|
BALL
Jun 4, 2015 18:04:37 GMT 3
Post by Alicia Green on Jun 4, 2015 18:04:37 GMT 3
Kätte oli jõudnud oktoober ning uuele tdraditsioonile kohaselt toimus Sügisball Sigatüüka Suures Saalis. Majalauad olid kadunud, nende asemel olid nelja kuni kaheksakohalised ümmargused lauad ning nende ümber toolid. Terve saal oli ilusates sügisvärvides kaunistatud ning laudadel oli süüa ja juua, niipalju, kui hing vaid ihaldas. Seal, kus muidu oli õpetajate laud, oli nüüd lava, millel mängis bänd Expecto Patronum. See oli hetkel kuumim sõna võlumaailmas. Rahvas kogunes aeglaselt saali ning lava ette, mõned istusid ka laudades ning jõid ja sõid. Professorid seisid Saali erinevates otstes, kontrollides, et keegi mingit jama ei hakka keerama. Alicia sisenes Suurde Saali koos Christianiga. Tüdruk kandis ilustat sinist kleiti, mis sobis imeliselt tema blondide juustega. Ta seisatas korraks ukseavauses ja vaatas ringi. Ta tundus heameelt, et kõik nii ilus välja nägi. Oli ju ta ometigi olnud korralduskommitees ja aidanud saali kaunistada.
|
|
|
BALL
Jun 4, 2015 18:19:25 GMT 3
Post by Christian E. White on Jun 4, 2015 18:19:25 GMT 3
Christian sisenes saali koos Aliciaga ning ta suutis suht jõuetult ringi vaadata. Ta ei suutnud siiani uskuda, et Alicia oli talle suutnud aegu pähe rääkida ning ta siia kaasa tirinud. Loomulikult, koolivanemana oli ta aidanud kogu seda balli korraldada, kuid tal oli olnud plaanis tegelikult lihtsalt kogu see teema pikalt saata kui tegelik päev lähedale hakkas jõudma. Kuid eii, Alicial olid loomulikult omad plaanid ja ta polnud nii rumal, et tüdrukuga vaidlema hakata. Nende 7 aasta sõpruse juures oli ta kogenud kui põikpäine too gryffindolane tegelikult olla võis.
"Ma tõepoolest ei tea mis ma siin teen Ali," ohkas Chris lõpuks, saalis kaunistusi silmitsedes. Ta kandis tavalist pidulikku musta kuube, kuid see tõi esile poisi blondid juuksed ning sinised silmad ja see oli ainukene pidulik riietus milles chris end mingilgi määrel mugavalt tundis. "Mina ja pidulikud üritused lihtsalt ei kuulu kokku."
|
|
|
BALL
Jun 4, 2015 18:28:15 GMT 3
Post by Alicia Green on Jun 4, 2015 18:28:15 GMT 3
Alicia tundis ennast suurepäraselt. Kuuldes aga Chrisi lauset, viis tüdruk silmad enda kaaslasele. "Ma tean Chris, mis sinu arvamus pidudest on aga ma luban sulle, et see on lõbus. Luba mulle, et sa vähemalt üritad vabalt võtta?!" Aeglaselt edasi sammudes, liikusid nad vaba laua suunas. Alicia lootis, et Samara temaga hiljem lauas liitub. Kui Ali nüüd mõtlema hakkas siis polnud tal aimugi, kes Sami kaaslane oli. Samara oli üldse viimasel ajal imelikult käitunud. Alicia kahtlustas, et sõbranna on peika, kellest ta rääkida ei taha. "Joome midagi," lausus Alicia, kui ta istet võttis ning jookide valikut laual vaatas. Seal oli vett, mahla ning limonaadi. Tüdruk oleks soovinud veini, kuid kuna nad olid alaealised, siis seda nad juua ei tohtinud. Vähemalt avalikult mitte.
