|
Post by Jason Coleman on Jun 6, 2015 16:38:56 GMT 3
Vähemalt sai ta ühe löögi pihta, kui Arsen ta eemale viskas? Kutile etteheitva pilguviinud ei pannud Chris endiselt oma suumulku kinni. Silmi kõvasti kissitanud pildus ta kutile oma silmadega erinevaid terariistu kallale, kuid see toimus kõik vaid tema peas. Arsen oli siin milleks? ''Sa vaata, mis see sitapea tegi ja sa kurat kaitsed teda?'' Oli ainuke reaalne variant veel see, et Arsen tahtis ise Chrisile korraliku keretäie anda. Naised kes ruumis viibisid, olid temal üleüldsegi meelest juba läinud. ''Mine vittu värdjas, su kuradima sitapeast ema ei tunne sind ka ära, kui ma sinuga lõpetan.'' Oli kutt enda edasises tegevuses juba täiesti kindel. Sant või mitte, selle roju koristab tema küll maamunalt ära - ja seda kohe kui võimalus avaneb. Ja otseloomulikult ajas Arsen ta oma võlukepi abil voodisse ja pani sinna kinni nagu kutsika kusagile puuri. Jase pööritas oma silmi, ning ei kavatsenudki paigale jääda. Noormehe rabelemine muutus aina tugevamaks, ning enne viimase loitsu saamist kohtus ta pilk Samaraga, peale mida kogu kuti keha lõtvus. Kuradi Arsen oli ta lihtsalt magama sundinud, ning nüüd seda Jase ka tegi - otseloomulikult vastu tahtmist...
|
|
|
Post by Samara Soul on Jun 6, 2015 16:47:07 GMT 3
Samara tundus, kuidas ta hakkab vaikselt ära keerama, kuid miski sundis teda rahulikuks. Erinevalt Aliciast sai Samara Arsenist aru ning seetõttu ei takistanud ta noormeest. Tundus, et too tõepoolest üritas olla erapooletu, täpselt nagu Samaragi. Kuidas valida sõbra ja eee... teise kuti vahel? Tüdruk endiselt blokeeris kõik mõttes sellest, et tal oleks võinud noormehe vastu mingid tunded olla.
Kui Arsen Jasonit loitsis, siis vaatas neidis, kuidas too voodile naelutatuna jääb ning hetkeks nende pilgud kohtusid. Enne, kui Jasonit jõudis teadvuse kaotada, ütles Samara talle hääletult: "Kõik saab korda." Ning seejärel oligi noormees läinud ning tüdruk teadis, et see on hea. Arstid saavad ta terveks teha. Kuid, kurat, poisid peavad aru saama, et rusikatega võideldes ei võida keegi midagi. Viimaks pööras Samara pilgu Arsenile ning ta noogutas viimaks. "Ilmselt leiad sa mind hiljem koolivanemate vannitoast. Ma pean nende vered maha pesema," lausus ta kaaskoolivanemale, pöördudes viimaks sõprade poole. Ta vaatas Alicia poole ning ütles: "Ma räägin sulle peagi kõigest. Kuid homme. Ma olen liialt väsinud." Ta kummardus hetkeks ning suudles Christianit põsele. "Saa ruttu terveks," lausus ta noormehele ning saatnud veel teistele viimase pilgu, väljus tütarlaps haiglatiivast, kus ta esialgu enda suuna Gryffindori puhketuppa viis. Tütarlaps teadis, et Christianil on Aliciaga hea ning võib-olla oleksid nad pidanud see õhtu koos olema. Neil oli kindlasti paljustki rääkida. Ning Samara pidi rääkima Arseniga.
