|
Post by Christian E. White on Jun 6, 2015 23:01:45 GMT 3
Olles lahkunud Haiglatiivast ebakindlatel jalgadel, ei olnud Christianil kõige vähimatki aimu kuhu ta suundub, ta lasi lihtsalt oma jalgadel tundmatus suunas liikuda. Peaaegu iga kont poisi kehas valutas tema kukkumisest trepist, ta riided ja nägu olid ikka kuivanud verega koos ning ta silmis oli pooleldi hullunud pilk. Tema hetkene välimus hirmutas ära ka kõige julgemad inimesed, kes ravenclawlase teele sattusid, mitte et too oleks neid isegi märkanud. Ta oli täielikult oma mõtetes kinni, tundes tugevat tahet lihtsalt ümber pöörata, suunduda tagasi Haiglatiiba ja veritseda see slytherinlane nagu siga kes ta oli. Kuid mingi viimane mõistuse raas hoidis teda veel tagasi ning enne kui ta igasuguse kontrolli oleks kaotanud, otsustas Chris lahkuda.
Olles kõndinud juba mitu pikka minutit, ärkas Christian oma mõtetest piisavalt, et märgata kus ta saabunud oli. Keelatud Mets. Miks just see koht kõigist võimalikest kohtadest Sigatüükas? Kuid peale lühikest mõtlemist, oli vastus talle ilmselge. See koht oli enamasti hüljatud, väga harva sattusid teised inimesed siia ning hetkel kulus talle üksindus ära. Jäädes metsa serval seisma ja taaskord oma mõtete ohvriks langedes, hakkas Chris alguses õrnalt ja siis järjest suureneva jõuga puutüve peksma. Vägivald oli alati olnud tema viis oma emotsioonide üle kontroll saada, vahet pole mille vastu see vägivald suunatud oli. Ja loomulikult ei läinud kaua, enne kui noormehe nukid olid verised ning iga uus löök, vigastusi ainult suurendamas. Kuid tema hetke seisus, ei olnud christian isegi võimeline seda tähele panema.
OT Aliciale
|
|
|
Post by Alicia Green on Jun 6, 2015 23:12:50 GMT 3
Alicia lahkus haiglatiivas ning kiirustas Christianile järele. Ta kandis ikka oma helesinist verist kleiti ning tüdruk oli paljajalu. Oma kingad olid ta kuskile koridori peale ära kaotanud. Kulus natuke aega, enne kui Ali suutis kindlaks teha, mis suunas Chris läinud oli. Ali pani jooksu, tema tee viis koolist välja, Keelatud Metsa. Ta nägi eemal Chrisi kogu, kes metsa poole läks ning siis metsa kadus. Viimaks jõudis ka Alicia metsaservale, kuid ta ei näinud poissi, kuna oli pime. "Chris, Chris, kus sa oled?!," karjus tüdruk, tal hakkas tekkima paanika. Loodetavasti ei tee kotkapoiss midagi hullu.
Alicia ei teadnud, mis tunded tal noormehe vastu olid, kuid ta teadi, et hoolib temast. Nad olid olnud sõbrad juba kaua aega, kuid Alile tundus nüüd, et ta ei tea Chrisi elust tegelikult midagi.
|
|
|
Post by Christian E. White on Jun 6, 2015 23:23:36 GMT 3
Lõpuks ometi hakates tundma oma rusikas tungivat valu, lõpetas Chris puutüve peksmise, mis oli vereplekkidega koos. Tuima pilguga oma verist ja puukoore tükkidega kaetud vigastusi vaadates, suutis Chris ainult ohata. Ükskõik mis ka pärast ei juhtu, vähemalt hetkel aitas see valu tal mõistuse juures püsida. Ja ta tõepoolest tundis end hulluks minemas. Natukene veel ja kes teab, ehk jookseb ta metsas koos teiste elukatega ringi. Pead raputades, hakkas Chris ringi vaatama, proovides leida oma täpset asukohta ning teed siit metsast välja, kui kuulis Alicia karjumist. Mõeldes minuti vaikides, mis ta tegema peaks, otsustas Chris lõpuks tüdruku suunas liikuda. "Siinsamas," vastas Christian emotsioonitult, kui oli Aliciani jõudnud. "Ja ma vabandan su kleidi pärast. See oli ilus."