|
|
|
BALL
Jun 4, 2015 18:52:05 GMT 3
Post by Christian E. White on Jun 4, 2015 18:52:05 GMT 3
Christian naeris õrnalt Alicia pealetükkiva iseloomu peale ning järgnes neidisele laua juurde. "Enda kaitseks ütlen ma ainult seda: mul ei ole absoluutselt midagi pidude vastu. Ma lihtsalt ei salli pidulikke ehk formaalseid üritusi. Neetult lämmatavad." Samuti laua ääres istet võttes ning kuuldes Alicia pakkumist, kergitas Chris õrnalt kulmu. "Vesi, mahl ja limonaad... Kindel, et me õiges kohas oleme Ali?" Kuigi noormees seda küsis, siis ta teadis miks see nii oli. Isegi kui nad mõlemado lid võluriseaduse järgi täisealised, siis suurem osa õpilasi seda ei olnud, nii et Sigatüüka professorid olid igasugused alkohoolsed joogid ära keelanud. Mitte, et see neid takistaks. Chris oli isiklikult pudeli tuliviskit, veini ja rummi kaasa võtnud. Ja kõike seda tänu maagiale, mis võimaldas kahandada suured alkoholipudelid lõhnaõli suurusteks pudeliteks. Ning ta kahtles, et ta oli ainukene, kes selle mõtte peale tuli. Chris oli rohkem kui kindel, et 90% slytherinlastest lahkuvad siit ballilt purjuspäi, kui nad on üldse võimelised pärast lahkuma.
|
|
|
BALL
Jun 4, 2015 19:00:38 GMT 3
Post by Alicia Green on Jun 4, 2015 19:00:38 GMT 3
Alicia muigas Chrisi öeldu peale. "Ma olen kindel, et me oleme õiges kohas. Me vajame vaid õigeid jooke." Tüdruk avas enda väikse õlakoti ning sealt tuli nähtavale pläsku, kus sees viin. Pläsku oli tegelikuses palju suurem, kuid Alicia oli seda maagia abil kahandanud. "Soovid?," küsis ta, samal ajal viina klaasi valades ning seda mahlaga segades. Talle meeldis küll juua aga päris puhast viina ta ka jooma ei hakanud. Ta ulatas pläsku enda kaaslasele ning muigas kergelt. Loodetavasti tuleb sellest lõbus õhtu. Tüdrukule meeldis Christianiga aega veeta, seega ilmselt tuleb küll. Ta lükkas näole vajuva juuksesalgu kõrva taha ning jälgis Chrisi.
|
|
|
BALL
Jun 4, 2015 19:25:53 GMT 3
Post by Christian E. White on Jun 4, 2015 19:25:53 GMT 3
Chris suutis ainult lootusetult naerda kui Alicia oma pläskut näitas. "Tänan ei, mul on endal," muigas noormees lõbustatult. Ta võttis endale klaasi ja täitis selle mahlaga. Tal ei olnud hetkel plaanis veel alkoholi avada, ta teadis kuidas see teda mõjutab ning purjus päi või ravenclawlane täiesti pööraseks muutuda. Viimane kord kui ta Sigatüüka teritooriumil purju jäi, oli ta oma sõprade sõnul Flitchi, Sigatüüka koristaja ja hooldaja, ära juhmistanud, mehe riided lilleliseks kleidiks ära muundanud ja Sigatüüka ukse kohale rippuma nõidunud. Ja loomulikult ei mäletanud ta sellest midagi, kuigi selliseid lugusi oli tal mitmeid. Ja õnneks oli ta ainult ühel korral vahele jäänud, sest muidu ta kahtleks sügavalt, et ta oleks koolivanem. Oli isegi võimalik, et ta oleks välja visatud, kui pooled tema tehtud tempudest avalikusse ette tuleksid. Kuigi samas see lihtsalt tõestab, et ka Ravenclawlased oskavad lõbutseda. Chris pilgutas paar korda silmi, naastes oma mõtteist ning märkas siis Alicia't end silmitsemas. "Mis on?" küsis chris kavala muigega. "Juba plaanid mind täis joota?" Loomulikult Alicia oli teadlik enamustest tema vempudest. Ta oli paljudel kordadel olnud peamine isik, kes noormehe täis oli jootnud.