|
|
|
Post by Christian E. White on Jun 6, 2015 16:55:11 GMT 3
Christian kõigest raputas pead Jasoni poolt öeldud solavngute peale ning naeris rahulikult edasi. Ta oli ka tänulik, et Alicia tema vstu muret tundis ning Arseni vandumine ja kamandamine ajas teda ainult rohkem naerma. Isegi kui koolivanem talle virutas ja tema poole võlukepiga osutas, pakkus see Chrisile ainult rohkem nalja. Kuigi see hoop oli valus, siis oma praeguses seisus ta isegi ei olnud võimeline sellele tähelepanu pöörama. Ja Alicial oli õigus, ta ei hoolinud oma vigastustest mingil määral. Ükskõik kui tõsine see olukord ka praegu ei oleks, ta lihtsalt ei suutnud enam ennast kontrollida. Ta oli kas oma pea tõsiselt ära löönud, või oli ravenclawlane lihtsalt hulluks minema. Kõige hullem oli veel viis kuidas Slytherini koolivanem Jasoni nagu väikese lapse magama sundis. Peale seda ei suutnud Christian end enam kontrollida ning langes siis voodile pikali, naerdes hea minuti jutti. Lõpuks maha rahunedes, vaatas ta kuidas Samara talle kiiret paranemist soovis ning kiiruga lahkus, selle peale ainult kergelt noogutades. Raskustega, püsti tõustes, saatis Chris Arsenile pilgu, viibates käega. "Ma ei karda sind Slytherin, kuid sul on õigus, et mul on parem lahkuda. Ma ei usu, et ma suudaksin üle elada seda naeruväärset pilti Colemaniga." Korra turtsatades, lahkus chris ebakindlatel sammudel Haiglatiivast.
|
|
|
Post by Alicia Green on Jun 6, 2015 17:16:40 GMT 3
Alicia noogutas Samarale. Neil oli paljustki r22kida ja seda said nad teha ka homme. Hetkel tahtis tydruk Chrisiga olla ja kindlaks teha, et poiss kedagi peksma ei l2he. Ta tundus v2ga vihane. Ali saatis viimase kurja pilgu Arseni poole ning kiirustas siis Chrisi j2rel haiglatiivast v2lja.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
You'll be my bitches in one way or another!
|
Post by Arsen Karekin on Jun 6, 2015 17:16:57 GMT 3
"Ma ei näe ühtki põhjust miks sa peaksid kartma," lausus ta muuseas, kuid lisas "Aga arvesta sellega, et sa ajasid närvi valed inimesed," ütles ta, vaadates oma ärritunud pruunide silmadega Christiani, kui too lahkus.
Nii kohe kui too lahkus, tundis poiss, kuidas mingi tonnide viisi stressi langes ja ta vajus magava Jasoni kõrvale. Ka Alicia oli põhimõtteliselt kohe ravenclawlase järgi jooksnud. Ta isegi ei pööranud tähelepanu, mida too oli vahepeal talle piuksunud. "Ma peaks Jasonile ütlema, et ta peab uued sõbrad otsima, sest see on mu südamele liiga halb..." lausus ta ohkega ja tõmbas võlukepi välja, viibutas seda kergelt ja võttis magamise loitsu maha. Samal ajal korrutas ta mõtteis uuesti ja uuesti, et ta oleks rahulik ja et Jason ta nüüd uuesti närvi ei ajaks. Ta tahtis Jasonit ka praegu virutada.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Jun 6, 2015 17:24:25 GMT 3
Jason oli rahulikult nagu pisikene tita seal maganud, ning tänu sellele, et tal sügav uni oli ei mäletanud ta jällegi eelnevast väga midagi. Silmi avanud märkas ta enda voodiääres olevat Arsenit, ning ajas end suhteliselt kiirelt ka püsti. ''Siia ma ei jää,'' oli see lihtsalt taedaanne, mitte luba küsimine, kui kutt end siis ka sirutas. Silmi Arsenil hoides meenus talle Chris, ning ta vaatas kohkunult ruumis ringi. ''Kus see tropp on?'' Tahtis ta rusikaid omavahel hõõruda, kuid jällegi jäi see kipsihunnik ette. Jase pööritas tungivalt oma silmi, ning katsus kiirelt terve käega oma pead. Igalpool muhud ja üsna valus oli ka teine. ''Lähme alla,'' andis ta vaikselt hetkel alla mõttest Chris kohe üles otsida. Küll ta jõuab, kõigepealt tuleb oma haavad ära lakkuda.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 6, 2015 17:34:18 GMT 3
"Ei liigu sa kuskile," lausus selle peale Arsen, lisades "See on koolivanema käsk!" ütles ta, sest ilmselgelt sõbrana oleks ta kohe nõus olnud, läinud ja otsinud Chrisi ülesse ja kuskile väikesesse purki ta laiba surunud. Siiski suutis Arsen oma emotsioone vägagi hästi taltsutada.
