|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 22:57:57 GMT 3
Samara kortsutas kulmu ning jõnksatas kergelt peaga. "Mismõttes? Ise sa ütlesid, et ainult üksik igavik ja tapmine," ei saanud enam Samara aru. Noormehe jutust oli tüdruk just järeldanud, et vampiir on suurepärane olla.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 23:04:56 GMT 3
Lestati ilme ei muutunud. "See ongi, kuid see, et sa jääd igavesti selliseks.. Sul ei saa mingit peret olla lastega.. Ja kõige hullem on iseenda talumine igavesti.... Olla iseendaga igavesti.."ta väristas enda õlgu.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 23:07:27 GMT 3
Samara ohkas vaikselt. Eks Lestat teadis paremini, kuid Samaral oli siiski asjast oma arvamus. Huvitav, mida Jase teeks, kui saaks ühel päeval teada, et ma olen vampiir? küsis hääl tütarlapse peas ning ta muigas endamisi kõveralt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 23:13:14 GMT 3
Lestat hakkas asja teisest küljest kaalutlema. "Kuigi on ka selliseid vampiire, kes vananevad üks kümnele inimese aastale. Nad peavad tavalist toitud ka sööma ja on veidi nõrgemad, niäteks öise eluviisiga. Vajavad und ja muud, kuid selliseid on olemas küll." Arutles ta valjult."Kuid sul ei ole ikkagi minu heakskiitu vabatahtlikult üheks saamisele,"vastas ta veidi ähvardava pilguga.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 23:17:34 GMT 3
Samara vaatas inglinäoga noormehele otsa, kui oli ära tundnud tema ähvardava pilgu. "Ole mureta, ma olen rahul sellega, kes ma olen," lausus tüdruk noormehe rahustamiseks, kuid ikka ei suutnud ta peast heita neid mõtteid.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 23:23:07 GMT 3
Lestat naeratas ning noogutas. "siis on hästi," lausus ta rõõmsalt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 23:25:52 GMT 3
Tüdruk noogutas reipalt. Ta oli ülimalt tänulik, et Lestat oli talle rääkinud asjadest, millest tüdrukul aimugi polnud. Viimase pooleteise tunni jooksul oli ta rohkem teada saanud, kui viimase kahe aasta jooksul. Millegipärast tekkis tal koheselt noormehega suur usaldus ning koolivanemal oli selle üle ainult hea meel. Ta naeratas rõõmsalt, rüübates veel paar sõõmu enda joogist.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 23:30:51 GMT 3
Lestat viskas taas jalad lauale ning jõi paar sõõmu. "Kuidas sa siis viimast aastat koolis kavatsed tähistada?" tõstatas ta jututeema.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 23:32:47 GMT 3
Samara mõtles väheke noormehe küsimuse peale. "Võtan aastast kõik, mida võtta annab. Väga palju polegi ju jäänud. Kõiges mõned kuud. Kardan ise eksameid kõige rohkem," lausus tütarlaps ise olles tänulik, et noormees mingit jututeemat alustanud oli.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 23:38:48 GMT 3
"Tjah.. Kuigi.. ma ei usu, et need eriti rasked kavatsevad tulla,"avaldas ta oma avamust ning muigas endamisi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 23:40:25 GMT 3
Samara kehitas vaikselt õlgu. "Ei oska ennustada kahjuks, väike närv on siiski sees. Eelkõige kardan ma tulevikku tegelikult. Noh, ma tean, et edasi lähen ma auroriks õppima, kuid muu on üks suur küsimärk," lausus Samara mõtlikult.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 23:41:32 GMT 3
"Auroriks.. See on huvitav," oli Lestat selles kindel ning näitas püstise pöidlaga, et mõte on väärt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 23:49:11 GMT 3
Samara naeratas kergelt. "Sul on ilmselt mitu eriala," lausus tütarlaps endamisi muigades.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 23:57:41 GMT 3
Lestat muigas veel laiemalt. "Ma ei ole mingile kindlale alale spetsialiseerunud. Ma olen siiski vaba hing," sõnas ta ning mõistis hetkel kui irooniline see oli ning naeris vaikselt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 0:01:36 GMT 3
Tüdruk naeris samuti veidike ning lõpuks lausus: "Noh, ma arvasin, et kuna sa oled nii kaua ela.. eksisteerinud, siis äkki oled sa mitut asja õppinud," lausus tüdruk naeratades.
|
|