|
Post by Alicia Green on Jun 4, 2015 13:40:50 GMT 3
Alicia oli huviga jälginud söölamist ning plaksutas, kui väiksed nende lauda tulid. Söök, nagu ikka, oli imemaitsev ning Ali tõstis endale igast roast natuke. Varsti olid kõik lauad peaagu uusi õpilasi täis, jäänud olid veel vaid paar üksikut poissi ja tüdrukut. Kui Samara saali sisenes ning tema kõrval istet võttis, tervitas Alicia teda rõõmsalt. Kuigi nad olid terve rongisõidu koos veetnud oli Alil alati hea meel oma sõbrannat näha. "Mis mõttes?," küsis ta siis Sami käest. "Mis just juhtus?" Alicia märkas, et Soul oli tulnud Slytherini lauast. Järsku läks Suures Saalis aga lahti kaos, kõikide püksid olid laes. Alicia viis silmad lühtirtele, kus tema pyskid hetkel põlesid. Ta oli nii õnnelik, et oli rüü samuti viimasel hetkel selga tõmmanud, seega keegi ei saanud näha tema käsnakalle alukaid. Ta tundis kaasa aga neile, kes alukate väel hetkel väga kohmetult ringi vaatasid, saamata aru, mis just juhtunud oli. Alicia viis silmad Slytherini laua poole, kus kaksikud mingit jama korralasid. Ta oli kindel, et nemad on selle lolluse taga, kuid samas nende kõrval istus ka Jason, keda Alicia üldse ei sallinud ja see võis vabalt ka Coleman olla, kes selle haige teoga hakkama sai. Saalis läks lahti suur kaos, inimesed ei teadnud mida teha. Ainult mõned Slythernlased tundisd ennast päris hästi ning need, kes kandisd rüüsid. Aicia viibutas enda võlukeppi ning tema püksid sadasid lühtri pealt alla põrandale. "Thanks a lot, assholes," mõtles ta endamisi, kui jälle võlukeppi viibutas ning loitsu lausus, mis lõpetas pükste põlemise. Ta ei sallinud Jasonit, kuid kaksikud olid suht naljakad aga see nali siin oli liiga kaugele l2inud.
|
|
|
Post by Direktor Rutherford Bariton on Jun 4, 2015 14:22:30 GMT 3
Direktorile oli see üks tähtsamaid päevi tema tööaastal. Uued õpilased saabusid ning ta sai jälgida, kuidas sõõlamine nende edasist elukäiku mõjutab. Ja sõõlamismyts, mis oli küll vana ja räsitud sai sellega hiilgavalt hakkama. Mees jälgis suure uudisimuga Saalis toimuvat, istudes õpetajate lauas, keskel, seal kus direktor istuma pidigi. Temast vasakul ja paremal olid kõik Sigatüüka õpetajad, kelle yle mees suurt uhkust tundis. Rutherford Bariton oli esimene direktor peale professor Dumbledori ja Professor Snape, kes Sigatüügast jälle juhtis. Loomulikult oli ta aidanud kaasa kooli taasavamisele ja selle ülesseehitamisele. Järsku, keset Söölamist leidis ta ennast aga ilma püksata ning kergitas lõbusalt kulmi. Saalis tekkis hetkeks kaos, kuid mees tõusis uskumatu graatsiaga enda toolilt ning viibutas võlukeppi, kõikide pyksid olid taas nende jalas. "Jätkakem," lausus professor Bariton professor McGonnagalile ning võttis taas istet. Ei olnud vaja hakata kedagi esimesel koolipäeval karistama.
|
|
|
Post by Chris Robin on Jun 4, 2015 14:43:45 GMT 3
Kaksikud olid oma suured toidukuhjad, mida nad pidevalt ikka ja jälle täiendasid, suutnud viimaks lõpetada. Selle aja peale olid muidugi ka nende poolpõlenud püksid juba alla lennanud ja neile jalga tagasis. Chris vaid naeris selle uue totaka moe üle, mida nad nüüd kandsid seal. Kihamine saalis vaibus ja vähemalt ei ajanud enam keegi oma pükse mööda saali ringi. Küll aga tekkis teistmoodi kihin, sest uued õpilased olid end kõik kenasti laudade taha paigutanud ja sädistasid nüüd oma uute koolikaaslastega hoolega. Kaksikud kargasid oma kohalt püsti, Chris haaras veel laualt ühe tulipunase õuna. "Näeme hiljem, luuserid," viipas ta lõbusalt Jasonile ja CC'le ning lippas siis koos oma vennaga saali ukse poole. Nad peatusid Gryffindorlaste laua juurde, kummardusid mõlemad teine-teisele poole Alicia Green ja vajutasid tema põskedele musi. "Tag! You're it!" itsitasid Chrisit nagu ühest suust ja jooksid siis suurest saalist välja. Aga üldsegi mitte vangikoobastesse, vaid esialgu hoopis õue tähti vaatama.
