|
Post by Alicia Green on Jan 3, 2009 0:55:48 GMT 3
"Nad abielluvad," lausus Hayley, tasandades nüüd enda häält, sest ta arvas, et Sam ja Lestat ei taha, et terve kool sellest teaks. Ta naeratas rõõmsalt ja ootas nüüd Kelly reageeringut. "Neil tuleb väga väike pulm," lisas ta.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Jan 3, 2009 1:48:59 GMT 3
Kelly silmad läksid suureks. "Päriselt kaa" pomises ta siis ning naeratas laialt. "Issand , kui Lahe" pomises ta edasi. "Mis sa arvaksid , kui ma Nickiga ükskord abielluksin?" küsis Kelly siis vaikselt ning muigas kavalalt selle mõtte peale.
|
|
|
Post by Alicia Green on Jan 3, 2009 1:53:40 GMT 3
"Ma arvaksin, et see oleks imetore," muheles Hayley. Ta rüüpas piima. "Aga mida sina arvaksid, kui ma Arthuriga abielluksin?," küsis ta siis naeratades ja hammustas saia.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Jan 3, 2009 1:56:43 GMT 3
Kelly naeris kergelt. "See oleks siiski sama imelik , kui Lestati ja Sam'i puhul" lausus Kelly. "Kuid ma oleksin teie üle õnnelik ja KAde" lausus Kelly ning hakkas naerma.
|
|
|
Post by Alicia Green on Jan 3, 2009 2:04:09 GMT 3
"SUL, ei ole millegi üle kade olla," lausus Hayley naerdes, kuid lõi siis juuksed kuklasse. "Lihtsalt, et sul ei ole nii ilus, seksikas ja hea mees kui mul." Hayley mõtles seda kõike naljaga ja jõi nüüd juba kolmanda tassi piimast tühjaks.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Jan 3, 2009 2:06:56 GMT 3
Kelly naeratas vaikselt. "Mul on salapärasem" tõi Kelly oma ´mehe´ hea külje välja - neiu läks naljaga kaasa. "Kas tead , et ta viis mind ükspäev eriti ilusasse kohta" lausus Kelly siis , ise siis õnnelikult ohates nagu ta oleks pilvedes.
|
|
|
Post by Alicia Green on Jan 3, 2009 2:25:16 GMT 3
"Kuhu?," päris Hayley kohe rõõmsalt, tahtes seda tõsiselt teada. Teda huvitasid kõik asjad, mis olid sõbrannadega seotud, eriti veel nende ja nende kaaslastega.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Jan 3, 2009 2:28:44 GMT 3
"Ma ei mäleta täpselt mis päev see oli" alustas Kelly. "Kuid siis oli juba pime ning ta viis mind kusagile kaljule" lausus tüdruk. "Seal oli temaga nii .. ilus" lausus Kelly vaikselt ning muigas , sest sellised üllatused talle meeldisid.
OT. ära küsi mis me seal tegime , se teema on mul veel Nickiga pooleli xd:"
|
|
|
Post by Alicia Green on Jan 3, 2009 2:33:53 GMT 3
"Wow," muheles Hayley ja lõpetas viimase röstsaia. "See tundub, lahe," lisas ta siis ausalt. Ta sättis natuke enda asendit ja lisas siis lõbusalt: "ta on sul siis küll hea mees."
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Jan 3, 2009 2:37:11 GMT 3
"Minujaoks - parim" lausus Kelly unistavalt ning naeratas. Kelly katsus oma kaela , kus vaid mõni aeg tagasi oli suur punane maasikas , kuid millest nüüd oli järel vaid punane täpike. Tüdruk sõi peagi oma röstsaia lõpuni ning naeratas siis endamisi - rahulolevalt.
|
|
|
Post by Alicia Green on Jan 3, 2009 2:52:13 GMT 3
Hayley kummardas kohe vaatama Kelly kaela, kus ta nägi punast täpikest, mis oli suhteliselt õrn. "Aww," muheles ta. "Mul oli ka terve kael neid täis, pärast.." Ta jäi vait ja muigas, kui hurtsiku peale tagasi mõtles, tema põsed õhteasid kergelt.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Jan 3, 2009 2:54:18 GMT 3
Kelly kuulis nüüd midagi huvitavat. "Pärast..?" küsis Kelly , jättes lause samamoodi poolikuks nagu Hayley seda tegi.
|
|
|
Post by Alicia Green on Jan 3, 2009 2:57:36 GMT 3
Hayley vaikis mõnda aega, mõeldes kas rääkida seda Kellyle või mitte. Lõpuks ta otsustas, et võib Kellyle sellest rääkida. Parimad sõbrannad ju räägivad teineteisele kõike. "Noh, ühel öösel hurtsikus, kamina valguses ja soojuses, me tegime SEDA." Tema hääl oli väga tasane, kuid viimane sõna tuli millegipärast rõhutatult.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Jan 3, 2009 2:58:42 GMT 3
Kelly kergitas üht kulmu ning naeratas siis laialt , peale mida ta turtsuma hakkas. "Ahsoo" lausus ta kavalalt ning naeris vaikselt edasi.
|
|
|
Post by Alicia Green on Jan 3, 2009 3:03:00 GMT 3
Hayley kergitas ka üht kulmu. "See ei ole naljakas," lausus ta "solvunult." Tüdruk valas enda tassi taas piima täis ja hakkas seda lürpima. "See oli imeline."
|
|