|
Post by Clara Hunt on Jun 4, 2013 19:57:07 GMT 3
Ma tean, et siin on enamus vist kõik vanad olijad ja lihtsalt foorumi elustamise mõttes on nn uus algus, aga ma mõtlesin, et kuna mina olen uus, siis äkki võiks teha teema, kus kõik kes tahavad paar sõna enda kohta ütlevad... Kes tahab võib vabas vormis ka kirjutada vms, aga ma teen enda oma nagu põhjaks, aga mitte väga põhjalikult. xD Nimi: GerdaVanus: 20Kool/töö: Tallinna Ülikool, Lähis-Ida ja Aasia kultuurilugu, jaapani suund, ja ühtlasti töötan ettekandjana poole kohagaHuvid/hobid: Lugemine, võrdlemisi ilmselgelt, muidu mind vist poleks siin... xD Eee, kõik mis seostub Jaapani ja Koreaga põhimõtteliselt, olgu need siis filmid, sarjad, muusika vms. Kunagi tegelesin akrobaatikaga ja rahvatantsuga, aga peale gümna lõppu, pole eriti midagi teinud. Kunagi ikka tegelesin aktiivselt rpg'dega, aga nüüd pole tõesti mingi 4 aastat vähemalt midagi teinud, arvatavasti rohkem. Kirjutasin ka kunagi palju, eriti fan fictionit. Ega peale töö ja kooli rohkem nagu midagi polegi.
Lemmikraamatud: Potteri seeria, Eragon, Wheel of Time seeria (kuigi olen alles alguses), Game of Thrones, The Kingkiller Chronicle ("Tuule nimi" ja "Targa mehe hirm" on esimesed kaks, viimast veel ei ole), Bartimaeuse triloogia, Musta võluri triloogia, "Intervjuu vampiiriga". Üldiselt fantaasiakirjandus ja mõningat kergemat lugemist meeldib ka aeg-ajalt lugeda.
|
|
|
Post by Susannah Simon on Jun 4, 2013 20:04:50 GMT 3
Tere Gerda! Mina olen... Nimi: SigneVanus: 20Kool/töö: Tallinna Ülikool, Riigiteadused ja juurde võtan Jaapani eriala omade jaapani keelt. Töötan Gerdaga samamoodi samas kohas, elan taga koos ka lausa! : DHuvid/hobid: Lugemine, kirjutamine, joonistamine, maaalimine jms kunst, muusika ja laulmine samuti. Olen koolilehte teinud ja küljendanud ka, aga ega ma mingis fototöötluses väga hea ei ole. RPga tegelen umbes sellest ajast kui ma olin 12-13, HP omaga just, minu esimene tegelane on olnud Susannah Simon, nii et ikka päris pikka aega. Jaapan ja Korea, kõik on huvitav. Hmmm... mis veel. Küsida võite ka üksteiselt asju ikka, eks! Lemmikraamatud: HP, Eragon, Tuule nimi, Musta võluri triloogia, manga ka igasugune, üldiselt meeldib selline fantaasia asi, noorteromaanid on väga meh, samamoodi Videvik on suur EI...
|
|
|
Post by Samara Soul on Jun 4, 2013 20:14:33 GMT 3
Sellist nime nagu Susannah Simon ja Signe üldiselt pole ma ammu kuulnud.
Anyways...
Nimi: Tiina ehk Sam
Vanus: 21, tulevasel jaanuaril saan 22
Kool ja töö: Lõpetasin kaks nädalat tagasi Rakveres hotelliklienditeeninduse õppimise ning nüüd olen hotelliklienditeenindaja. Kuni juulini käin ma ametlikult tööl ning ehitan mesilastekärgesid (rändom, aga pappi saab hästi). Varsti kolin aga Tallinnasse tagasi ja siis lähen ilmselgelt kuskile hotelli tööle ka, plaanis on minna Tallinkisse.
Huvid ja hobid: Kunst, eriti maalimine, kuid seda teen ma pigem oma hobiks ning närvide rahustamiseks. Kunagi ma kirjutasin ka, aga eriti ei süvenenud sellesse ning aega hakkas ka nappima. Rakendan enda kirjutamisoskust (nii palju kui seda on ) foorumisse. Eelistangi HP-temaatilisi foorumeid, muudes eriti ei käi. Alustasin foorumitega siis, kui olin 13, esimeseks foorumis oligi Stella tehtud HP-teemaline foorum ning esimeseks kasutajaks oli Samara Soul (sealt ka mu kauaaegne hüüdnimi Sam). Vabal ajal õpin itaalia keelt ka, iseseisvalt, aga suvel on plaanis Veneetsias täitsa õppima seda hakata. Kõik, vist.
Lemmikraamatud: HP raamatud kindlasti. Troonide Mängu osad.. eee... viimase aja lemmikuks on aga 50 shades of Gray, höhö. Aga ega ma viimasel ajal ei loe eriti raamatuid ka. Pigem ostan raamatuid kokku ning siis, kui tuju tuleb, loen neid. Aga on ka selliseid raamatuid, mida ei ole veel lahtigi teinud. Muidu eelistan rohkem samuti romaane. Videvik oli suht okei, kui esimest korda lugeda, aga filmielamus rikkus minu jaoks ka raamatu ära.
Mul on olemas ka FB ja Skype ja telefoninumber, aga neid jagan privaatselt. : D
|
|
|
Post by Christian Borg on Jun 5, 2013 10:08:53 GMT 3
Nimi: Anette aka. Ann
Vanus: 16
Kool ja töö: Lõpetan põhikooli, edasi lähen ikka Pärnus Koidulas, pole õrna aimugi, mis peale seda teen, aga suveks sain tööd Si-si restoranis abikokana,
Huvid ja hobid: Ma olen kärsitu, nii et ma teen natuke kõike. Foorumid ongi vist olnud kõige pikemalt kestnud hobi. Alustasin nendega vist kui olin 9 või 10.. Ei mäleta ja oma esimest foorumit ka väga ei mäleta. Peale selle püüan ikka ka lugeda, vahel joonistan. Kord aastas võinii püüan ka kitarri kätte võtta, aga nagu ma ütlesin olen ma kärsitu. Veel üks veidi õnnestunum huvi on kokandus. Oleks mul rohkem raha ja teaks ma rohkem häid retsepte, siis ma ainult vaaritaks.
Lemmikraamatud: HP sari muidugi, "Mina, Coriander", "Musta võluri triloogia". Kindlasti on neid veel, aga ma tõesti ei mäleta. Muidu loen, mida iganes, mis huvitav tundub.
Mult võib ka FB'd ja Skype'i(ei meeldi mulle see asi -.-) küsida.
|
|