|
Post by Julie Margaret Anderson on Jan 2, 2009 0:51:28 GMT 3
Kelly suundus suurde saali , et hommikust süüa. Haigutades istus ta gryffindori laua taha ning lasi siis pilgul saalis ringi käia , kui märkas Nicki Slytherini lauas söömas. Neiu ei jälginud teda kaua vaid hakkas peagi või oma röstsaiale määrima.
|
|
|
Post by Alicia Green on Jan 2, 2009 19:46:02 GMT 3
Hayley sasis enda juukseid, kui saali sisenes. Ta naeratas armsalt Arthurile, kes Slytherini lauas sõi ja võttis siis istet Kelly kõrval. "Saatus on ikka imelik, eksju," lausus ta Kellyle mõtlikult ja rüüpas siis piima.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Jan 2, 2009 23:42:11 GMT 3
"Miks selline lause?" küsis Kelly , kui oli sõbranna lauset kuulnud. Tüdruk sõi oma röstsaia edasi , vaadates suures saalis unise pilguga ringi.
|
|
|
Post by Alicia Green on Jan 3, 2009 0:07:54 GMT 3
"Noh," muheles Hayley, "minul on Arthur, sinul Edward ja Samaral Lestat." Ta rüüpas veel piima ja võttis siis kätte ühe moosiga röstsaia. "Meie kõigi kaaslased on Slytherinist ja me ise ei ole keegi."
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Jan 3, 2009 0:10:52 GMT 3
"Najaa" pomises Kelly ning turtsatas vaikselt. "Eemn , hoia minu ja Nicki teemast madalat profiili" lausus Kelly. "Peale sinu ei tea seda keegi ja Nick ei taha seda avalikustada" lisas tüdruk siis , kui järgmise ampsu oma röstsaiast võttis. Kelly arvas , et Hayley on ainuke , kes oli aru saanud , kuid seda teadis tegelikult ka Samara.
|
|
|
Post by Alicia Green on Jan 3, 2009 0:14:27 GMT 3
"Ma hoiangi," lausus Hayley natuke solvunult, tal ei olnud kavas rääkida seda kellegile, kui sõbranna oli nii soovinud. Ta hammustas tüki saiast ja tema kulm tõmbus siis kortsu. "Ikkagi," alsutas ta natuke ärritunult, "ma ei saa aru, miks te ei taha, et keegi teada saaks." Nüüd rüüpas ta piima peale ja vaatas küsivalt Kellyle otsa.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Jan 3, 2009 0:16:41 GMT 3
Kelly ohkas ning muigas endamisi. "Mis sa arvad , et mind kotiks , kui teised teaksid?" küsis Kelly ning jäi siis hetkeks vastust ootama , endal kõver muie näol. "Minul on ükskõik , asi on Edwardis" lisas tüdruk siis ning muigas vaikselt , kui röstsaia lõpuks nahka pani.
|
|
|
Post by Alicia Green on Jan 3, 2009 0:21:54 GMT 3
"Et ta siis põeb, et tema on Slytherinist ja sina Gryffindoris," ohkas Hayley, "ta peaks ju teadma, et Dan oli avalikult minuga sõber ja Arthur on minuga avalikult." Hayley võpatas korraks, sest Dani nime mainimine ja sellele mõtlemine tegi haiget, nüüd oli ta ju ikka veel Daniga tülis. Ta rüüpas kiirelt piima, justkui tahtes valu ära uhuda. Siis aga manas ta näole jälle ükskõikse muige ja vaatas Kelly poole.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Jan 3, 2009 0:24:46 GMT 3
Kelly muigas. "Midagi sellist jah" lausus Kelly , kui nüüd oma mahlast paar lonksu võttis. "See on tema kinnisidee" pomises tüdruk ning muigas. "Aga mulle see täiesti sobib" lausus Kelly ning naeratas laialt.
|
|
|
Post by Alicia Green on Jan 3, 2009 0:28:35 GMT 3
"Tegelikult," muheles nüüd Hayley, "ongi see kõige tähtsam, mis sulle sobib." Tema piimaklaas oli tühjaks saanud ja ta valas kannust juurde, võttes veel ka ühe röstsaia, nüüd maasikamoosiga, enne oli olnud õundamoosiga. Ta naeratas Kellyle ja piilus siis Arthuri poole, tundes kuidas ta süda hakkab kohe kiiremini lööma.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Jan 3, 2009 0:33:42 GMT 3
Kelly muigas ning tegi ka endale ühe moosisaia. Hayley järel pööras ka Kelly oma pilgu Slytherini laua suunas , kus istus ka Edward. Tüdruk naeratas laialt ning rahulolevalt ning suunas pilgu siis tagasi enda ette , kui oma röstsaia hammustas ja mahla peale jõi.
|
|
|
Post by Alicia Green on Jan 3, 2009 0:44:50 GMT 3
Hayley viis enda pilgu nüüd tagasi enda ette ja sõi röstsaia. "Ma olen Sami ja Lestati pärast ikka nii õnnelik," õhkas ta varsti ja haatas juba kolmanda saia. Hayley eeldas, et Kelly teab nende kohta. Tema klaas oli taas tühjaks saanud, Hayley lihtsalt armastas piima, ta valas kolmanda klaasi.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Jan 3, 2009 0:47:51 GMT 3
Kelly muigas endamisi. "Ma olen sama õnnelik nii nende kui ka teie pärast" lausus Kelly , kuna arvas et jutt on ainuüksi koos olemisest. Tüdruk sõi vaikselt saia edasi ning piilus aeg ajalt Nicki poole.
|
|
|
Post by Alicia Green on Jan 3, 2009 0:49:53 GMT 3
Hayley keeras pilgu Kellyle ja hakkas järsku täiest kõrist naerma. "Sa ei teagi veel, ega ju?," küsis ta nüüd ikka veel naerdes. Ta raputas kergelt pead. "Ma ei olegi ju sulle rääkinud, sorry, minu süü."
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Jan 3, 2009 0:54:19 GMT 3
Kelly vaatas Hayley poole täpselt sellise pilguga nagu arvaks , et sõbranna on hulluks läinud. "Okei , aga räägi siis" lausus ta ning ootas uudishimulikult , näksides edasi oma röstsaia.
|
|