"Sa pead siin natuke aega olema, oma haavad ära fixima ja pärast seda võid teha mida iganes tahad. Praegu sa lõpetaksid siin tagasi koomas ja sa pole väga võimeline kohe siit lahkuma," seletas ta olukorda oma sõbrale, kes hetk tagasi veel oli maganud.
"Tunni-pooleteise pärast ehk võib siit uttu tõmmata," lisas ta muuseas juurde. Lihtsalt praegu rohud mõjusid ja ta teadis Jasonit, tüüp ei laseks niisama haavadel paraneda.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Jun 6, 2015 17:36:18 GMT 3
Jase pööritas oma silmi, ning vajus lojult voodile istuma. Mis ta teha ikka sai. Arsenile ka vastu molu kütta? Ei sellest ei tuleks head nahka arvestades fakti, et kutt paneks ta uuesti magama. ''Ma suren siin igavusse selle tunniga.'' Protesteeris ta siiski kuulekalt voodil püsides. Polnud väga erilist mõtet siin ringi kihutama tõesti esialgu hakata. ''Mis saalis toimus?'' Tahtis ta siis kiirelt teada, mis sinna neist maha jäänud oli.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 6, 2015 17:43:03 GMT 3
"Oh, kõik kohad on kõigest ilmselt verd täis ning nad siiamaani räägivad sellest, kuidas Jason, slytherinlaste badboy, sai peksa ravenclawlase käest," ütles ta kergelt õrritades, samal ajal irvitades, küttes Jasonit ülesse, et too järgmine kord peksa ei saaks. "Ma olen natuke dissapointment. Ma mõtlesin, et koolivanana, kui keegi mulle närvidele käib, lasen koerad kallale, kelleks oled siis sina. Aga nüüd kui sa nii haledalt peksa said, mis ma peaks tegema? Võibolla peaks Chrisiga sõbraks saama ja tema oma koeraks tegema?" küsis ta irvitades.
Kuid see irvitus väga kaua ei küsinud, vaid ta küsis ka tõsisema küsimuse "Miks Samara suudlus sind ärritas? Sa suudled viimasel ajal nii palju erinevaid tüdrukuid ja kõik ajavad sind närvidele, kui neid puudutatakse. Samara on veel lisaks griff ka," tahtis ta kerget selgitust.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Jun 6, 2015 17:51:05 GMT 3
Jase pööritas oma silmi, kui need siis Arsenile viinud oli. Enne mida ta end muidugi ilusti voodile pikali sättis. Kogu kuti jutupeale vaid kiirelt naernud jäi ta siiski viimaks vait. ''See idu lükkas mu trepist alla - huvitav küll miks ma peksa sain.'' Tegi ta mustvalget selgeks, miks ta üldse oli nii haavunud olekus. Chris oli talle ju seljatagant paar lööki virutanud, ning siis alla lükanud. Eriline piider eksole, ainult nii saab Jasonist jagu. Hoitku ainult oma pisikesi sõrmekesi, kui Jase ta ausalt kätte saab ja sodiks peksab. Samara peale mühatas kutt ainult lühidalt. ''Nad suudlesid?'' Hakkas ta kiirelt naerma, ning raputas siis oma pead. ''Ma läksin talle kallale sest ta on värdjas ja ta vahtis mind - pikemalt kui oleks tohtinud. Samarale läksin ma järgi, sest tema kiskus mu Chrisi pealt ära ja ma tahtsin talle selgeks teha, et tema mind ei näpi.'' Seletas kutt kiirelt omapoolset varianti lahti. ''Siis tuleb avalikult oma au taas tõsta.'' Pidas ta vajalikuks kõigi nähes enda kaklemis oskust jällegi demonstreerida.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 6, 2015 17:57:29 GMT 3
"Oeh," lausus poiss ja kergelt facepalmist "Mis ma küll teen sinuga," ta ei uskunud seda juttu. Isegi Jason ei läheks liigse passimise peale kallale, eriti kui see on ravenclawlane. Ta võibolla midagi veel usuks, kui see oleks griff, kuid ravenclawlane?
