|
Post by Jason Coleman on Jun 6, 2015 19:19:44 GMT 3
Jase kissitas oma silmi Arseni suunas, kuid seda vaid selleks, et demonstratiivselt klaas käest panna. Käed rinnal ristanud ohkas ta vaikselt, ning viis oma pilgu lakke. ''Sa võid minna, ma istun kenasti siin homse hommikuni. Ilmselt ainuke turvaline koht hetkel.'' Andis ta siis sõbrale teada, et ei plaanigi kusagile lollusi minna tegema.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
You'll be my bitches in one way or another!
|
Post by Arsen Karekin on Jun 6, 2015 19:28:34 GMT 3
"Oh? Selle lause peaks ma heaks juhuks ülesse salvestama ja oma tuppa seinale raamima, et siis iga hommik hea naljaga ülesse ärgata." ta ajas end istukilt püsti ja kõndis Jasoni poole "Ära muretse, ma räägin oma lastelastele sellest, kuidas onu Jason Coleman ükskord ütles, et ta püsib hommikuni paigal ja terve ülejäänud päeva ei saanud millegagi hakkama," ta tõstis sõrme üle silma, nagu pühiks ta pisara ära, mille järel võttis ta väljapääsu poole "Ma lähen joon end nüüd täis, sest mul on absoluutselt kõrini kõigest sellest draamast!" tõstis ta ühe käe kergelt ülesse tšautamiseks.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Jun 6, 2015 19:44:25 GMT 3
Jase naeris sõbraga kiirelt kaasa, ning lehvitas talle siis kiirelt järgi. Kutt keeras end külili, ning suunas silmad uksele, millest Arsen äsja väljunud oli. Seda vaatlema jäädes ristas kutt käed niipalju kui võimalik oli oma rinnal, ning tundis ennast esimest korda elus üsna sandisti.
|
|