Mõned väikesed saladused (2.0)
Jun 8, 2013 11:47:40 GMT 3
Alicia Green, Samara Soul, and 4 more like this
Post by Susannah Simon on Jun 8, 2013 11:47:40 GMT 3
Olen siis esimene julge, jee!
Miks 2.0? Sest mul on algne versioon olnud varem ka üleval, aga väikeste uuendustega on see nüüd esmakordselt siin. Pigem omalooming, aga loads of Potter ikkagi tuleb vahepeal mängu, nii et...
Kui keegi siia kunagi sattuma peaks, siis palun väga~!
Miks 2.0? Sest mul on algne versioon olnud varem ka üleval, aga väikeste uuendustega on see nüüd esmakordselt siin. Pigem omalooming, aga loads of Potter ikkagi tuleb vahepeal mängu, nii et...
Kui keegi siia kunagi sattuma peaks, siis palun väga~!
Mõned väikesed saladused
[Sue]
Milline oleks teie meelest piisav saladus oma venna kohta, et seda oma parima sõbranna eest peaaegu elu hinnaga varjata? Noh, võibolla mitte just päris ELU hinnaga, kuid midagi sinnapoole. Ja piisav saladus, võtke teatavaks, ei ole see, et tema riided vedelevad pidevalt laiali üle terve maja. Või et kunagi meeldis talle nukkudega mängida. (Noh, ma ei väidagi, et see on normaalne, kuid see pole nii kohutav. Sest kõigil meil on periood, kus me ennast otsime. Nagu ta mulle ka praeguse… mm… olukorra kohta vapralt seletas.)
Kuigi ka need on saladused, mille üle ma ei soovi oma parima sõbrannaga arutada. Aga tema vist muust, kui minu suurest ja lahedast vennast Jaydenist, ei räägikski. Ja see on lausa masendavalt veider, kuna mina ei oska hinnata, kas Jaydenil on tõepoolest jumalikud silmad ja suudeldavad huuled. Sest nagu, kammoon, ta on mu vend.
“Sue, tule JUBA. Tõepoolest! Me pidime juba pool tundi tagasi linnas olema,” torises ennist mainitud parim sõbranna, ametliku nimega Chelly, kui ma viimaks oma pere ühisest vannitoast väljusin. Mulle endale tundus küll, nagu ma oleks sinna alles kümme minutit tagasi sisenenud. Või kakskümmend. Või noh, olgu, kolmkümmend. Või siis natuke rohkem. Mõeldes juhtub sageli, et ajataju… kaob kuskile.
“Uh, vabanda. Ma tõesti ei suuda kiiremini teha, kui ma tean, et mind ootab ees kinoskäik Jaydeni ja tema parima sõbraga,” vabandasin kohmetult, olles kindel, et Chelly ei tee väljagi. Ja hurraa, ma arvasin taas õigesti.
“Me leppisime ju kokku.” Chelly oskas tõepoolest olla tõeline fanaatik, kui asi puudutas mu jutumärkides lahedat, kahtlaste saladuste ja kinnisideedega venda.
Tõesti, ma võin vanduda, et Jayden on kõige suuremate kinnisideedega inimene maailmas. Või vähemalt lähimal miljonil ruutkilomeetril kus me elame. (Mis on maakera pindala?) Sest ma ei tea ühtki teist inimest, ERITI meessoost, kes saaks ainuüksi muusikavideo vaatamisest südamerabanduse. Või midagi sellesarnast. Sest iga kord, kui ta mõnd oma lemmikmuusikavideot vaatab, käitub ta ääretult imelikult. Imelikumalt, kui minu kujuteldav vanaisa Billy Jones, kes elab metsa keskel paiknevas külakeses ja on poolpime ja poolkurt oma üheksakümne ühe eluaasta juures (tal on homme sünnipäev) ning kellele meeldib kohutavalt…
Jah. Igatahes. Ma jäin vist sinna, et mu vend on veidrik. VV. Veider Vend. Pigem nagu… Veider-Kinnisideeline-Vend, kellele meeldib vaadata kahtlasi Lõuna-Korea mehi ekraanil ringi karglemas ja laulmas.
Jayden on täielik, paadunud Lõuna-Korea fänn. Ma pole ühegi teise inimese suust segasemat juttu kuulnud kui tema. Ses osas, et ta teab isegi nende nimesid, kes seal tõmblevad! Ükskord ta lausa KILJATAS, kui ta parajasti youtubes mingi asja otsa sattus. Minu vend. Kiljatas. JA KÕVASTI. Ma pole sellest traumeerivast päevast siiani üle saanud.
“Ma tean, et leppisime,” turtsusin viimaks, kui olin endale kingad jalga saanud. (Kas neil peabki nii palju rihmasid olema või paljunesid nad millalgi?) “Lihtsalt et…” vaikisin õigel hetkel. Ma ju lubasin endale, et viin selle saladuse endaga hauda kaasa. (Tegelikult ma loodan, et selleks ei teki vajadust. Hauaks, ma mõtlen.)
“Hm?” Chelly paistis siiralt huvitunud. “Mis on? Kas Jayden ütles midagi?” tahtis ta teada.
Raputasin pead. Noh et, ta polnud seda mulle ju öelnud. Ma olin selle ise teada saanud. KAHJUKS. Kui ma poleks teada saanud, ei peaks ma selle koormaga elama.
Ma loodan, et mul õnnestub Chellyt vähemalt selles veenda, et ta Jaydeni ja Gerardi vahele ei istuks. Muidu jääb mulje, nagu minul oleks mingi… värk… tema sõbraga. Noh, seda muidugi MINU parim sõbranna loodabki. Et ma poleks ta peale vihane, kui tal ükskord Jaydeniga midagi välja tuleb.
Kuigi ma siiralt kahtlen selles. Kuna… seda on kohutav öelda, aga mis ma teid ikka piinan: Jayden otsustas möödunud kuul, et temale tüdrukutest mõneks ajaks aitab ja katsetab nüüd poistega. Ma loodan, et talle aitab varsti neist ka ja ta on valmis uuesti normaalne olema.
Sest vähemalt ta ise ütles, et see on arvatavasti ajutine. (Ma ei saa aru, kas talle on tõepoolest need muusikavideod niiviisi mõjunud? Ses osas, et seal on poistevaheline üleliia sõbralik käitumine palju normaalsem, aga siin vaadatakse sellele imelikult. JA MA EI PANE ÜLDSE IMEKS!)
Aeg minna.