Siiski ei hakanud ta suurt numrbit tegema, ta läks eelneva teema juurde tagasi "Trepist alla lükkamine on küll cheap," pidi ta nõustuma täielikult. "Well, järgmine kord ma vahele ei astu, nii kaua kuni ma ei ole sunnitud midagi oma tiitlist tegema," lausus ta siis rahulikult Jasonile. Paratamatult ajas ka teda hulluks see, et Chris nii aralt oli käitunud. "Psh, ma oleks pidanud ta ikkagi seaks loitsuma..." lausus ta siis kerge ohkega. "Tohib ma annan ise talle peksa?"
|
|
|
Post by Jason Coleman on Jun 6, 2015 18:00:49 GMT 3
Jase silmitses oma koolivanemat, ning naeratas laialt. ''Kiidad mind otseloomulikult.'' Viis ta silmad klaasile, kus mingi vedelik sees oli. Selle kätte haaranud veendus ta, et tegemist on veeklaasiga, ning ta jõi selle põhjani. ''Ei tead, ma tegelikult armastan seda dorki ja läksin armukadedusest talle kallale. God sakes, Arsen - tule mõistusele nüüd.'' Raputas noormees oma pead, ning lasi klaasil kapile langeda. Veekann oli kaugemal täiesti olemas, ning sellele kutt ka ise järele jalutas. Saanud selle üsna kiirelt kätte täitis ta klaasi uuesti. ''Sina võid ta hiljem ära kaetada.'' Noogutas ta poolikut nõusolekut andes. Ilmselgelt oleks Arsen seda ju niikuinii teinud.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 6, 2015 18:12:51 GMT 3
Noormees hakkas kergelt naerma "Ma kardan, et pärast kui sa temaga uuesti kohtud, ei julge tüüp slythidele 100 meetri raadiussegi tulla," lausus ta kahetsusega, samuti end toolile lõpuks paremini sättides. "Ürita täna mitte temaga kokku põrgata. Homme on mul juba pohh. Maagia teeb imesid," lausus ta muuseas. Ta kahtles isegi, et too ravenclawlane mingi aktivist on. Kus nüüd Jasonil oli alles joogijänu. Samas, eks tal isegi tekkis see, pärast etteasteid mis seal oli. Ilmselt vasti jookseb kohale ka Carmella, kes Jasoni oma musidega ära ilastab.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Jun 6, 2015 18:53:39 GMT 3
Jase noogutas mõtlikult kaasa, kui järgmise klaasi vett ka kiirelt ära jõi. Seest oli tõesti muutunud üsna õõnsaks, ning kutt üritas seda nüüd veega tagasi tasakaalu saada. Kes oleks suutnud uskuda, et ball nii lõpeb. Üleüldsegi olid kõik viimasel ajal toimunud asjad Jasoni elu vaid keerulisemaks ajanud. ''Ta olgu juba hetkel eemale.'' Pidas Jase seda varianti mõistlikumaks, ilmselt lakub kutt oma haavu puhketoas. Jase irvitas kiirelt, ning täitis järgmise klaasi veega.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 6, 2015 19:07:22 GMT 3
"Ära liiga palju ka joo, see ei ole hea," lausus ta siis ohkega, kuid ta tundis rahulolu, et ta bff oli tervenemas ja ka natuke maha rahunenud, mõtlemas asju korralikumalt läbi. Mis Jason küll teeks ilma temata? Või veel õigem küsimus on - mis teeks kool ilma temata? Arvatavasti igaüks kardaks siis Jasonit, iga päev saaks keegi peksa ja griffid ei julgeks oma puhketoastki väljuda. Noormees hakkas vaikselt muigama, kui ennast liiga palju kiitis ja kui tema ego tase liiga kiiresti hakkas tõusma. Fucking hell, varsti hakkab maailm teda tänama ka veel. Ta üldse ei mõelnud sellele, kui palju ta Jasonit pahaks meheks mõttes tegi. Elagu mõtted.
|
|