|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 16:53:42 GMT 3
Lestat vaatas jahmatunud ilmega noorukit. "Sa lihtsalt ei taha kuulda, kuidas ma täiesti vabalt olles naeran.. usu mind.. See on hullem kui see, mis ma muidu olen," lausus ta ausalt kaasa noogutades.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 16:56:14 GMT 3
Samara turtsatas lõbusalt. "Vaevalt küll. Kuidas saab kellegi naer nii piinlikusttekitav olla. Naer on just selline.. Vaba asi ju, mis ei peaks kuidagi häbistav olema," lausus Samara mõistmatult.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 16:57:40 GMT 3
Lestat kergitas kulmu. "Oled sa kunagi tundnud õõvastavat tunnet sees, kui sa kõrgelt alla hakkad kukkuma?" küsis ta siis puuriva näoilmega.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 17:00:40 GMT 3
Samara mõtles väheke. "Ma pole otseselt kukkunud, aga usun, et see tunne on võrreldav lendamisega. Mis siis on?" küsis tüdruk, manades taas näole lõbusa naeratuse.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 17:05:53 GMT 3
Lestat pilgutas üht silma."Vot sellist tunnet tekitab mu naer," lausus ta laia naeratuse saatel.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 17:10:20 GMT 3
Samara turtsatas. "Kas kuulajal või sinul endal?" küsis tüdruk uudishimulikult. Ta tõesti ei uskunud, et noormehe naer võiks nii jube olla.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 17:12:14 GMT 3
"Kuulajal," sõnas ta rahustaval toonil ning itsitas vaikselt, millejärel tõstis pudeliava taas suule.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 17:16:31 GMT 3
Samara vaatas salapärase ning müstilise pilguga noormehele pikalt ning kaua vaikides otsa. "Tead, ma ei usu! Ma usun alles siis, kui oma kõrvaga kuulen," lausus tütarlaps lõpuks, nägu naerune.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 17:20:17 GMT 3
Lestat jõllitas meest baarileti taga. "Tuleta mulle meelde, kui me kusagil tsivilisatsioonist kaugemal omaette oleme," leppis ta siis kompromissiga.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 17:23:08 GMT 3
Samara puhkes vaikselt naerma. Suutnud rahuneda, silmitses ta samuti baarimeest, kes enda tegemistega tegeles. Kedagi teist kõrtsis polnud ka, ilmselt sellise ilmaga passisid kõik kodus ning tegelesid oma toimetustega. "Ta ei pane ilmselt tähelegi seda ju," lausus koolivanem kulme kergitades.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 17:29:22 GMT 3
"Usu mind, seda paneks," lausus Lestat väga truu pilguga noogutades.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 17:36:27 GMT 3
Samara raputas pead. "Vaevalt, kui see just mingi loomahäälitsus poleks vms," lausus tütarlaps kindlalt veendudes, et noormehe naer on täiesti tavaline.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 17:42:29 GMT 3
"See on vali, hirmuäratav ning segav," selgitas ta veidi täpsemini, kuigi ta ei oleks seda niikuinii seal teinud, olenemata Samara argumentidest.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 17:45:03 GMT 3
Samara raputas taaskord sekundiks pead. "Huvitav, milline see siis olema peaks?" küsis tütarlaps endamisi itsitades.
OT: Ma ise kujutan seda naeru ette umbes niimodi, nagu HP 4 osas see muna tegi. Seda kiledat häält ;D
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 17:57:25 GMT 3
OT: kujuta rohkem nagu selline evil-naer nagu MSNis see mwhwahahaha on "Kohutav,"vastas Lestat ausalt ning muigas.
|
|