|
Post by Christian E. White on Jun 5, 2015 17:51:32 GMT 3
Christian pilgutas korra silmi kuuldes Lindsey vastust. Ta ei olnud seda küll oodanud, kuid paistis, et tütarlaps usub armastusse esimesest silmapilgust. See võis ju võimalik olla, hoolimata mida poiss ise teemast arvas. "Kas tõesti? Isiklikult, ma ei usu sellesse. Vähemalt mitte tõelisesse armastusse esimesest silmapilgust, kuid sellegi poolest on legende selle kohta lugematult. Kas sa tead miks?" küsis poiss kavala muigega, silmitsedes terve see aeg tüdrukut. "Igas legendis on oma tõetera olemas. Ning isiklikult ma arvan, et see kindel legend pärineb võluritelt, täpsemalt meie poolt koostatud armujookidest. Mugudele paistaksid armujooki joonud inimene nagu ta olekski armunud esimesest silmapilgust, sest see ongi armujoogi peamine eesmärk. Ja nüüd põhjus miks ma sulle selle loengu maha pidasin..." naeratas Christian kergelt, jälgides tüdruku reaktsioone ning ilmet, "Sa tead, et kolmanda aasta jooksul siin Sigatüükas, hakkavad meil ennustamise tunnid eks ole? Ja kolmandal aastal, kui ennustamine on alles alanud, õpetatakse meid alati teelehtede pealt ennustamist. Aga olles väike ja kontrollimatu jõmpsikas nagu ma olin tol ajal, ei suutnud ma sellega leppida. Kes usuks millegisse nagu ennustamine teelehtede pealt? See tundus mulle tol ajal naeruväärne. Nii et loomulikult otsustasin ma asja isiklikult põnevamaks muuta. Ja nii ma hiilisingi ühel õhtul raamatukogu Keelatud osakonda, kust ma leidsin raamatu nõiajookidest, mis õpetasid ka armujookide loomist. Peale seda oli mul vaja veel koostisosi, mille ma sain nõiajookide klassiruumi ladu rüüstades ja mõned üksikud ka kasvuhoonest varastades. Olles armujoogi kokku keetnud, läksin ma järgmine päev palju varem kui teised õpilased ennustamise torni, nagu üks tubli Ravenclaw ikka, ja esimene võimalus mille ma sain, segasin ma armujoogi õpetaja keedetud teega kokku. Peale seda oli asi juba lihtne. Kui tund algas, serveeris õpetaja meile tee laiali, käskis ära juua ja siis lehtede pealt ennustada. Ja ma olen kindel, et sa suudad ette kujutada mis võis juhtuda, kui terve klassitäis 13 aastasi õpilasi ning ka meie õpetaja armujooki tarbivad. Armastus esimesest silmapilgust tõepoolest. Õnneks olin serveeritud tee armujooki tunduvalt lahjendanud ja see kestis kõige rohkem ainult 10 minutit, muidu ma ei julge mõeldagi mis edasi oleks saanud." Christian vaikis lõpuks, peale väga pikka seletust Vähesed teadsid, et tema oli selle armupäeva taga olnud, kuid sellegi poolest oli see tema üks suurimaid tegusi. Tal oli raskusi uskuda, et ta seda tütarlapsele ülesse tunnistas, kuid ehk oli see lugu piisavalt lõbus tema nooremale majakaaslasele.