|
|
Chris Robin
Slytherin
7. klass || Slytherini tõrjuja
üüü a status update
|
Post by Chris Robin on Jun 4, 2015 14:48:31 GMT 3
Chris naeris lõbusalt, kui direktor neile nende püksid tagasi andis. "Näeme hiljem," nõustus Chris oma vennaga, ajades ennastki püsti. Tema võttis aga õuna asemel endale ühe suure maitsva võileiva ja keksis oma vennaga kaasa, itsitades, kui nad Alicia põskedele musid teinud olid. Chris jooksis siis vennaga saalist välja ning õue. Traditsioon juba peaaegu. Chris asus oma võileiba nosima, samas kui nad end lõpuks murul mugavalt sättisid, mõtlemata üldsegi, et võiks vangikoobastesse minna ja teistega suhelda. Ta vend siinsamas, rohkem polegi vaja!
|
|
|
Post by Alicia Green on Jun 4, 2015 16:02:05 GMT 3
Alicia vestles just Samaraga ja uute õpilastega, kui korraga keegi tema põskedele musi surus, mõlemalt poolt. Ta vaatas üllatunult kaksikutele järele, kui nood saalist ära kadusid. "Ausalt, ma võiks neid armastada, kui nad Slytherinist poleks," lausus tüdruk ja viis oma pilgu Samarale tagasi. Kaksikud olid küll Slytherinist ja neile meeldis pidevalt mingit jama korraldada aga vähemalt olid siiamaani nende naljad olnud vaid lapsemäng, Jason aga oli õel ja vastik, ilmselt juba sünnistsaati.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
You'll be my bitches in one way or another!
|
Post by Arsen Karekin on Jun 4, 2015 16:10:02 GMT 3
Kuna Samara ilmselgelt poisile ei vastanud (Pole online) ei jäänud ta oma söögi nautimisel kuulamata Alicia kommentaarid kaksikute kohta. Paratamatult viskas ta oma pilgu kõrvale, et naeru tagasi hoida. Sellisel juhul kõik tänagu, et nad Slytherinis on, tüdruk ainult päästab end sellega. Siiski ei öelnud ta parem ühtki sõna, et mitte tähelepanu tekitada.
Tema õnneks, sai ta piisavalt hästi mitme griffiga, nii et kedagist ta vist seal laua ääres ei häirinud. Vähemalt nüüd kui kaksikud olid oma musid ära andnud ja saalist lahkunud, lausus ta lõpuks "Oli meeldiv, ma saan lõpuks naaseda oma väga "armastatud" seltskonda tagasi, lausudes siis Aliciale, sest enne kui inimene lahkub, on ikka kõige parem öelda midagi armsat, et seejärel saba valge vahel oma karja tagasi minna "Ma peaks sulle ka kunagi musi andma, SEST ma olen slyth," muigega liikus ta tagasi vanasse kohta ja istus ühe kaskikute kohale. "Vähemalt nad on head tagumiku soojendajad... Must be pink underwear power!" lausus ta siis Jasonile tagasituleku puhul.
|
|
|
Post by Carmella J. Cameron on Jun 4, 2015 16:45:52 GMT 3
"Sama võiks ka sinu kohta öelda," muigas Carmella kergelt, kui Arsen nendega uuesti ühines, võttes käe Jasoni juustest, asetades selle endale tagasi sülle. Tal polnud hetkel isegi tuju noormehe ajutist viibimist dorkide lauas kommenteerida. Teise kätte haaras neidis ühe kasutamata peekri, valades sinna midagi joodavat, mis ei maitseks nagu vedel karamell või sidrunhape. Hea et nätsik koolis ainult seelikuid kannab, sest vähemalt tal ei olnud seda võimalust, et jääks aluspükste peale. Mitte et ta seda väga ootaks ka, kuigi samas isegi kui see juhtuks, poleks tal ju midagi varjata. Säärejooks on tal viie palli süsteemis väärt kuus punkti. "Aga ma kahtlen, et kas sinu puhul pink underwear power kehtib," lisas näitsik, tõstes peekri suule ja võttes sealt lonksu. Polnud just suurem asi jook, aga vähemalt ei pannud nutma ega ajanud öökima.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 4, 2015 16:55:40 GMT 3
"Oh, mis sa nüüd. Ma olen lihtsalt seksikas," naljatas noormees poolenisti sarkasmiga ja võttes samuti eemal oleva vedel karamelli kannu ja kallas enda ees asuva tühja peekri täis ja võttis sellest lonksu. Ta on liiga leebeks läinud. Kui esimesed aastad ta sõimas seda jooki, siis nüüd ta on kasvanud üsna aktsepteerivamaks juba, kuna lihtsalt asi ei lähe paremaks nii või naa.
