|
Post by Alicia Green on Jan 18, 2009 21:59:46 GMT 3
Hayley haigutas, kui ennast voodilt püsti ajas ja magamis riided endale selga otsis. "Ma olen päris väsinud," lausus ta siis ja haigutas taaskord. Siis käis ta veel WC's ära ja ronis voodisse. "Kelly, vaata endale midagi magamiseks," lausus ta kui tekki kohendas ja siis riidekapi poole viipas. Ta eeldas, et Sandral on magamisriided kaasas. Ta haigutas taas korra, kui pea padjale asetas ja lakke jäi vahtima. "Kaua te umbes magate hommikul?," küsis ta siis, pilku ikka lael hoides.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Jan 18, 2009 22:03:03 GMT 3
Sandra vaatas Hayley sehkendamist ning tõusis siis samuti püsti ja läks ja tuhnis natuke oma kohvris. Lõpuks leidis ta oma magamisriided ning suundus vannitoa poole, et seal hambad samuti ära pesta, kuid enne ütles ta veel "Ma ei tea.. suht vara vist või, noh, ma arvan et 9-11 ajal" ta muigas ning läks siis vannituppa. Varsti tuli ta sealt tagasi ning langes siis oma voodile pikali.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Jan 18, 2009 22:08:08 GMT 3
Kelly soras Hayley kapis , kui leidis endale siis midagi magamiseks. Tüdruk tormas kohe oma voodini , mis seal aegade algusest saati olnud on. Kelly viskas end kiirelt pikali ning tõmbas teki peale. "Täna - kaua" lausus ta , kui enda patja sättis.
|
|
|
Post by Alicia Green on Jan 19, 2009 20:53:19 GMT 3
"Noh, kui ma elumärki ei ilmuta, visake vett kaela," lausus Hayley muigega ja tõmbas teki tugevamalt ümber. Talle meeldis kaua magada ja peale joomist magas ta veel kauem. "Head ööd," lisas ta siis, olles juba väga unine. Ta sulges silmad ja varsti ta juba magas, nähes väga kummalisi unenägusi, mentidest ja autodest.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Jan 19, 2009 21:26:36 GMT 3
Sandra turtsatas kergelt, kuigi oli juba poolunes. Ta lükkas oma riided enda pealt voodi kõrvale, sikutas teki peale ja lõi patja paar korda et see õige kujuga oleks. Siis vajus ta peaaegu kohe magama, kuigi väike peavalu vaevas teda ikkaveel.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Jan 20, 2009 22:57:18 GMT 3
Lõpuks pani ka Kelly oma pea padjale ning ei läinud kaua, kui tüdruk juba uinus.
|
|