|
|
|
Post by Lindsey C. Carter on Jun 5, 2015 19:08:55 GMT 3
Lindsey ei olnud päris sada protsenti kindel, kas ta usub ikka armastusse esimesest silmapilgust. Esiteks polnud tüdruk selle peale kunagi pikemalt mõelnud, teiseks polnud ta seda kohe kindlasti mitte midagi kogenud, seega pigem oleks loogilisem vastus vist olnud, et ta ei usu sellesse. Seega antud olukorras sobis võib-olla ehk isegi kõige paremini, kuigi Christian sellest vist pigem jaatava vastuse välja luges, enne kui teatas, et ise sellesse mitte mingil juhul ei usu. Kuulanud noormehe sõnavõtu ära, vajus Linds hetkeks mõttesse, enne kui uuesti suu avas, et oma arvamus pikemalt kuuldavaks teha. "Ma pole kindlalt öelnud, et ma sellesse usun. Tõelisesse armastusse esimesest silmapilgust, nagu sina seda nimetad. Noh, ilmselgelt pole ma seda veel kogenud ka," jõudis ravenclawlane vahele öelda, enne kui majakaaslane jälle jutujärje üle võttis. Nüüd oli ta koguni väga jutukaks muutunud, aga see ei tähendanud ka, et neiu hoolega ei kuulanud, mida Christian talle seletada üritab. "Sa loed vist väga palju legende," pistis Linds vahele, kui teema armujookide peale järsult üle läks ja Ravenclaw koolivanem seejärel nii pikalt ja laialt jutustama hakkas, et enam neidis teda katkestada ei julgenud. Oleks võib-olla veel Christianil jutujärje segamini ajanud, teiseks pidi ta isegi süvenenult kuulama, et aru saada, millest jutt käib, kuigi Christian alustas ikka väga algusest. Loo ennustamistunnis kaasõpilastele ja professorile armujoogi sokutamisest ära kuulanud, puhkes Lindsey otseloomulikult naerma, see kõlas esimese hooga ikka päris jaburalt. Kes oleks osanud arvata, et selles noormees ka selline vembumees peidus on, kes lausa keelatud osakonda raamatukogus tungida julgeb, et oma trikk läbi teha. Vahepeal kutile ka püstist pöialt näidanud, tõdes Lindsey, et oleks seda lausa pealt tahtnud näha (ja nii, et ta ise mingisuguse armujoogi mõju all pole). "Paraja riski võtsid küll sellega, ei tea, kui nad tänase päevani kõik sinusse armunud oleksid?" muigas viiendik lõbusalt. Armujooke oli täiesti võimalik erineva tugevusega kokku segada, olenevalt siis vajadusest.
|
|
|
Post by Christian E. White on Jun 5, 2015 20:46:56 GMT 3
Chrisitan vaatas rahulikult, kuidas neidis naerma puhkes, üsnagi rahul endaga. Kuuldes Lindsey küsimust aga, raputas mees pead. "Selles sa eksid Lindsey. Ma võtsin riski jah, kuid esiteks see oli tõepoolest armastus esimesest silmapilgust. Ehk ükskõik keda sa esimesena märkasid, sellessa sa armusid. Ükskõik kas see oli sinu pinginaaber, meie õpetaja või ühe mu klassikaaslase puhul, tema enda peegeldus. See oli eriti vaimustav, vaadates teda oma enda peegelpildi kohal ilastamas. Ja teiseks, kas sa tõesti arvad, et ainult ühest potist teest piisas terve klassiruumi jaoks? Ma jätsin ühe teepoti meelega 'mürgitamata' kuna ma teadsin, et peamine kahtlus langeb inimestele kes ei olnud armujoogi mõju all. Isegi mina jõin armujoogiga täidetud teed, kuid samas mul oli antidote valmis tehtud. Aga sellegi poolest, inimesed seal nägid mind joomas armujooki ja kui midagi, siis ma oskan näidelda piisavalt, et neid sel hetkel ära petta. Ning kolmandaks, mis oli puhas õnn, see ainukene teepott mis ei olnud armujoogiga kokku segatud, sattus Slytherinide lauda. Ja loomulikult kõik teavad, et Slytherinid on selleks võimelised. Kas sa tõesti arvad, et keegi osutaks oma näpuga vaese Ravenclawi poisi poole, kes oli ilmselgelt armujoogi mõju all ning veel enam üks kõige eeskujulikemaid õpilasi oma aastas?" Christian oli poole oma jutu peale vaikselt naerma hakkanud, lihtsalt meenutades kogu seda kaost mis nende kümne minuti jooksul toimunud oli. Eriti veel need Slytherinlased, kelle sõbrad järsku üksteisele igavest armastust vanduma hakkasid. "Oh, ma soovin, et sa oleksid seda näha suutnud Lindsey," naeris nüüd noormees üsnagi valjult. "Kogu see armastuste vandumine ja mis veel uskumatu, kogu see armukadedus, mis tekkis kui sinu armastatu kellegile teisele oma armastust vannub. See oli tõepoolest hindamatu."