"Tore on sinugi näha 7ndat aastat, Carmen..." fuck, ta teadis, et ta ütles selle nime valesti, sest ta ees ja perekonnanimi on liiga sarnased ja ta reaalselt ei viitsi hakata nuputama, kumb oli õige. Miski pärast oli ta tihti teda Carmeniks teda kutsunud.
"Kuidas sa siis oma meelt lahutasid siit eemal olles?"
|
|
|
Post by Carmella J. Cameron on Jun 4, 2015 17:14:05 GMT 3
Carmella turtsatas kergelt Arseni vastuse peale. No suured egod lihtsalt kuuluvad Slytherini juurde. "No tore, et vähemalt keegi meist seda arvab. Kuigi samas see, et sa seksikas võid olla, ei tähenda tingimata, et sa oled ka piisavalt kuum," kergitas näitsik ühte suunurka, libistades sõrmedega läbi blondide juuste, lükates need seljalt ühele õlale. "Lootsid minust juba lahti saada, Amanda," hoidis CC enda hallikaid silmi noormehel, öeldes meelega noormehe nime valesti. No kui tema tüdruku nime ei suuda meeles pidada ega hüüdnime, siis miks peaks tüdruk tegema näo, et teab kõikide nimesid. "Kui on võimalus ka seitsmes aasta siia tagasi tulla, siis miks mitte juhust kasutada. Ega üks lisaaasta teie nunnusid nägusid nähes või dorke kiusates ei muuda mu elu kuidagi halvemaks ega lühemaks," kehitas ta lõpus õrnalt õlgu, võttes uue lonksu peekrist, viies pilgu kõrval istuvale Jasonile, kes oli kahtlaselt vaikseks jäänud. Loodetavasti mõni dork ei kaetanud ega valanud mingit armujooki tüübile joogi sisse. "Oeh, nagu ikka. Lasin end hullumajja sisse kirjutada, et saaksin igavusest sealsete inimeste niigi olematu mõistusega mängida," lausus CC surmtõsiselt, olles enda pilgu tagasi Arsenile viinud. "Ja iga sekund oli seda väärt," naeratas ta lõbusalt. Isegi kui ta oleks seda teinud, oleks tüdruk toda aega 100% nautinud.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 4, 2015 17:27:45 GMT 3
"See, et mul soe on, sellest piisab. Ei taha nüüd päris iga neiu südant ka võita, eksole?" Noormees muigas, võttis kahvliga eemalt ühe viinamarja ja ega see muie ei kadunud kuskile. Ta armastas seda tüdrukut... mitte otseses mõttes vaid iseloomu poole pealt. Võrreldes tema kuumusega, oli Carmella käitumine vägagi... kuum. Ta viis pilgu laualt Carmellale ja lausus siis "Oh, nii armas sinust. Ma ka arvan, et mul on nii nunnu nägu," pidi ta tunnistama rahulolevalt, süües seejärel tolle viinamarja ära. Tal käisid vägagi palju sarkasmilisi lauseid mõtteis läbi, mida nüüd lausuda, kuid otsustas siiski natukene meeldivama kasuks.
"Ma olen tõsiselt rõõmus siiski, et sind siiski sealt ka välja lasti, muidu oleks mu aasta kohe ühe inimese võrra igavam," endiselt vaadates Carmellat, kerge muie näos. Kurat, ta ei tundnud, et ta selle lausega 10/10 oleks saanud.
|
|
|
Post by Carmella J. Cameron on Jun 4, 2015 17:38:02 GMT 3
"Või et sul on kohe järjekord ukse taha tekkimas, kui sa nagu staar ühe naeratuse neile kingid ja korra tukka viskad," hakkas Carmella kergelt naerma, asetades vasaku jala üle parema, sättides natukene ka enda seelikut, et see väga üles ei kisuks. "Kas mul oleks ka võimalik üks pilt sinuga teha ja autogrammi küsida. Saaksin pärast selle toas ära raamida, voodi kohale riputada ja sind hommikust õhtuni imetleda," toetas neidis parema küünarnuki lauale, pannes lõua peopesale ja vaadades kutsikasilmadega Arsenile otsa. Sellised jutud tulid teemaks CC'l ainult Arseniga. Jasoniga on neil hoopis teised jutud ja hoopis teine sarkasm. "Seda enam on mul põhjust see fotole jäädvustada," lisas tüdruk, ajades selja uuesti sirgu ja asetades käed sülle. Vaikselt hakkab juba igav, kui kaksikuid lauas pole. Nad on küll tüütud ja lollid kui tsirkuse ahvid, aga igav nendega ei hakka. "Kes ütles, et mind välja kirjutati?" kergitas näitsik kulme, võttes kandikult kaks viinamarja, millest ühe ta endale suhu toppis.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 4, 2015 17:45:49 GMT 3
"You are in luck!" teatas noormees ja tõmbas oma taskust välja enda pildi, kus ta naeratas ja näitas sõrmedega vaataja suunas. Tõmmates samast taskust välja ka pastaka, pani ta pildi alla allkirja ja ulatas selle Carmella. "Vaata, et selle ikka kuldsete raamidega ära raamid, eks?" see pilt oli tegelt mõeldud esimeste aasta õpilaste jaoks, et ühte head pranki teha, kuid ta oli hea meelega nõus prankist loobuma selle momendi nimel.