|
|
|
BALL
Jun 4, 2015 19:46:46 GMT 3
Post by Alicia Green on Jun 4, 2015 19:46:46 GMT 3
Alicia naeratas kavalalt, kui Chrisi silmitses. Poiss oli nii armas. Ali teadis, milleks poiss võimeline on, kui ta purju jääb. Aga Aliciat see ei morjendanud. Talle meeldis lõbutseda, peaasi, et midagi kurja korda ei saadaks. Tüdruk rüüpas aeglaselt enda viinakoksi ning viis pilgu bändile, nad mängis häid lugusi, kuid Al ei tundnud veel, et tahaks tantsida. Võibolla, kui mõni aeglasem lugu tuleb, siis nad saavad poisiga koos tantsida, hetkel aga rokkisid kuuendikud ja mõned viienda klassi õpilased lava ees. Ka noortemate klasside õpilased olid ballile oodatud, kuid nemad pidi kell üü tagasi puhketubades olema, vaid alates viiendast klassist oli lubatud tänasel õhtul kella üheni Saalis viibida, mujal kooliterritooriumil tohtis viibida vaid kella ü0ni. Mitte, et see kedagi takistanud oleks. Kell oli hetkel alles pool 7. "Terviseks," lausus tüdruk ja tõstis oma klaasi, "et tänane õhtu lõbus saaks olema!" Ta pilgutas Chrisile silma ning rüüpas veel oma koksi.
|
|
|
BALL
Jun 4, 2015 20:13:41 GMT 3
Post by Samara Soul on Jun 4, 2015 20:13:41 GMT 3
See on kõige halvem mõte üldse, mõtiskles neidis endamisi, kui end peeglist vaatas. Seda oli suht raske teha, sest tema ümber oli nii palju nooremaid õpilasi, üks hullema kleidiga, kui teine. Kes kandis liiga avara dekolteega, kes liiga mini, kellel liiga kõrged kontsad ja kellel liiga alju krohvi. No kurat! Kuid selleks õhtuks oli Samara välja valinud musta värvi šifoonist seelikuosaga õlapaeleta kleidi. Ümber tema randmete olid mitmed kõlisevad käevõrud ning tütarlapse juuksed, mis muidu lahtiselt õlgadel tolgendasid, olid seekord kaunisse lõtva soengusse mässitud. Paar üksikut juuksesalku kaunistasid neidise pikka kaela. Tema veinipunased huuled kaardusid naeratuseks, kui ta avastas, et teised pliksid kannatamatult puhketoast minema jooksid.
Viimaks suutis Samara endale viimase lihvi anda ning hinganud sügavalt sisse, väljus neidis tütarlaste pesuruumist, et sealt mööda treppe alla kõndida. Hoides samal ajal kinni enda pikast kleidisabast, astus tütarlaps ettevaatlikult, et mitte koperdada. Kontsad polnud päris need asjad, millega neidis harjunud oli, kuid tundus, et kõigel on erandid.
Viimaks jõudiski tütarlaps Suure Saali uste poole, mis tema ees avati ning tüdruk tundis, kuidas ere valgus tema silmi pimestab. Kiirelt neid pilgutades, lükkas neidis ühe enda ronkmusta juuksesalgu silmade eest ning astus paar sammu edasi. Juba eemal nägi ta Aliciat, kes nägi välja kaunis kui alati. Helesinine sobis tolle silmade, kahvatu jube ja juustega ilusti. Too oli Sigatüüka kõige ilusam tüdruk ning Sam oli kindel, et Alicia on sellest teadlik. Paljud poisid jooksid tolle järgi, kuid Samarale oli alati tundunud, et tema sõbranna ei ole nii litsakas, kui too naljatab end olevat.
