks võinud kaheksanda ka ära kaitsta. Vot siis oleks hea olnud," lausus tütarlaps, pöörudes tagasi neidise poole. "Kui sul midagi selle vastu pole, siis võiksime teinekord harjutama minna. Ma pole küll nii hea, kui vanasti, sest ma pole aastaid harjutanud, aga teooriat ma tean ja me saaksime sind treenida, et ajalugu korduks ning Gryffindorile veel üks karikas tuleks," pakkus noormees välja. Muidugi ei uskunud ta, et tüdruk nõus oleks. See oleks olnud liiga hea, et olla tõsi.
|
|
|
Post by Alicia Green on Jun 4, 2013 23:53:14 GMT 3
Alicia peaagu, et hüppas enda koha peal, kui ta Ramireze pakkumist kuulis. "Päriselt? Sa mõtled seda tõsiselt? Muidugi! Anna ainult teada, kuna sa saad ja ma olen kohal!" Ta ei tahtnud välja näida nagu väike kutsikas, et enda peremeest jumaldab aga ta ei saanud sinna midagi parata. See oli liiga hea pakkumine. Nad suhtlesid nii nagu oleksid nad vanad sõbrad, mitte õpilane ja kooli personal. "Sa oled lihtsalt kõige parem!" rõõmustas Al ning lõi käed spontaanselt mehele kaela, kallistades teda tugevalt.
|
|
Eric Ramiréz
Personal
|
Post by Eric Ramiréz on Jun 5, 2013 7:04:04 GMT 3
Noormees kehitas endamisi õlgu. Miks mitte? Tal ei olnud enda vaba ajaga niikuinii targemat teha, kui Siganurmes olla ning seal end viskist purju juua. Väike lendluudpallitreening oli igati kasulikum. "Reede õhtu sobiks?" päris noormees. "Kell seitse, lendluudpalli väljakul." Juba järgmisel hetkel oli tüdruk tal aga embuses ning Eric tundis end taaskord väga kohmetult. Kuid ükskõik, kui palju ta ei üritanud, ta ju ei saanud tüdrukut endast eemale lükata. Automaatselt liikusid tema käed ümber tüdruku ning ta tundis, kuidas tolle parfüüm sügavale Ric'i ninasõõrmetesse tungis. "Mul on hea meel, et sain abiks olla," pomises noormees, pea natuke hetkelisest olukorrast sassis. Thank god, et tal oli olnud mõte uks lukku panna. Oleks keegi sisenenud, oleks nad ilmselt valesti aru saanud.
|
|
|
Post by Alicia Green on Jun 5, 2013 10:58:04 GMT 3
Alicia lasi viimaks mehe lahti ja naeratas kohmetult. "Jah, sobib!," vastas ta siis lõbusalt. Ta ajas ennast diivanilt püsti ja toetas jala ettevaatlikult maha. "Reedel näeb siis," lisas ta veel, saatis mehele flirtiva smile, võttis rohupurgi ning sammus minema, jalg juba paremas seisis, kui enne. Ukse juurest haaras ta enda luua, saatis veel Ericule ühe meela pilgu ning läinud ta oligi.
|
|