|
|
|
Post by Alicia Green on Jun 6, 2015 23:29:34 GMT 3
Alicias hakkas juba paanika tekkima, kuid õnneks ilmus üsna varsti Chris välja. Tüdruk kallistas teda tugevalt. "Chris," lausus ta õnnetult. "Mu vaene Chris." Alicia märkas, et Chrisil on uued vigastused, mis ei olnud veel ravitud. Tüdruk võttis poisi käed enda kätte ja vaatas neid kurvalt. "Ma vihkan Jasonit. Ma vihkan teda nii väga." Selle värdja pärast oli Chris nüüd hulluks läinud. Alicia uskus hetkel, et Chris on päriselt aru kaotanud. Ta võttis välja enda võlukepi ning lausus paar loitu, mis parandasid Chrisi käsi ning mähkis need sidemetesse, sest Ali ei teadnud täpset ravitsemise loitsu, mis poisi täiesti terveks teeks. "Palun räägi minuga." Ali viis enda silmad viimaks Chrisi näole, hoides ikka tema käsi enda pihus.
|
|
|
Post by Christian E. White on Jun 6, 2015 23:43:50 GMT 3
Christian silmitses rahulikult kuidas Alicia ta kätt parandas, suutes ainult mõelda kui kahju tal selle üle on. Kuigi Ta käsi ei olnud tervelt ravitud, oli valus selles tunduvalt vähenenud ja see valu hoidis teda hetkel kontrolli all. Kuid mis seal ikka. Ta ei kavatsenud end vigastama hakta Alicia silmade all, vähemalt veel mitte. Kes teab mida ta oma praeguse seisuga teha võib? "Okei Alicia. Millest sa rääkida tahad?" küsis Chris lõpuks lihtsalt, silmitsedes tüdrukut emotsioonitu pilguga.
|
|
|
Post by Alicia Green on Jun 6, 2015 23:54:25 GMT 3
Ali tundis kurbust, kui Chris teda emotsioonitult vaatas. Ta oleks lootnud, et seal on vähemalt minginegi pilk. Kuid Chris oli külm nagu kivi. Tüdruk lasi tema kätel alla langeda ning viis pilgu metsale. "Kuidas sa ennast tunned?" Nad võisid rääkida sellest. Ali ei tahtnud hetkel Chrisile otsa vaadata, see oli ebamugav. Mets oli jube. Väljas oli kottpime. Ali hele kleit jättis mulje nagu oleks ta kummitus keset pimedust. Kuskil kaugelt oli kuulda huntide ulumist ja tuul sahistas puulehtedega. Huvitav, kas ball oli läbi?! Mida tegid hetkel direktor ja professorid. Kas kõik magasid juba? Ja üleüldse, mis kell oli?! Tüdrukul ei olnud aimugi ja teda ei huvitanud. Ainus asi, mis teda hetkel tõsiselt huvitas, oli teada saada, miks Chris tema suhtes nii ükskõikne oli. Kas pois armastas Samarat?! Ja miks Sam Jasonit kaitses. Tüdruku mõtted olid laiali valguma hakanud. Ta tuli transist viimaks välja ning viis silmad poisile. "Kuidas sa ennast tunned, Chris?," küsis ta uuesti, silmis veidike metsik pilk.