Alicia oli aga koos Chris'iga, kellele Samara kinkis põgusa naeratuse, kuid ei hakanud kaht noort segama. Äkki on nad seal koos? Koolivanemal endal muidugi deiti ei olnud, kuid samuti ei olnud tal seda ka suvel olnud, kuid ikka oli Jasoni voodis lõpetanud. Hehee... Mitte, et see nüüd korduma peaks. Ükskõik, kui palju tuliviskit tema pläsku ka ei sisaldanud, ei kavatsenud Samara seekord end selliseks purjus hooraks juua. Selle asemel kõndis neidis rõdule ning jäi hetkeks vaatepilti nautima. Samal ajal asetas ta ette enda vasaku jala, mille küljes oli sukapael. Selle vahelt hõbedase pläsku leidnud, keeras tütarlaps sellelt korgi maha ning libistas muigvelsui huultele.
|
|
|
BALL
Jun 4, 2015 20:31:30 GMT 3
Post by Christian E. White on Jun 4, 2015 20:31:30 GMT 3
Christian raputas lihtsalt lootusetult pead ning tõstis siis oma mahlaklaasi. "Terviseks ja et ma seda õhtut hommikul veel mäletaksin." Hoides oma pilku Ali'l viis Chris oma klaasi huulile ning võttis lonksu mahlast. Kuigi see ei olnud väga suur ime, oli ta siiski õnnelik, et joogid olid vähemalt jahutatud. Leigeid või toa temperatuuril olevaid jooke oleks lihtsalt piin sisse kallata.
Märgates Samara't saali sisenemas, saatis Chris teda oma pilguga ning naeratas talle õrnalt tervituseks. Saades aru, et neidis ei plaani nende poole suunduda, suutis Chris oma mõtteis vaid ohata. Oleks ta siia poole liikunud, oleks noormees ehk Alicia plaanid mingil määral kõrvale suutnud juhtida. Sellegi poolest, proovida võib ju alati. "Hei, Ali, ma pole kindel kas sa märkasid aga Samara just saabus. Ja ma pean tunnistama, et ta nägi suurepärane välja." Viies oma pilgu Alicia'lt taaskord Samarale, märkas noormees, et tüdruk suundus rõdu poole. "Soovid talle seltsi minna? Ma olen kindel, et teil on omad plaanid selle peo suhtes."
|
|
|
BALL
Jun 4, 2015 20:50:23 GMT 3
Post by Alicia Green on Jun 4, 2015 20:50:23 GMT 3
Alicia kummutas muudkui oma viinakoksi ning vaatas ringi. Kord oli tema pilk saalil ja siis jälle Chrisli. Viimaks saabus ka Samara, kuid ta ei liitunud nendega. Ali ohkas ja tõusis püsti. Jah, ilmselt arvas Sam, et nad ei taha seltsi, kuid see oli täiesti vale arusaam. "Jah, lähme talle seltsi, ma ei näe, et ta oleks kellegagi saabunud." Ali sikutas Chrisi käest ning seejärel sammusid nad rõdule, kuhu Samara läinud oli. "Siin sa oledki," lausus Alicia ning läks Samara kõrvale. "Miks sa meie lauda ei tulnud?!" Ali vaatas sõbrannale muiates otsa. Tal oli käes see sama klaas, mille ta laualt oli kaasa võtnud.
|
|
|
BALL
Jun 4, 2015 20:56:25 GMT 3
Post by Samara Soul on Jun 4, 2015 20:56:25 GMT 3
Shit, keegi tuli. Imekiirelt libistas neidis pläsku dekoltee vahele, kuid selle peegeldav serv paistis endiselt välja. Pagan, see oli külm. Neidisel tekkis kananahk ihule, kui ta end ringi pööras ning eeskujuliku naeratuse huulile libistas. Oh, kõigest Alicia ja... Chris. Samara lasi kiirelt enda pilgul peatuda nii sõbrannal kui ka noormehel, kuid viimaks nõjatus ta vastu rõdu äärt, kuulates Alicia sõnu. Aeglaselt raputas ta enda pead ning viis paluva pilgu Christianile - no kammoon, isegi tema pidi aru saama, et see ei oleks olnud normaalne, kui tütarlaps oleks kahe ilmselgelt kohtingupaari vahele tulnud.
