|
Post by totuu on Dec 22, 2008 19:51:15 GMT 3
Audrey kass sai, aga vihaseks, hüppas maha ja hammustas Helena jalga ja kratsis seda ka oma teravate küüntega.Audrey ise vingerdas end ära ja kõndis eemale näol muie..
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Dec 22, 2008 19:57:11 GMT 3
Koridoris edasi tagasi jõlkunud Miseria jõudis lõpuks maapelsele korrusele ja kergitas kulmi kui kuulis hääli. Impressive, mõtles ta ja läks häälte poole. Viimaks nägi ta Roosapead temast mööda minemas (ma olen teises koridoris). Otsustanud jälle natuke mängida, hüppas ta koridorist välja otse tüdruku seljataha ja karjus kõvasti:,,BUU!" ootamata tüdruku reaktsiooni keksles Miseria Helena juurde ja vaatas kassi kes kriimustas tema jalga. ,,Kiisu-kiisu-miisu-miisu.." ütles ta irvitavalt ja võttis kassi sülle, hakates teda kaisutama.
|
|
|
Post by totuu on Dec 22, 2008 20:03:29 GMT 3
Audrey kass sisistas ja hüppas kohe maha.Audrey võttis enda juurde tulnud kassi sülle ja silitas toda.."Ma ei ehmu kergelt,"ütles Audrey muigega..
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Dec 22, 2008 20:07:30 GMT 3
,,Kahju.. Ma lootsin, et sa lased infarktist püksi.." ütles ta naerma pahvatades. Nojahh, tal pole kassidega kunagi sümpaatiat olnud.. ,,Oota! Sa oled ju see roosapea Audrey!" ütles ta meelde tuletades tüdruku nime. ,,Ma teadsin, et ma su lossis kohtan!" ütles ta Audreyt kallistades nüüd.
|
|
|
Post by totuu on Dec 22, 2008 20:09:21 GMT 3
"Oi muidugi," ütles Audrey irooniaga ja kallistas õrnalt vastu.
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Dec 22, 2008 20:11:46 GMT 3
Miseria noogutas ja astus nüüd paar sammu eemale, lüües käsi kokku ja viis pilgu Audrey välimusele:,,Issand kui suureks oled sa kasvanud selle ajaga! Sa pead palju sööma laps! Kasulik puder teeb alati head!" ütles ta kaasa noogutades. ,,Eksole, Helena?" küsis ta üle õla sõbrannalt. ,,Sellesmõttes, et vaata kui pikk mina ja Helena oleme.." ütles ta vihjates oma pikkusele. Ega ta oligi üpris pikka kasvu.
|
|
|
Post by totuu on Dec 22, 2008 20:14:33 GMT 3
"Ma ei ole korvpallur ja ma ei söö eriti putru ja liha on lausa rõve,"lausus Audrey kerge mõtlikkusega..
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Dec 22, 2008 20:18:40 GMT 3
Miseria ilme muutus tõsiseks. Pole võimalik, et tal selle vimmaga midagi sarnast on! ÕÕH! Tema on ka siis taimetoitlane? Miseria hakkas taimetoitlaseks mitu nädalat tagasi..,,On küll jah.." ütles ta mõtlikult ja vangutas seejärel pead.
|
|
|
Post by totuu on Dec 22, 2008 20:21:04 GMT 3
"Aga siiski nalja pärast ostan ma vahest mingit lihatoitu,"lausus Audrey turtsatades..Jamh,, tema ja ta õega polnud kõik korras..
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Dec 22, 2008 20:24:59 GMT 3
ÕNNEKS mõtles Miseria pääsemistunnet tundes. Ta tõepoolest ei tahtnud sellistega nagu Audrey on midagi ühist omada. ,,Mis sa arvad, Helena, kas läheks kuhugi?" küsis ta lõpuks oma sõbrannalt.
|
|