|
Post by Hunter Cage on Jun 4, 2013 16:29:44 GMT 3
Hunter ei saanud kuidagi üle ega ümber raudteejaamast. Talle meeldis päris tihti Siganurme jaamas niisama jalutamas käia. Täna oli ta kaasa võtnud enda kitarri. Poiss istus sinna, kus rahvast ei liikunud, muidu oleks keegi ilmselt arvanud, et ta kerjab seal, kui enda kidraga mängib. Poiss istus täitsa perrooni lõppu, pingile, mis oli juba veidike lagunenud ning nägi päris vana välja. Istet võtnud, avas ta kitarrikohvri ning hakkas lihtsalt suvalisi korde mängima, kuni viimaks see mingiks mugulooks üle läks.
|
|
|
Post by Cecilia M. Zabin on Jun 4, 2013 16:55:43 GMT 3
Cecilia pidi juba pool tundi tagasi rongijaamas kokku saama oma sõbrannaga, kuid ta sõbranna ei olnud ikka veel kohale ilmunud. Taibates, et teine kohale vist ikka ei ilmu, hakkas ta edasi kõndima. Mõne hetke pärast kuulis ta kuskilt perrooni lõpust vaikselt mingit muusikat ja kuna tal naguniigist midagi muud teha ei olnud hetkel, läks ta vaatama, mis seal pool toimub. Perrooni lõppu jõudes, silmas ta endale tuttavat huffi. Cecilia oli Hunteriga enne paaris tunnis rääkinud, nii et, võhivõõrad nad ei olnud. "Hei," ütles ta poisile naeratades, "kas võib siia istuda?"
|
|
|
Post by Hunter Cage on Jun 4, 2013 20:24:55 GMT 3
Hunter ei kuulnud kedagi tulemas, kuid kui ta kuulis kedagi "hei" ütlemas, tõstis ta kohe enda pilgu kitarrilt ja vaatas otsa Ceciliale, gryffindori seitsmendikule, kellega nad olid paaris tunnis rääkinud. "Hei!" vastas poiss sõbralikult tüdrukule. "Muidugi. Sa saadki mulle siis enda arvamuse öelda." Hunter saatis CC'le muige. Tüdruk sai nüüd kohe kuulma tema uut vaimusünnitust ning ta pidi sellele enda hinnangu andma.
|
|
|
Post by Cecilia M. Zabin on Jun 4, 2013 21:10:51 GMT 3
Tüdruk istus pingile ja kohendas oma riideid. Ta pööras pilgu poisile ja tema kitarrile. "Ma olen juba täiesti kindel, et see meeldib mulle," sõnas Cecilia juba ette ära. Oli juba ette ära näha, et poiss oskas kitarri mängida. Ceciliale oli alati meeldinud, kui poisid oskasid näiteks kitarri mängida või laulda."Olen valmis sind kuulama," lausus neiu rõõmsalt, sest ta teadis, et ta ei pea kuulatavas pettuma.
|
|
|
Post by Hunter Cage on Jun 5, 2013 0:12:04 GMT 3
Hunter vaatas pea veidike viltu tüdrukule otsa. "See on veel poolik, nii et ütle julgelt, mida sa arvad." Poiss võttis kitarri jälle mugavalt kätte ning mängis ette lühikese, 1 minutilise loo. Hetkel oli see ainult viis. Võis vist öelda, et see oli päris hea, sest Cage oli selle kallal üle kuu aja vaeva näinud. Viimaks pani ta kitarri kõrvale ning viis pilgu tagasi enda kaaslasele, enda ootava pilgu, kergelt ebavleva. Ta oli sellesse viisi pannud kogu oma hinge.
|
|
|
Post by Cecilia M. Zabin on Jun 5, 2013 22:23:28 GMT 3
Cecilia oli kuulamise ajaks sulgenud oma silmad, sest nii tunnetas ta muusikat paremini. Hunteri mängitud lugu kõlas tüdruku meelest väga hästi, kohe liigagi hästi. Kui poiss lõpetas, avas neiu silmad ja plaksutas käsi. "See oli tõsiselt hea. On see kõik tõesti sinu välja mõeldud?" sõnas Cecilia vaimustunult. Ta ei olnud midagi nii head küll oodanud. Vahet pole, et see oli alles poolik, aga oli näha, et see lugu arenes väga jõudsasti.
|
|
|
Post by Hunter Cage on Jun 7, 2013 16:55:54 GMT 3
Hunter ei uskunud, mida ta tüdruku suust kuuleb. "Sulle tõesti meeldis see?" Poiss ei olnud kunagi enda elu jooksul just palju head kriitikat saanud. Tegelikult ei olnud ta üldse kunagi teiste arvamust eriti küinud, kuid talle läks vägagi hinge, et CC nii hästi öelnud oli. Nooruk punastas kergelt. "Ikka ise jah," lisas ta siis ning vaatas lõbusalt enda kaaslasele otsa. "Hei, täiesti lamp mõte, kas sa liituksid minuga Kolmes Luuas, läheks jooks näiteks võiõlut." Hunter naeratas lõbusalt, tavaliselt ta nii lampi ei kutsunud tüdrukuid endaga "kohtingule" kuid Cecilia sõnad olid talle ilmselgelt mõjunud.
|
|
|
Post by Cecilia M. Zabin on Jun 9, 2013 0:42:35 GMT 3
"Muidugi meeldis ja ma arvan, et kõigile teistele meeldiks ka, kes vähekenegi muusikat jagavad," lausus Cecilia lahke naeratusega. Miks ta peakski valetama enda arvamuse kohta? Ta ei olnud selline tüdruk, kes kardaks oma arvamust välja öelda. Kohe üldse mitte. "Ma liituksin heameelega sinuga," sõnas neidis rõõmsalt ja naeratas taas. Hunter oli üle pika aja taas üks meeldiv meessoost isik, sest võrreldes Sebastianiga oli Hunter ikka väga-väga tore poiss, kellega sai suhelda ilma norimiseta ja kiusamiseta.
|
|
|
Post by Hunter Cage on Jun 11, 2013 15:56:29 GMT 3
Poiss ajas ennast pingilt püsti ja ulatas CC'le käe, et ka teda püsti tõmmata. Seejärel võttis ta suuna Kolme Luua poole. "Me ei olegi eriti suhelnud," mainis ta nagu muuseas. Kuigi nad mõlemad olid juba kuus aastat Sigatüükas käinud ja seitsmes juba käis. Siganurme oli täis sagivaid nõidu ja võlureid. Paljud neist suundusid jaama, kust nemad just tulnud olid, ilmselt oli uus rong saabumas ja neid siit väiksest võlukülast kuskile suuremasse linna sõidutamas. Kui aus olla, siis ei suhelnudki Hunter just paljude enda koolikaaslastega, kuid ta oli siiski väga avatud suhtlemisele, tal oli lihtsalt pidevalt nii kiire olnud, et sotisaalseks eluks ei olnud aega. Sel aastal kavatses ta aga rahulikumalt võtta.
|
|