|
Post by Alicia Green on Jun 10, 2013 18:12:15 GMT 3
Alicia krimpsutas nina. "Ma tean, nüüd jääb mulje, nagu ma oleksin mingine algaja, kes ei oska luuda käsitleda." Mark. "Ma olen ilmselt hajevil pidevalt, pole ka ime, Holyhead Harpies tegi mulle pakkumise, et liituda nendega, kui ma Sigatüüka ära lõpetan." See oli tüdruku jaoks nii uskumatu, kui üldse olla sai. Tema suurim unistus hakkas tõeks saama. "Ja ilmselgelt üritasin ma sulle liiga innukalt muljet avaldada," lisas ta ja naeris kergelt. Tüdruk rüüpas enda võiõlut ning vaatas lõbusal ilmsel meest.
|
|
Eric Ramiréz
Personal
Sigatüüka ravitseja || 23. aastane
|
Post by Eric Ramiréz on Jun 11, 2013 6:41:44 GMT 3
Eric tõdstis tunnustavalt pöidla ning rüüpas seejärel sõõmu enda joogist. Neidise järgmine lause pani aga noormehe korraks köhatama. "Mulle? Miks nii?" päris ta sooja naeratusega, vaadates sõbralikult tüdruku poole. Too oli armas ning ilmselgelt ka väga tark. Ta teadis, kuidas mehega flirtida ning mees lasi sel juhtuda. Nad ei olnud enam Sigatüüka alal, olgugi, et kui nad millegagi kellelegi vahele jäänud oleks, oleks seletamist siiski palju olnud. Kuid samas ei teinud nad ju ka midagi.
|
|
|
Post by Alicia Green on Jun 11, 2013 12:55:28 GMT 3
Alicia lõpetas muigamise ja muutus tõsisemaks, kuis siiski püsis tema silmis kaval pilk. "No, sa oled ikkagi legend, üks parimaid gyrffindori mängijaid." Võis öelda, et Eric oli tüdruku iidol. Ta oleks hea meelega lisanud, et mees on väga ilus ka ja Alicia tahtis talle meeldida aga see oleks veidike liiga plaju üle piiride läinud. Ta rüüpas enda jooki. Nad olid teineteise kohta juba üsna palju teada saanud, kuid nad ei olnud rääkinud veel eraeludest. "Eem, milline su elu väljaspool Sigatüügas on, kas seal on ootamas ka keegi miss Ramirez?" Alicia manas näole tõsise ilme. Ta ei näinud mehe sõrmes sõrmust, seega oli ta ilmselt vaba aga kes teab, võibolla oli tal elukaaslane olemas. Al lootis, et mitte aga miks ta seda lootis?! Nende vahel ei saanud ju nagunii kunagi midagi olla...
|
|
Eric Ramiréz
Personal
Sigatüüka ravitseja || 23. aastane
|
Post by Eric Ramiréz on Jun 11, 2013 18:26:27 GMT 3
Eric turtsatas neidise sõnade peale. "Ei ole," lausus ta vaidlevalt tüdrukule vastu ning ohkas vaikselt. Oleks ta vaid tõepoolest legend olnud. Siis ei oleks ta tühipaljas ravitseja vaid tõesti.. legend. Inimestele meeldejääv. Kuid samas oli ta ise teinud kõik selleks, et see nii poleks läinud. Ta oli lendluudpallist loobunud ning valinud inimeste aitamise, mis polnud ka üldse halb variant. Noormees ei kahetsenud midagi. Tütarlapse küsimuse peale raputas Eric enda pead. "Vaba ja vallaline," lausus ta kõigest. Ta elas üksi ning kedagi silmapiiril ka ei olnud. "Sul on raudselt peika olemas," ütles noormees muigega. Alicia oli tark ja ilus nii et miks mitte?
|
|
|
Post by Alicia Green on Jun 11, 2013 18:34:42 GMT 3
Alicia muigas. Ärgu Eric üldse üritagugi tagasi ajada. Tüdruku jaoks jäi ta iidoliks ja see oligi ainus mis luges. Vaba. Jess! Alicia muigas enda mõtte peale. Kuidas talle juba kohale ei jõudnud, et see mees seal üle laua oli koolitöötaja ja nende suhe oleks keelatu. Keelatud! See tundus veel põnevam. Alicia mõtted keerlesid väga erineviad radu. "Ei ole," vastas ta siis mehele tõsiselt. Ja tal ei olnudki ühtegi peikat hetkel. Muidugi varasemalt oli olnud, kunagi oli tal Arthur, kes oli väga tore noormees olnud aga ikkagi mitte see õige. Ja oli Jack, kes oli tema väga hea sõber, kuid mitte tema peika. Rohkem mehi tüdruku elus hetkel ei olnud. Tüdruk oleks nii väga tahtnud mehe kätt puudutada, mis laual lebas, kuid ta ei julgenud, selle asemel hammustas ta kergelt huulde ja vaatas meela pilguga Ericule otsa.
|
|