|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 21:23:47 GMT 3
Lestat raputas pead."Ma ei suudaks kedagi endasarnaseks teha..." sõnas ta eitavalt. "Pealegi, ma pole pooleteist sajandi jooksul kedagi leidnud, kahtlen, et tulevik valgem tuleb," vastas ta ausalt. Ta tundis nüüd tõsiselt, et Samarat saab täielikult usaldada. Varem ta sellele nõnda ei mõteldnudki, kuid neiu oli alati aus ning kannatas Lestati iseloomu välja.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 21:27:18 GMT 3
Samara kuulas noormehe ära ning naeratas kergelt. "Kes teab, kes teab. Kuid kas vampiiride seas pole siis mõnd ilusat neidu? Äkki on? Sa pole ju kõiki vampiire kohanud. Või oled?" Ta naeratas leebelt ning asetas pudeli taas enda tumedatele huultele, rüübates paar sõõmu.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 21:29:40 GMT 3
"Neide ei tehta vampiirideks," välistas ta selle variandi ning lootis seda ka nõnda jätta. Ta ei tahaks olla üks nendest, kes vampiiride reegleid ingoreerivad.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 21:41:00 GMT 3
Samara kergitas vaikselt kulmu. "Miks ei tehta? Minul poleks küll midagi selle vastu, kui saaks vampiirina elada," lausus Samara nagu muuseas oma pudelisse.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 21:44:52 GMT 3
Lestat tardus oma kohale ning oli seal paar sekundit. "Sa MIDA?" küsis ta uuesti, suutmata oma kõrvu uskuda.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 21:54:37 GMT 3
Samara vaatas noormehele mõistmatult otsa, mäletamata enam, mida ta ütles. "Ma mis?" küsis tüdruk silmi pilgutades.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 22:01:32 GMT 3
"Sa ütlesid, et sul ei oleks küll midagi selle vastu kui sa..." tuletas Lestat Samarale meelde, tahtes ise uuesti seda kuulda, ehk olidki tema kõrva vaid petnud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 22:05:43 GMT 3
Samara noogutas vaikselt, ise mõeldes, mis selles imelikku on. "Ma ütlesin, et minul poleks vampiirina elamise vastu midagi," kordas koolivanem noormehe jaoks üle.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 22:15:31 GMT 3
Lestat raputas ägedalt pead. Ta oli ka jalad laualt maha visanud ning jõllitas siis neiut. "Sa ei tea, mida sa räägid," eitas Lestat seda ikka ja uuesti oma peas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 22:26:51 GMT 3
Samara kortsutas kulmu, endal pilk tõsine. "Aga miks ka mitte? Nii lahe oleks. Ise sa räägid, et ainsaks puuduseks oleks igavik üksi ja siis tapmine. Tapma peaks ma niikuinii, kui ma aurosiks õppima lähen ning üksi olen ma terve oma elu olnud," lausus tütarlaps.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 22:30:47 GMT 3
Lestat raputas uuesti pead."Sa pead tapma ning i g a v e s t i selle mõttega elama. Selles ongi probleem. Inimesed saavad surra kunas tahavad, kuid meie jääme igaveseks selleks. Pluss, et selliseks saada tuleb teha kiire külastus allmaailma," sõnas ta pelglikult.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 22:39:41 GMT 3
Samara naeratas ärevalt. "Ega ma ei mõelnudki, et ma tõesti nüüd palun sul näiteks end vampiiriks teha. Olgugi, et ka see oleks üks võimalus, kuid siiski," sõnas tüdruk õrnalt pead raputades ning lõbusalt pilgu langetades.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 22:44:27 GMT 3
Lestat ohkas pikalt ning kergendunult. "Palun, ära seda kunagi enam ütle,"palus ta kutsikasilmadega neiu poole vaadates.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 22:48:00 GMT 3
Samara vajus natuke rohkem vasta tooli seljatuge, endal uudihimulik nägu peas. "Aga miks? Ma ei saa aru, mis selles halba oleks. Ma oleks siis esimene naisvampiir ja see oleks üpriski huvitav ju," lausus tüdruk leebe naeratuse saatel.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 22:53:16 GMT 3
"Ma olen kindel, et neid on varem piisavalt verestatud, kuid see ei muuda asjaolu. Miks sa tahaksid vampiir olla? See elu on tegelikult kohutav,"vastas ta ausalt.
|
|