|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 5, 2008 15:48:14 GMT 3
Kelly suundus suurde saali , et lõunat süüa. Tüdruk tungis läbi suure rahvamassi enda laua poole , ise otsides , ega Robertit kusagil pole. Tüdruk teda ei leidnud.
Kui Kelly peagi enda maja laua juures oli , istus ta sinna maha ning hakkas endale kartulit ja kastet taldriku peale kühveldama. Lisaks kallas ta enda klaasi viinamarja mahla. Kelly hakkas rahulikult einestama.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 6, 2008 0:41:48 GMT 3
Hayley sammus kotti õlal kohendades suurde saali. Koheselt märkas ta Kelly blondi peanuppu üle teiste paistmas ja ta suundus sõbranna juurde.
Võtnud Kelly kõrval istet, asetas ta õlakoti enda kõrvale pingile ja tõstis seejärel endale kartulit ja kastet, joogiks võttis ta piima. Nüüd asus ta isukalt sööma, päev oli olnud väsitav ja kõht selle tõttu ka väga tühi.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 6, 2008 17:39:19 GMT 3
Kelly vaatas korra kõrvale , kuhu Hayley istus ning viis siis pilgu uuesti oma toidule. "Mis täna siis?" küsis Kelly , kui oli just ühe suutäie ära söönud ning jäi sõbranna poole vaatama.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 7, 2008 20:32:23 GMT 3
Hayley rüüpas enne Kellyle vastamist mahla, et toit ilusti alla läheks. Siis lausus ta: "ma ei kujuta ettegi, kuid midagi võiks ikka teha." See oli alati tema tavapärane vastus. Kunagi ei teadnud nad alguses mida teha, kuid tavaliselt lahenes see probleem iseenesest. Hayley hammustas leiba ja küsis siis: "kas on midagi välja pakkuda?"
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 7, 2008 20:43:53 GMT 3
Kelly vaatas tüdinult oma toitu ning raputas pead. "Ega ei ole küll" lausus ta ning ohkas kergelt , kui järgmisegi suutäie suhu pistis ning siis mahla peale jõi.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 7, 2008 20:53:53 GMT 3
"Ehk varsti selgub," lisas Hayley muigega ja pistis ühe kartuli suhu, rüübates mahla peale. "Aga kindlasti peab see seotud olema poistega," lisas ta siis salakavalalt kulme kergitades, kui oli suus tühjaks söönud.
|
|
|
Post by Isabella Swan on Dec 7, 2008 21:23:16 GMT 3
Kiirel sammul sisenes Bella suurde saali. Ei möödunud palju aega kui ta istus koolivanema kõrvale, mitte just päris kõrvale kuid tema lähedale, istuma. Tõstnud endale natukene salatit ja juua, asus ta suhteliselt aeglaselt sööma. Kuna tal polnud eriti isu, siis jäi ta vaikides oma toidu sees sonkima.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 7, 2008 22:13:23 GMT 3
Kelly turtsatas ning kartul , mille ta just suhu oli toppinud , oleks tüdrukule äärepealt kurku kinni jäänud. "Nojah , seda küll" lausus ta ning muigas kergelt , kui suutäie lõpuni oli söönud. "Ma pole juba mitu päeva Robertit näinud" lisas Kelly pisut kurvalt , kui uuesti korra ringi vaatas. Ilmunud tüdrukule Kelly vaid noogutas.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 7, 2008 22:32:31 GMT 3
Hayley noogutas arusaadavalt. Ta kummardus Kellyle lähemale, et teised suurkõrvad seda ei kuuleks. "Tead, ma vist hakkan Dani ära armuma," lausus ta ja itsitas kergelt, kuigi see ei olnud üldse naeru koht.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 7, 2008 22:36:38 GMT 3
Kelly kergitas üht kulmu , kui kuulis sõbranna lauset. Tüdruku näole ilmus kerge muie. "Ta on minujaoks liiga .. vaikne" lausus Kelly ning muigas. "Slytherin ju" lisas ta ning hakkas kergelt naerma , kuigi see polnud tõesti naeru koht. "Seda sama võiks ma Roberti kohta öelda" lisas Kelly ning ohkas raskelt , kui enda toitu nokkima hakkas.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 7, 2008 22:50:33 GMT 3
Hayley kulm tõmbus veel rohkem kortsu. "Need on jah, tõsised haiguse sümptomid," lausus ta nüüd küll naerma puhkedes. "Meie hakkame armuma." Hayley rüüpas mahla, kartulid olid juba söödud, kuid magustoidud ei olnud veel lauale ilmunud. Hayley mõttles sellele, et tal on ju läbi aastate palju poisse olnud, kuid mitte kunagi seda ühte ja kindlat.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 7, 2008 23:02:39 GMT 3
Kelly vaid noogutas. "Kus kurat ta on.." pomises Kelly endamisi , kui enda sööki jälgis. Tüdruk lükkas taldriku keset lauda , sest tal läks isu ära. "Robert on nii .. huvitav" lausus Kelly. "Ta räägib minuga väga normaalselt , kuid mul on tunne , et jätab alati mingi osa rääkimata ja see tõstab minus uudishimu.." rääkis Kelly. "..nagu tahakski koguaeg temaga olla" pomises tüdruk vee ning viis pilgu siis Hayleyle.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 7, 2008 23:09:29 GMT 3
"Saan aru mida sa silmas pead," lausus Hayley rahulikult ja valis samas ka magustoitude seast endale lemmikut. Need olid just ilmunud. "Tema on mul kõige kauem sõber olnud, kuid ikka ei saa ma alati aru mida ta silmas peab" lisas ta siis. "Kas sa teadsid, et saime 1. septembril, kõige esimesel aastal tuttavaks ja mina olin nii solvunud, et ta teise majja läks." Hayleyle meeldis aegajal vanu asju meenudtada, see oli nii rahustav ja samas põnev.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 7, 2008 23:16:10 GMT 3
"Mm , vist mitte" lausus Kelly , kui kuulas sõbranna juttu. Kelly magustoitu aga ei tahtnud ning vaatas siis , kuidas Hayley endale ühte valib.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 7, 2008 23:20:29 GMT 3
Hayley valis endale lõpuks marjad vahukoorega ja asus seda sööma. Ta ei kiirustanud, kuid sai aru, et Kelly ootab teda. "Niisiis, meil jääb ikkagi küsimus, mida täna teha." Ta võttis uue ampsu magustoitu.
|
|