"Ma ei hakanud teid segama," lausus tütarlaps ning tema huuled kaardusid mänglevaks naeratuseks. Tütarlapse silmad helkisid rõõmsalt ning oli aru saada, et 100% kaine t nüüd küll ei olnud. Ning see oli ka tõsi. Pärast kogu seda Jasoni-ma-vihkan-sind-aga-samas-ei-vihka-ka-pls-hoia-minust-eemale-kammaijaad vajas tütarlaps distantsi ning nüüd, olles kindel, et ta ballil just selle slytherinlasega kokku hiljem ka põrkab, oli tüdruk otsustanud pool sellest tuliviskipudelist, mille tüdruk juba eelmisel kevadel enda voodi alla peitnud oli, ära juua. Ja seda Sam oli ka teinud. Mitte, et ta lakku täis oleks olnud. Ei. Kuid ta oli rõõmsas tujus, kuid samas piisavalt kahe jalaga maa peal, et mitte Aliciat ja Chris'i segada. "Christian, selle asemel, et Alicia siia mulle seltsi tuua, oleksid sa pidanud ta hoopis tantsima viia. Häbematu härrasmees. Või siis häbelik," lausus neidis itsitades ning end küünarnukkidega paremini vastu rõdu äärt nõjatudes.
|
|
|
BALL
Jun 4, 2015 21:17:57 GMT 3
Post by Christian E. White on Jun 4, 2015 21:17:57 GMT 3
Christian ohkas taaskord, kui Alicia tal käest kinni võttis ja rõdu poole tirima hakkas. Ta ei suutnud enam jälgida mitu korda ta oli selle õhtu jooksul ohanud, kuid tal ei olnud kahtlustki, et see arv on juba kahe, kui mitte kolmekordne. Ilmselgelt oli ta soovinud Alicia Samara kallale sokutada ning kasutada seda võimalust, et kuhugi rahvamassi sulanduda ja lõpuks ära kaduda, kuid ilmselgelt ei tulnud sellest midagi välja. Nii et lastes Alicial end kaasa tirida, saabusid nad mõlemad rõdul, kus esimese asjana märkas Chris Samara kohmakat katset oma pläsku ära peita. Naljakas, kuidas nad kolm olid oma enda pudelid kaasa võtnud. Tõenäoline, kuid sellegi poolest naljakas.
Märgates Samara paluvat pilku, raputas Chris lootusetult pead. Kuna ta seisis sammu võrra Alicia selja taga avas ta oma suu ja ütles hääletult: "Ma proovisin põgeneda sind patuoinaks tuues. Sorry." Ta ei olnud kindel, kas Samara mõistis mida ta öelda proovis, kuid sellegi poolest oli noormehel õrnalt kahju, et ta kaaskoolivanemat tüütama tuli. Aga seda ainult natukene, sest hetkel parem kui nad mõlemad kannatavad üleenergilise Alicia käte vahel. Nii on siin vähemalt keegi kes tema emotsioone mõistab... ja loomulikult Samara kommentaari tantsimise kohta ta ignoreeris. Kuigi poiss oskas tantsida, ei nautinud ta rahva ees esineda. Võib olla kui suurem osa inimesi tantsivad ning nad suudavad rahvamassi sisse sulanduda, kuid mitte siis kui ta kõigil silme all naerualuseks on.
|
|
|
BALL
Jun 4, 2015 21:37:03 GMT 3
Post by Alicia Green on Jun 4, 2015 21:37:03 GMT 3
Alicia naeris ja rüüpas oma koksi. "Jah, ma tean, kui väga sa minust lahti tahad saada, Chris." Vahel võis Ali tõesti veidike pealetükkiv olla, kuid mitte kunagi ei tahtnud ta kedagi tüüdata. Ja ta teadis, et Chrisile tegelikult meeldib temaga aega veeta ja Samiga olid nad parimad sõbrannad nagunii. Neile kõigile kolmele meeldis juua ja pidutseda ja samas suutsid nad ka distantsi hoida, et ei hakkaks üksteisele pinda käima. "Chris, võta oma pudelid välja nüüd," lausus Ali ja muigas, kui pilgu poisile viis. "Sam, sa näed imeline välja," tegi ta komplimendi enda sõbrannale, mõeldes enda sõnu tõsiselt. Sam võis küll arvata, et Alicia on kooli ilusaim tüdruk aga Ali enda kohta nii ei arvanud. Ta salamisi kadestas Samara imeilusaid punaseid huuli ja säravaid silmi.
