|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 2:11:04 GMT 3
Samara muigas endamisi. "Oled sa usklik?" küsis tütarlaps kulme kergitades ning juhtkui teemavahetuseks. Neidis ise Jumalasse ei uskunud. Ta uskus ainult sellesse, mis oli käega katsutav ja silmaga nähtav, kuid Kosmosemees polnud kuidagi end neiule ilmutanud.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 2:15:00 GMT 3
"Kullake," sõnas ta emalikult, "ma olen põrgus käinud," lisas ta siis, mille järel naerma hakkas taaskord.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 2:18:46 GMT 3
Samara pilk muutus taas tõsiseks. "Lestat, kas sa narrid mind?" küsis tütarlaps kulmu kortsutades ning pudelit enda käes vaikselt keerutades.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 15:20:45 GMT 3
Lestat tõi endalegi ühe pudeli. Hetke pärast kohale jõudes oli ta selle juba avada jõudnud ning tõstis selle suule. Samal ajal aga raputas pead, ilme samuti tõsine.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 15:45:27 GMT 3
Samara muigas peagi lõpuks lõbusalt. Ega ta tõsiselt arvanudki, et slytherinlne teda narrib - too polnud lihtsalt selline. Ta vaatas pudelit noormehe käes ning ta suu levis naerule. "Selle ka ilmutasid omale?" küsis tütarlaps kavala hääletooniga.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 15:46:46 GMT 3
Lestat raputas pead, kui muigas ning jooki alla neelas. "Sa ei näinud, kui ma ära käisin?" küsis ta siis veidi narrides.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 15:53:53 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa ning lausus: "Eiii. Sa käid mingi hüperreaktiivsel kiirusel ju ära," lausus tütarlaps lõbusalt ise mõeldes, et tahaks temagi nii kiire olla.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 15:54:54 GMT 3
Lestat muigas neiu väljendi peale. "Minu silmade läbi on see täiesti normaalne," sõnas ta, mille järel neelas taas ühe lonksu.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 16:00:47 GMT 3
Samara rüüpas veidike enda Võiõllet ning lausus naeratades: "Ütleme nii, et ma pole varem kedagi nii kiiresti liikumas näinud. Võid võtta seda kui komplimenti." Ta turtsatas lõbusalt, ise taas vaikselt tooliga kiikuma hakates.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 16:02:17 GMT 3
Lestat naeratas laialt ning tõstis veelkord pudeli suule."Ma pole varem näinud ka inimest, kellel on õnnetuse pärast jääkott küünarnuki all, kuid siiski teeb ta sama, mida enne õnnetust," sõnas ta kerge õela muige saatel.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 16:06:02 GMT 3
Samara vaatas altkulmu pikalt noormeest, näol kõver naeratus. "Mulle ei meeldi kurta ning ma ei kukkunud ju nii rängalt. Käisin hetkeks tooliga käna ja see oli kõik. Tegelikult oli üpriski lõbus. Peaksid ka proovima," lausus tütarlaps naljatledes, kui ta enda lõua peopesale, mis oli küünarnukist laual, toetas.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 16:25:43 GMT 3
Lestat muigas. "Ehk proovingi.. Aga seda kodus. Siis vähemalt ei ole kedagi tunnistamas, kui kohutavalt ma naeran," lusus ta teeseldud häbelikkusega, mis hiljem lihtsalt naeratuseks muutus.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 16:31:15 GMT 3
Samara suu avas kergelt paokile ning peagi teeskles tütarlaps solvumist. "Mina ei teadnudki, et ma endale naermisega häbi tegin. Mul küll piinlik polnud," lausus Samara, kes end kukkudes täiesti vabalt tundis.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 16:39:52 GMT 3
Lestat kergitas kulmu, kuna ei saanud aru, kuidas tema sõnad Samarat 'solvanud' olid. "Sa said ikka õigesti aru, et ma mõtlesin enda naermist selle all?" küsis ta siis mõtlikult.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 16:41:50 GMT 3
"Ja mis su naermisega siis on?" küsis tütarlaps lõbusalt ning ajas end niimodi toolil istuma, et jalad tagumiku all oli. Ta küünitas end ettepoole ning vaatas uudishimulikult noormehele otsa.
|
|