|
Post by Alicia Green on Dec 17, 2008 22:55:54 GMT 3
Hayley sammus enda kodust koos kahe parima sõbrannaga poodi. Ta sisenes sinna ja noogutas müüjale, kes leti taga seisis. Pood oli väike, kuid sealt sai peaagu kõike, peale toiduasjade oli seal ka natuke tarbekaupu ja riideid. Hayley sammus alko leti juurde, kus jäi pudeleid vaatama..
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 18, 2008 0:46:00 GMT 3
Sandra liikus Hayley'st ja Kellyst pool sammu tagapool, et mitte kuhugi valesse kohta liikuda ja jõudis lõpuks koos nendega poodi. Kui nad alko leti juures seisma jäid muigas Sandra ning võttis õuna ja vaarika siidrit. "Kui ta meile ka alkot pakub siis me peame neid võtma" selgitas ta oma lemmik siidritele viidates ning jäädes ootama kas teised ka veel midagi võtavad.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 18, 2008 1:22:26 GMT 3
Hayley muigas ja seisis mõttlikult riiulite ees. Lõpuks haaras ta kõige suurema jäägermeistri ja kuus siidrit, pirni ja kirsi omi. Seejärel sammus ta veel poes ringi ja ostis tüdrukule suure šhokolaadi ka, samuti ühe lilleõie. Nüüd oli ta valmis. Hayley jäi seisma järiekorda, tal oli kavas ka kaks pakki suitsu osta. (a)
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 18, 2008 16:01:01 GMT 3
Sandra muigas ning liikus Hayley järel mööda poodi, jõudes lõpuks letini. Ta hakkas juba oma rahakotti välja võtma, kuid talle meenus et tal ei olnud mugude raha. "Sul mug.. raha on kaasas?" küsis Sandra, Hayley poole pöördudes.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 19, 2008 11:37:44 GMT 3
Kelly suundus tüdrukute järel poodi ning võttis sealt kaks suurt Baileyst. Neiu muigas kergelt ning noogutas endamisi , misjärel ta kassa poole suundus. "Oi see läheb kalliks maksma" lausus tüdruk ning naeris omaette , kui kotist raha välja otsima hakkas.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 19, 2008 13:38:16 GMT 3
Ka Nick suundus koos oma kahe sõbraga poes tiirutades lõpuks kassa juurde, ning asetas oma valitud asjad letile. Seejärel suunas ta silmad üle kassade, kui sõpradega rääkima jäi.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 19, 2008 14:09:50 GMT 3
"Minumeelest ei pidand siin rohkem.. meiesuguseid elama?" küsis Sandra Hayley poole pöördudes, kuna ta oli just märgand nendest paari leti kaugusel olevat Sigatüüka õpilast.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 19, 2008 14:30:24 GMT 3
"Jah, muidugi on," vastas ta Sandrale, makstes rõõmuga ka tema asjade eest, ise muiates Kelly sõnade peale. Ta liikus järiekorras endasi ja ulatas nüüd müüjale raha, kes pani nende asjad paberkotti. Hayley tänas teda ja ootas just Kellyt, kui kuulis Sandrat uuesti rääkimas. Hayley viis enda pilgu ühele poisile ja tema kulm tõmbus kortsu. (ot: siin ma veel ei tea Nicki). "Kas ta käib Sigatüükas, sa tead teda?," päris Hayley ja vaatas Sandrale otsa.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 19, 2008 14:33:56 GMT 3
"Ma olen teda kindlalt Sigatüükas näinud. aga mul pole aimugi mis ta nimi võiks olla või mis majas ta käib.." vastas Sandra olles täiesti kindel et ta on tüüpi mitu korda näinud.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 19, 2008 14:37:44 GMT 3
"Selge," lausus Hayley ja muigas. "Äkki ta ei ela siin, äkki tuli külla," pakkus ta siis ja kohendas paberkotti käes, sest see oli raske. Tüdruk liikus ukse poole, oodates sõbrannasi ka.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 19, 2008 15:23:21 GMT 3
Kelly naeratas ning hakkas siis peagi maksma. Kuuldes sõna slytherin pööras tüdruk oma pea peagi järjekorra lõpu poole , kus ta Nicki märkas. Kelly suu tõmbus naerule.
Kui tüdruk maksnud oli , hakkas ta asju ettevaatlikult kotti toppima , ise samalajal Nicki jälgides.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 19, 2008 15:25:26 GMT 3
Sandra hakkas samuti Hayley järel minema, kuid peatus kui märkas et Kelly selle Sigatüüka poisi poole vaatab. "Sa tead teda v?" küsis ta kerge muigega, kui oli tagasi Kelly juurde läind.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 19, 2008 15:29:18 GMT 3
Hayley keeras samuti enda küsiva pilgu Kellyle, oodates vastust. "Kas ta elab MEIE külas?," päris ta siis, ise juba ukse juures seistes ja natuke eest liikudes, sest uued mugukliendid olid tulnud.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 19, 2008 22:10:11 GMT 3
Kelly noogutas tasa. "Ma tean teda , aga ma ei tea kus ta elab" pomises Kelly endamisi , kui siis koti võttis ning ära minema hakkas , endal pilk ikka noormehe poole suunatud.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 19, 2008 22:12:26 GMT 3
"Ära vaata nii palju, armud veel ära," lausus Hayley naerdes ja tõmbas Kelly poest välja, hakates siis mugutüdruku Katy maja poole sammuma.
Maja oli umbes viie minutilise jalutuskäigu kaugusel ja varsti olid nad kohas. Hayley lasi kella ja jäi siis ootama.
ot: teie kirjutage ka mugude eest (a)
|
|