|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 10, 2008 20:20:53 GMT 3
Nõnda jalutaski Lestat Lizziega järve poole. Rahulikult ning vaikselt hakkas ta üht tuttavat viit ümisema.
|
|
|
Post by Lizzie Lovental on Dec 10, 2008 20:31:37 GMT 3
Lizzie vaatas järve poole. Ta oli siin esimest korda ja väljas oli suht jahe. Ta kohendas enda kraed ja vaatas ringi. Teisel pool järve paistis keelatud mets. Loomulikult ei julgenud Lizzie selle koha juurde minna. Alati oli ju olemas põhjus miks see keelatud oli! Ja loomulikult ei julgenud ta ka sellele lähedale minna.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 10, 2008 20:45:05 GMT 3
Lestat vaatas neiu poole, kes korraks värises. "Külm?"küsis ta endalt jakki pealt vinnates.
|
|
|
Post by Lizzie Lovental on Dec 10, 2008 20:52:50 GMT 3
Lizzie raputas vaikselt pead. ,,Normaalne on tegelt.. Lihtsalt ma pole sellise ilmaga harjunud.. Tavaliselt on kõik minu ümber kuiv .." ütles ta vaadates järve poole. ,,Mm.. sa uisutada oskad?" küsis ta vee poole ettevaatlikult minnes.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 10, 2008 21:01:37 GMT 3
"Kindel?" sõnas ta jakile osutades, mille pooleldi seljast oli ära võtnud. "Oskan küll,"vastas ta kergelt muiates.
|
|
|
Post by Lizzie Lovental on Dec 10, 2008 21:09:30 GMT 3
Vaikselt noogutanud, vaatas ta vette ettevaatlikult ja judistas ennast seejärel. ,,Noh.. kena.." ütles ta vaikselt ning surus hambaid kokku. Tal olid kodus küll enda uisud, kuid ta oli nendega uisutanud ainult korra ja siis ka oli ta murnud oma jalaluu.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 10, 2008 21:13:32 GMT 3
Lestat kehitas õrnalt õlgu ning ajas jaki selga tagasi. "Muidugi praeguse ilmaga oleks see üsna võimatu ju," sõnas ta kulmu kortsutades, kuna Lizzie jutust võis välja lugeda veendumust seda kohe teha.
|
|
|
Post by Lizzie Lovental on Dec 10, 2008 21:23:11 GMT 3
Lizzie vaatas Lestati üle õla ja noogutas:,,Ma näen jah, et jääd pole.." ütles ta natuke pahuralt, kuid naeratas siiski. Vee kohale kummardudes, pistis ta oma sõrmed külma vette ja vangutas pead. Sellise ilmaga ei tahaks ta küll ujuda.. Noh, vesi võiks soe olla.. siis võibolla läheks ta isegi küll. Enda hulljulge mõtte peale pööritas Lizzie silmi .
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 10, 2008 21:28:58 GMT 3
Lestat noogutas mõistmaks. "Ometigi võib praeguse ilmaga lendama minna," sules ta silmad ning tundis külma tuult enda näol.
|
|
|
Post by Lizzie Lovental on Dec 10, 2008 21:34:15 GMT 3
Lizzie tõusis aeglaselt püsti ja vaatas Lestati suurte silmadega. ,,Lendama.. Mul pole tiibu ja luuaga ma ei oska!" ütles ta natuke imestunud olles. Kuidas nad lendama peaksid siis?
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 10, 2008 21:38:26 GMT 3
Lestat sundis end hetkeks naerma. "Sina. Sina ei oska."ta muigas laialt ning osutas käega endale. "Kuid mina?"sõnas ta teatraalselt. "Jah, Lizzie, mina oskan," lausus ta vaikselt naerdes.
|
|
|
Post by Lizzie Lovental on Dec 10, 2008 21:52:48 GMT 3
Lizzie jäi Lestati suu lahti vaatama, suutmata temalt pilku hetkel keerata. ,,Sina.. ? Lennata?" küsis ta kulmi kortsutades. ,,Sul pole tiibu, ega ju?" küsis Lizzie igaks juhuks üle. Tema küll ei olnud midagi märganud.. Kuigi tegelikult polnudki vaadanud ta Lestati seljatagant.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 10, 2008 21:57:58 GMT 3
Lestat vaatas Lizziet altkulmu. "Luud, on selle nimi," vastas ta veidike tõrksalt.
|
|
|
Post by Lizzie Lovental on Dec 10, 2008 22:03:19 GMT 3
Lizzie vaatas Lestati kahtlustavalt. ,,Luud.." kordas ta vaikse kajana. Tegelikult ei saanudki ta aru mida Lestat sellega mõtles ning jäi vait, oskamata midagi öelda. See-eest jäi ta vaatama Lestati ootavalt. Ta tahtis näha kuidas ta lendama hakkab..
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 10, 2008 22:17:08 GMT 3
Lestat ohkas, sirutas käe välja ning lausus "Accio broom!" hetke pärast oli üsna värske välimusega luud Lestatil käes ning ta tõstis muigava pilgu Lizziele.
|
|