"Kahjuks mul kuldseid raame endal pakkuda ei ole. Viimane läks juba hommikul ära, siis kui ma slythide puhketoast lahkuda tahtsin," pidi ta kahjuks tunnistama ja võttis morni näoga viinamarja kausist uue viinamarja ja toppis selle suhu.
|
|
|
Post by Carmella J. Cameron on Jun 4, 2015 18:16:17 GMT 3
"Nii armas sinust, Amanda, kahjuks pole mul ainult punast huulepulka kaasas. Saaksin huuled ilusti ära värvida ja sellele kenale noormehele pildil mõned punased musihuuled peale teha," võttis Carmella pildi naeratades vastu, vaadates noormeest, kes isegi meenutas Arsenit. Tavaliselt ikka räägitakse, kuidas inimesed on piltide peal hoopis teistsugused, kui nad päriselus välja näevad. Tüdruku puhul oli see küll tõsi. "Aga kahjuks ma ei saa seda vastu võtta. Esiteks pole mul kuldset raami, kuhu see sisse panna, teiseks pole mul vaba pinda seina peal, kuhu see pilt panna, ning kolmandaks soovin, et sa annaksid selle mõnele suuremale austajale," kallutas CC pead õrnalt küljele, ulatades pildi tagasi Arsenile. Las kasutab pilti paremaks otstarbeks. "Nii kahju tõesti," tegi ka Carmella korraks morni näo pähe, lubades endale seejärel kerge muige, pannes ka teise viinamarja endale suhu.
|
|
|
Post by Samara Soul on Jun 4, 2015 18:17:30 GMT 3
Kõik juhtus äärmiselt kiiresti ning Samaral oli tunne, justkui oleks ta loomaaeda sattunud ning slytherinlased olid need ahvid, kes show'd valitsesid. Ei läinud kaua kui ka Samara seelik oli lae all ning ta enda musta värvi pitsiliste naistebokseritega pinki kaunistas. "Pagana pihta! Kas seda nalja ei ole kord juba olnud?!" küsis neidis kõva häälega, heites enda pilgu slytherinlaste laua poole. Direktor suutis muidugi korra majja lüüa ning hea oligi, sest Samaral hakkas külm ning piinlik.
Ning järgmisel hetkel oli ei-tea-kust mingi Slytherini rüüs poiss tema kõrvale istuma tulnud. Tavaliselt oleks Sam inimestega suhelnud ehk isegi viisakalt, kuid ta oli väsinud, tüdinud ning tema närvid olid pingul. "Mida sa tahad? Tõmba oma lauda, uss!" sisises tütarlaps, tõustes püsti ning kõndides teisele poole Aliciat, võttes seal istet. Neidis oli nii pahas tujus, et ootas juba, et see sõõlamine läbi saaks ning ta sealt ära minna tohiks.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 4, 2015 18:28:31 GMT 3
"Noormees tegi näo, nagu tüdruk oleks bitchslappinud ta ego," kuid ega ta seda nägu kaua ei hoidnud, järgmisena hakkas ta hoopis naerma, sest ta ei suutnud enam end nii palju tagasi hoida. "Damn, it hurts a bit," ta vaatas oma pilti ja lausus "Eks ma raamin selle ise siis ära ja panen enda teiste piltide kõrval... kus peal loomulikult olen mina," lausus ta siis ja pistis pildi tagasi oma rinna taskusse. Tundub, et prank is still on I guess. Ta pole vist kaua aega nii palju egotsemist välja näidanud, kui tänasel õhtul. Talle täitsa meeldis see - meenutas oma esimest aastat. Võttes oma viimase viinamarja ja pistnud selle suhu, tundis ta, kuidas kõht on piisavalt täis.
"Kas koolivanemad kuulutatakse ka siin või ma võin ära minna?" kuigi ilmselt tegelikult ta polnud lihtsalt viitsinud oma kirju vaadata, mille hulgas oli mingi uhke kiri infoga, et ta on tulev kooliaasta. See veel puudus, et ta peab tattidega tegelema hakkama. He had no ideas.
|
|