|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 7, 2008 23:22:31 GMT 3
"Võlu mulle Robert ja ma olen nõus kõike tegema" lausus Kelly ning muigas. Kelly vaatas kuidas Hayley magustoitu sõi. See tundus jube isuäratav. Ka Kelly otsustas selle siiski lõpuks võtta.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 7, 2008 23:40:16 GMT 3
"Ma pärast otsin ta üles," lausus Hayley ja võttis viimase lusikatäie magustoitu. Nüüd pidi tema ootama, et Kelly lõpetaks. "Sest kahjuks ma ise ei oska inimesi kohale võluda."
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 8, 2008 0:18:24 GMT 3
Kelly kiirustas magustoidu söömisega. See oli täidsa hea. "Peaks kunagi õppima" lausus Kelly sõbranna viimase lause peale ning turtsus siis endamisi.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 8, 2008 0:20:29 GMT 3
Hayley muigas, kuid kui Kelly tuletas talle meelde õppimist hüppas Hayley püsti. "Oleks peaagu unustanud, mul hakkab pealelõunane tund, Snapega. Pärast näeme" Hayley jooksis saalist minema, et mitte tundi hilineda.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 8, 2008 1:12:16 GMT 3
"Eem.. ok" lausus Kelly siis , kui Hayley juba ära läinud oli. Tüdruk lõpetas magustoidu söömise , kuid jäi laua taha edasi istuma..
|
|
|
Post by Amity Danielle Felicity on Dec 8, 2008 16:59:15 GMT 3
Gaby astus söögisaali ning sammus Gryffindori söögilaua poole. Nähes Kellyt, tervitas ta teda. Gaby istus üsnagi Kelly lähedale ning tõstis endale söögi ette ning hakkas sööma:).
|
|
|
Post by Isabella Swan on Dec 8, 2008 17:59:11 GMT 3
Nähes, et üks majakaaslastest teda pea noogutusega tervitas, vastas Bella sellega. Vaikselt kuulas ta noorukite juttu, huulil kerge muie. Vahel tundus Bellale, et tüdruk muust kui poistest ei mõtlegi. Aga mis see tema asi. Tal niigi tegemist. Tõstnud pilgu enda toidult, jäi ta klaasi käte vahel keerutades lauas istujaid silmitsema.
|
|
|
Post by Amity Danielle Felicity on Dec 8, 2008 20:52:32 GMT 3
Nähes, et üks ta koolikaaslastest oli istunud lauda, tervitas ta Bellat ning naeratas .
|
|
|
Post by Amity Danielle Felicity on Dec 8, 2008 21:30:29 GMT 3
Kui Gaby oli söömise lõpetanud, lahkus ta suurest saalist ning otsustas minna välja jalutama.
|
|
|
Post by totuu on Dec 21, 2008 19:13:50 GMT 3
Audrey kõndis suht masendunud näoga saali.Ta kõndis Gryffide laua juurde ja võttis istet teistest veits eemal.Audrey kallas peekrisse mahla ja asetas taldrikule mõned kartulid ja ühe viinerikese.Neidis võttis mornilt kahvli ja hakkas aeglaselt sööma..
|
|
|
Post by Isabella Swan on Dec 23, 2008 20:43:14 GMT 3
Kiirelt viis Bella pilgu paarile majakaaslasele, kes nendega ühinesid. Neiu turtsatas peagi. Ta pani peagi käe suu ette, et mitte naerma hakata. Tema lähedale istus üks roosade juustega neiu. Kuigi Bella käitumine võis olla nati imelik, aga siiski talle lihtsalt meeldis võõra soeng. Ning kui hästi see neiule sobib. Aga siiski ajab miski teda naerma.
|
|