|
|
|
Post by Christian E. White on Jun 7, 2015 0:11:54 GMT 3
Christian pilgutas mõned korrad silmi, kergelt segaduses. "Minu... tunded? Miks ta seda küsib?" mõtles Chris kahtlevalt, vaikides Alicia't silmitsedes. Ta ei olnud hetkel kindel mida arvata. samara käitumine oli teda shokeerinud, Jasoni reaktsioon tema ja Samara suudlusele oli teda shokeerinud ning isegi Arseni idiootsus Haiglatiivas oli teda shokeerinud. Kuuldes aga Alicia oma küsimust kordamas, raputas Chris korra pead. "Ma ei tea mida ma tunnen Alicia. Viha, kontrollimatu viha on kindlasti kõige tugevam hetkel. Peale seda valu ja ehmatus nähes Samarat, meie mõlema sõpra, valimas selle Slytherini tõugu üle minu, kuigi me olime mõlemad vigastatud. See suudlus oli samuti shokeeriv, kuigi selles ei olnud midagi. Me oleme lihtsalt sõbrad, kuid ma ei suuda andestada kuidas ta lihtsalt kasutas mind, et Colemanile närvidele..." Järsult vakatades, muutus Chris mõtlikuks. Jah, Jason ei olnud ainukene, keda ta vihkama peaks. Samara oli teda täielikult ära kasutanud, palunud, et ta teda usaldaks ja siis oma selja talle pööranud. "Jah, Samara on selles sama palju süüdi kui Jason, kui mitte rohkemgi," jõudis poiss lõpuks otsusele. Viies oma pilgu taaskord Aliciale, astus Christian neidisele aeglaselt lähemale ning küsis külmalt: "Hei Alicia? Kas sa kavatsed sama teha mida Samara? Mind ära kasutada?" Seistes lõpuks otse Alicia nina all, pani noormees oma käe neidise lõua alla ning sundis ta talle otsa vaatama. Lõpuks ometi oma näol mingeid emotsioone näidates, karjus noormees vihaselt: "VASTA MULLE!"
|
|
|
Post by Alicia Green on Jun 7, 2015 1:32:49 GMT 3
Alicia tammus koha pealt jalalt jalale. Nüüd, kui ta seal paljajalu, öösel, keset metsa seisis, tundis ta, kuidas tal külm hakkab. Kui Chris viimaks rääkima hakkas, viis Alicia enda silmad temale, kuid vältis poisi pilku. Tüdruk ei saanud samuti aru, miks Samara seda teinud oli, kuid ilmselt olid tema sõbrannal omad põhjused ning Alicia ei saanud Sami peale vihane olla, lihtsalt pettunud, kui see, mida ta arvas olevat, peaks tõsi olema. Kui poiss viimaks Alile lähemale tuli ja tema näo enda suunas pööras, kohtusid nende pilgud. Chris oli hirmuäratav, kuid Alicia ei kartnud teda. "Kasutada?!," lausus ta segadusse sattudes ja vastupidiselt Chrisile, kes karjus, rääkis tüdruk väga tasase häälega. "Miks ma peaks sind ära kasutama?!" Talle meeldis poisile nii lähedal olla, kuid ta ei olnud ikka veel kindel, mida ta Christiani vastu tunneb. Aeglaselt libistas neidis enda käe poisi põsele. "Christian, sa ei pea karjuma. Sa oled kaitstud. Ma ei lase kellelgi sulle enam liiga teha." Tundus, et nad mõlemad olid aru kaotanud. Alicia uskus, et ta peab Chrisi kaitsma ja ei tea, mida kõike Chris veel arvas ja tundis.
|
|
|
Post by Christian E. White on Jun 7, 2015 6:43:26 GMT 3
Christian suutis ainult õrnalt oma pead raputada, proovides kõigist neist mõtetest oma peas lahti saada. Jah, Alicia oli ta sõber. Võib olla viimane, kes tal alles oli, kuid sellegi poolest sõber. Ta ei tohiks oma viha temale suunata. Ei, selle hoiab ta Samara ja Jasoni jaoks. Ta oli kindel, et järgmine kord kui ta tee Jasoniga ristub ja kedagi teist seal ei ole, siis üks neist sureb. "Mis minuga toimub Alicia," sositas Chris vaikselt ning toetas oma pea neidise õlale. "Ma ei suuda ennast enam kontrollida. I'm just... broken."
|
|
|
Post by Alicia Green on Jun 8, 2015 21:45:59 GMT 3
Alicia vaatas abitu ilmega poissi. Tõesti, mi Chrisiga toimus?! Kui poiss oma pea tema õlale pani, pani Ali enda käed hellalt ümber poisi. Nii oli hea olla. "Chris, ma luban sulle, kõik saab korda." Tüdruk ei olnud aga nii kindel, et see, mida ta just ütleb, ka tõsi on. Ta ei teadnud, mis toimub ning tal ei olnud aimugi, mis saama hakkab. Viimaks pani tüdruk oma peopesad Christiani põskedele ja tõstis tema pilgu enda pilguga kohakuti. "Ma luban sulle, ma olen alati olemas." Tüdruk surus Chrisi põsele suudluse. Ta tahtis näidada, kui väga ta hoolib.
|
|