|
Post by Benjamin Green on Jun 13, 2013 15:24:47 GMT 3
Benjamin kuulas huviga poisi vastust. Talle ei jäänud märkamata, et Rasmus rääkis meie vormis. Huvitav, mis tunne oli kaksik olla?! See teema huvitas Beni väga, neil oli väga tugev side omavahel, ilmselt tugevam, kui kellelgi teisel kunagi olla saab. "Ojaa, mulle meeldib väga õpetada. Juba Sigatüükas teadsin, et mind huvitab õpetamine ja kuna lendamine on ka üks mu tugevamaid külgi, läksingi peale lõpetamist edasi õppima, et professoriks saada ja viimasel kursusel valisin siis lendamise professori ameti." Ben saatis kaksikule naeratuse. Rasmus oli väga tark ja palju arukam, kui ta vend ning ta ei tegelnud nii palju lollitamisega, ka temast oleks võinud saada väga hea professor. Mees ei hakanud sellest rääkima, et ta oli vahepeal ka kihlatud olnud, enda kauaaegse partneriga, kellega nad ka koos Sigatüükas käisid, kuid nende teed olid lahku läinud ning pärast seda oligi Ben otsustanud Sigatüükasse tagasi tulla, muidu oleks ta ilmselt hakkanud lendamist õpetama kuskil mujal.
|
|
Chris Robin
Slytherin
7. klass || Slytherini tõrjuja
üüü a status update
|
Post by Chris Robin on Jun 13, 2013 15:29:10 GMT 3
Rasmus noogutas pisut, kuulates meest muidugi huviga. "Mis majas sa olid Sigatüükas?" küsis ta hetke pärast. Õpetajate puhul ei saanud sellest väga aru ju. Kuigi tundus, et Benjamin Slytherini materjal ei olnud. Aga Rasmust huvitas, mis majast tema crush oli. Ta kahtles, kas see muudaks midagi, kui ta ka saaks teada, et mees oli dork või pufflane. Ilmselt ei muudaks. Come on, Sebastiani tüdruk oli ka dork ju. Või noh, see neiu, kellega kutt kind of sebis. Oh jah. Muidu jalutuskäiguga hakkasid Rasmus ja Ben juba vaikselt lossini jõudma. Peavad laiali minema siis.. Rasmus üldse ei tahtnud ju.
|
|
|
Post by Benjamin Green on Jun 13, 2013 15:58:21 GMT 3
Nüüd olid nad jõudnud juba lossile üsna lähedale. "Ma olin Ravenclawis," vastas Benjamin muigega. Ta ei hakanud lisama, et ta oli olnud ka prefekt ja hiljem koolivanem. See oleks liiga uhkustav tundunud. Kuid jah, omal ajal oli ta ikka väga palju rõhku pannud enda välisele imagole ja sellele, kuidas ta teistele meelde tahtis jääda. Targa inimesena. Hiljem olid asjad muidugi muutunud, väline ei loenud mehele enam niipalju, teda huvitas rohkem iseenda harimine ja enda edasi arendamine. Nüüd olidki nad jõudnud koolimaja juurde. Benjamin viibutas juba eemalt võlukeppi ning suur puidust uks avas ennast niipalju, et nad sealt sisse said minna. Suures hallis, viis Benjamin pilgu poisile ja lausus: "oli tore jutuajamine. Alati, kui sul midagi vaja on, võid minu poole pöörduda. Ma olen alati olemas." Benjamin naeratas, laksas Rasmusele vastu õlga sõbraliku löögi ning sammus siis minema, et minna enda tuppa ja ennast korralikult välja magada.ot: kunagi siis uus teema?
|
|
Chris Robin
Slytherin
üüü a status update
|
Post by Chris Robin on Jun 13, 2013 16:04:38 GMT 3
Oh, Ravenclaw. See rahustas siiski Rasmust pisut. Ravenclaw sobis. Aga Rass astus ka lossi sisse ja noogutas siis. "Jamh.. head õhtut," ütles ta pisut sunnitult naeratades. Ta saatis hetke professorit pilguga ning siis suundus edasi vangikoobastesse, et vaadata, kas ta vend on seal kusagil, ning ehk temaga ka pisut rääkida, ja siis ka magama minna. Kodused tööd olid tal ammu tehtud õnneks. Tubli poiss. OT: Ikka jah. Võikski teha uue muidu.. a sa alustada viitsid?
|
|
|
Post by Benjamin Green on Jun 13, 2013 16:05:33 GMT 3
ot: ma lähen kohe töö juurest ära ja õhtul saan netti alles Võid ise teha, siis saan vastata.
|
|
Chris Robin
Slytherin
üüü a status update
|
Post by Chris Robin on Jun 13, 2013 16:06:10 GMT 3
OT: Selge.
|
|