|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 18:27:42 GMT 3
Lestat oli oma võlukepi tagasi pannud juba siis, kui ta hunti jälgis, et valgus vaatevälja ei segaks. Siis ta aga jälgis muigega, mis neiul plaanis on.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 18:30:03 GMT 3
Samara vaatas salapärase pilguga taas noormeest ning ulatas talle oma käevangu. "Jalutame edasi?" pakkus tütrlaps lõbusalt, surues teise käe tagasi noormehe jaki taskusse.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 18:31:14 GMT 3
Lestat muigas lõbusalt ning võttis käevangu vastu. "Shapeshifters," lausus ta muigega, kuna Lestat oli nüüd Sami käevangus, kuigi bioloogiliselt peaks see vastupidi olema.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 18:36:40 GMT 3
Samara muigas vaikselt ning sõnas, nagu muuseas: "Kui sina enda käevangu mulle ei pakkunud, pidin seda ju mina tegema." Ta pööras enda naeratava pilgu noormehe poole ning pilgutas poisile taaskord kelmikalt silma.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 18:39:33 GMT 3
Lestat parandas kiiresti vea, ta peatus ning sirutas enda küünarnuki neiu poole. "Jalutada soovid?" küsis ta kelmikalt ning pilgutas Samile silma vastu.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 18:43:35 GMT 3
Samara turtsatas lõbusalt, võttes noormehekäevangu vastu. "Sa oled segane," lausus tüdruk laialt naeratades ning rõõmsalt noormehele otsa vaadates, samal ajal ise mööda lumist teerada edasi kõndides.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 18:44:46 GMT 3
Lestat teeskles punastamist ning asetas vaba käe suu kohale. "Mis sa nüüd.." ning turtsatas naerma.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 18:47:09 GMT 3
Samara hakkas samuti naerma, nähes noormehe reaktsiooni. "Sulle päris sobib see tibi mängimine, kas tead?" küsis tütarlaps naeratades. "Ja.. sul on märkimisväärselt armsad põselohud," sõnas ta seejärel, pöörates enda pilgu koheselt maha.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 18:50:39 GMT 3
"Nüüd tean. Ja kordusmärgid siis," sõnas ta komplimendi peale, ise naeru vaigistades.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 18:56:11 GMT 3
Samara vaatas silmi kissitades noormehe poole. "Nüüd tead? Tahad öelda, et sulle pole varem tõesti keegi seda öelnud?" päris Samara kulme kergitades, endal lõbus pilk silmis sätendamas. Noormehe kordusmärke tüdruk ei kuulnud.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 18:59:54 GMT 3
Lestat noogutas esimese küsimuse peale. "Arva ära, paljude inimeste juuresolekul ma tibi olen mänginud?" küsis ta laia muigega.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 19:01:14 GMT 3
Samara mõtles väheke ning pakkus seejärel huupi: "Ühe?" Ta muigas vaikselt ning kergitas uudishimulikult kulme.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 19:02:33 GMT 3
Lestat tegi vaba käega nipsu ning suunas nimetissõrme Samile, ise samal ajal silma pilgutades. See oli siis õige vastuse märgiks.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 19:04:18 GMT 3
Samara puhkes lõbusalt naerma nii, et kogu ümbruskond kajas. Suutnud rahuneda, vaatas tüdruk endiselt kergelt itsitades noormehe poole. "Millise au osaliseks ma nüüd küll langesin," lausus tütarlaps irooniliselt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 19:07:14 GMT 3
Lestati ilme oli kõigest õrnalt naeratav. "Kõige suurema.." lausus ta, "ainult kõige suurema." Ta jõllitas otse ette.
|
|