|
|
|
Post by Lindsey C. Carter on Jun 6, 2015 10:19:47 GMT 3
Lindsey muigas vaikselt, kui Christian teatas, et ta eksib. Vähemalt nõustus kutt sellega, et ettevõtmine paras risk oli olnud, kuigi neidis ilmselt oleks valmis ise sarnast asja kordama, et oma silmaga näha, milline kaos tol hetkel klassiruumis lahti läheks. Vaevalt tal muidugi nii palju õnne on kui Christianil, aga seda ei saa ta ilmselt kunagi teada. Kui Linds üleüldse tervele klassitäiele õpilastele tünga tahab teha, peab ta ilmselt midagi uut ja originaalset välja mõtlema, et ise ka sellega rahule jääks. Kuulnud aga, et üks armujoogiga segamata jäänud teepott justnimelt Slytherini omade lauda sattus, turtsus ravenclawlane naerda. "Sa oled ikka täitsa uskumatu," raputas neidis kogu selle loo peale pead, üritades end nüüd lõpuks ka jälle tõsiseks sundida. Nagu ta jutust aru sai, pääses majakaaslane vähemalt karistusest, seega oli ta ikka väga õnnega koos, et too tavaline teepott just slytherinlaste ette lauale asetati. "Kui ma sind ei tunneks, peaks ma ilmselt praegu ikka erakordselt õelaks inimeseks, kuigi ma tean, et sa tegelikult seda pole," kommenteeris Lindsey veel lõpuks. Loodetavasti ei saa Christian nüüd tema sõnadest valesti aru, seda küll vaja poleks, et noormees tema peale kuidagi pahandaks. "Aga ma loodan, et kui veel selle kooliaasta sees midagi sarnast plaanid, annad mulle varakult teada, et ma saaksin kohal olla seda vaatepilti imetlemas," lisas tüdruk veel hetke pärast täiesti tõsiselt. Kes teab, võib-olla on Christianil veel mõni kuri plaan varuks...
|
|
|
Post by Christian E. White on Jun 6, 2015 11:28:40 GMT 3
Ikka naerdes, tõusis Christian püsti ja kummardus sügavalt. "Ma tänan teie komplimendi eest preili Carter." taaskord istet võttes, pomises poiss vaikselt, kuid piisavalt valjult, et tüdruk teda kuuleks: "Oh, ära kunagi peta ennast arvamusega, et ma ei ole õel. Ma olen võimeline isegi Slytherinlasi häbisse jätma, kui see vajalik peaks olema." Salakaval irve huulil mänglemas ning kalkuleeriva pilguga neidist mõnda aega silmitsedes, lasi ta nende vahelisel vaikusel lühikest aega venida kuni muigas laialt. "Okei ma luban, et sa näed järgmist suurt ja kurja plaani, mille ma välja mõtlen. Ma isegi luban sul süü enda peale võtta. Aga enne seda ma usun, et sa võlgned mulle ühe loo." Pöörates kogu oma keha Lindsey poole, pani Christian käed rinnal risti ja manas näole ülbe ilme. Loomulikult oli see stereotüüpilise Slytherinlase käitumine, kes eeldas, et kõik tema soovid täidetakse koheselt.
|
|
|
Post by Lindsey C. Carter on Jun 8, 2015 18:54:46 GMT 3
Lindsey muigas, kui Christian tema sõnade peale nüüd tema ees kummardada otsustas ja raputas kergelt oma juukseid, mis vabalt õlgadel lehvisid. "Pole tänu väärt," teatas neidis selle peale lihtsalt. Mida muud ta ikka ütlema oleks pidanud? Komplimendid olid tihtipeale veidrad, nende eest sai umbes ainult tänada, kui muidugi öelduga rahul ollakse. "Selge, eks ma jätan selle meelde," noogutas ravenclawlane lõbusalt majakaaslase jutu peale. Ilmselgelt ei saanud kedagi pelgalt tema maja põhjal liigitada heaks või halvaks inimeseks, Linds oleks ilmselt pigem pidanud ennast viimasesse gruppi kuuluvaks, kuigi suurem osa inimesi ilmselt nii ei arvanud. Christiani järgmist suurt ja kurja plaani oleks viiendik näha tahtnud küll, aga turtsatas valjult, kui kuulis, et võib isegi süü enda peale võtta. "Võin süü enda peale võtta? Kui lahke sinust," puhkes tüdruk naerma. Nojah, vast ongi teda natuke liiga vähe karistatud... "Mina võlgnen sulle ühe loo? Mille eest?" raputas viiendik Christiani näoilmet ja kehakeelt nähes pead. Sellise käitumise peale ei kavatse tüdruk talle küll ühtegi lugu rääkida, mis sest, et neid jagus tal ikka omajagu.
|
|