|
|
|
BALL
Jun 4, 2015 21:46:26 GMT 3
Post by Samara Soul on Jun 4, 2015 21:46:26 GMT 3
Sam silmitses üle Alicia õla noormeest ning kissitas tema poole silmi, manades siiski naerukurrud enda huultele. Noormees oli kena. Isegi väga. Olgu, Samara polnud kunagi eriti mõelnud sellele, et ka temal võiks boyfriend olla, sest juba aegade algusest saati lubas ta endale, et tema on Sigatüükas ainult õppimiseks. Kuni selle suveni oli tüdruk suutnud sellest ka kinni pidada kuni ta juhuslikult ühel mugupeol Jasoniga kokku sai. Üks asi viis teiseni ning nüüd oli kõik teisiti. Samaral ei olnud noormehe vastu küll romantilisi tundeid, kuid samas ei suutnud ta teda ka vihata. Kurat, seda saladust ei teadnud isegi Alicia ning seda ka põhjusega. Mismoodi oleks too üldse reageerinud, kui Sam oleks Greenile seletanud, et kaotas enda süütuse Alicia arch enemy'le?
Kuid Christian oli samuti kena ning see pilk, mida Samara hetkeks noormehe silmist tabas, tekitas tüdrukule külmajudinaid. Või oli asi pläskus, mis küll hakkas neidise dekoltees üles soojenema, kuid mis oli siiski veel piisavalt jahe.
"Vaata end, preili päikesesära," sõnas tütaraps Aliciale silma pilgutades ning seejärel taas Chris'i vaadates. "Sul pole ka midagi viga," ütles neidis tagasihoidlikult, kuid taaskord tögavalt, võttes viimaks endamisi vandudes pläsku tisside vahelt ning keeras sellelt korgi eest ära. "Ma loodan, et keegi meid siit ei leia, sest mulle täitsa meeldib koolivanem olla. Eraldi vannituba, kas teate," ütles tütarlaps lõbusalt enda kätt üles tõstes, et kahe sõbraga kokku lüüa. Esimest korda tundus neidisele, et ballile tulek ei olnud sugugi nii halb mõte, kui esialgselt võis arvata.
|
|
|
BALL
Jun 4, 2015 22:20:13 GMT 3
Post by Christian E. White on Jun 4, 2015 22:20:13 GMT 3
Chris suutis vaid nõrgalt naerda Alicia pealetükkimise peale. "Mis seal siis ikka," ohkas mees taaskord ning võttis taskust miniatuurse tuliviski pudeli välja. Ta vaatas mõlemale tütarlapsele silma ning ütles siis mõtlikult: "Ma tean, et see võib kõlada võltsilt, kuid kui ainsa mehena siin... Ma vähemalt loodan, et ainsa mehena, soovin ma öelda, et te näete mõlemad imelised välja. Ma olen praegu kahtlemata iga mehe unistus ja suurim vaenlane." Ta tõstis oma tuliviski pudeli, lõi selle Samaraga kokku ning vaatas Alicia poole, oodates et too samuti oma pläsku tõstaks. "Ja ma pean nõustuma selle vannitoa suhtes Sam. Oleks see ainult co-ed, luuraksin ma seal taustal siiani..." ohkas Chris ning manas omale morni ja mossis näo ette. Mingil määral oli tal kindlasti kahju, et koolivanemate vannituba co-ed ei olnud, kuid samas ta kahtles, et ta julgeks oma nägu seal näidata kui see peaks olema. Tõenäoliselt läheks tal paar pudelit tuliviskit enne kui sellise julguse ülesse leiaks.
|
|