|
Post by Helena Sanches on Dec 21, 2008 14:45:03 GMT 3
Helena kõndis sihitult, endal jalad järgi lohisemas, mööda maapealset korrust ringi. Tal oli julm igav ja mitte midagi ei olnud teha. Lootes, et keegi tuleb talle seltsiliseks, istus ta keset koridori maha ja vappus naerust. Suhteliselt imelik oli siin passida, aga noh... Tõrvikud, mis seintel põlesid, andsid Heleni peale piisavalt valgust. Ei olnud võimalik, et keegi otsa koperdaks.
|
|
|
Post by totuu on Dec 21, 2008 17:35:15 GMT 3
Audrey avas uksed ja astus koridori.Ta silmitses keset koridori istuvat ja irvitavat tüdrukut.."Mis juhtus?"küsis Audrey ust sulgedes..Järsku aga oli kuulda puu kraapimist küüntega ja Audrey avas ukse.Ta turtsatas ja võttis sülle oma kassi ja sulges ukse..Jälle..
|
|
|
Post by Helena Sanches on Dec 21, 2008 18:35:35 GMT 3
Tüdruk hakkas naerma ja ta hüppas püsti, tolmu oma tagumikult pühkides. "Miks sa arvad, et midagi on juhtunud?" küsis ta niisama - huvi pärast, samal ajal naerdes. Seejärel jälgis ta kassi, kelle tundmatu sülle oli võtnud ja vangutas kergelt pead. Helena vaatas kahtlustavalt võõrast ja viis pilgu oma käekellale.
|
|
|
Post by totuu on Dec 21, 2008 19:04:41 GMT 3
"Sa irvitasid lihtsalt kahtlaselt ja minu puhul tähendab see seda, et ma naeran millegi üle," lausus Audrey ja lükkas peast dressika kapuutsi.Ta silmitses võõrast ja paitas samal ajal kassi..
|
|
|
Post by Helena Sanches on Dec 21, 2008 20:06:20 GMT 3
"Kujuta ette - et jah!" arvas Helena ja tikkus süütult itsitama. Ta vaatas tundmatult umbusklikult, tal oli tegelikult suhteliselt kama, mis plika arvab. "Aga muide... Kell on palju ja sina ei tohi väljaspool enda puhketuba sellisel ajal olla," ütles Helena külmalt ja koputas näpuga käekellale.
|
|
|
Post by totuu on Dec 21, 2008 20:11:32 GMT 3
"Ja ausalt öeldes ma tavaliselt rikun reegleid, kuna inimesed peaksid saama teha mida tahavad ja mis mõtet on ültse passida mitmeid tunde kuskil ühes ruumis?" arutas Audrey silmi mitu korda üht pidi ja teist pidi pööritades..
|
|
|
Post by Helena Sanches on Dec 21, 2008 20:19:47 GMT 3
Helena köhatas. "Vot... Siis ei tee sa muud kui lähed magama," ütles ta kurjakuulutavalt. "Palun mine enda puhketuppa. Ma ei taha ei endale ega ka sulle pahandusi. Tule, ma saadan sind!" käskis Helena.
|
|
|
Post by totuu on Dec 21, 2008 20:24:07 GMT 3
"Magama!?Sellisel kella ajal?Hull oled vä?"lausus Audrey järjest naerdes..Ta ei läinud kunagi sellisel kella ajal magama..
|
|
|
Post by Helena Sanches on Dec 21, 2008 20:29:16 GMT 3
"Mõtle, mida tahad!" käratas Helena kurjalt, "Puhketuppa lähed sa nagunii! NÜÜD JA KOHE!" raevutses Helena. Teda oli imelik näha närveerimas, kuna tavaliselt ta naeratas 24/7, kui sai. Hetkel oli ta vihane, et temast nooremad tatikad tema üle naeravad.
|
|
|
Post by totuu on Dec 21, 2008 20:31:00 GMT 3
Audrey pööritas silmi ja ei liikunud paigast.Ta silitas hoopiski kassi..
OT:Preffud on viiendas..
|
|
|
Post by Helena Sanches on Dec 21, 2008 20:39:09 GMT 3
OT: Sa ei tea sünnipäeva janii.
Helena köhatas. Ta tõmbas taskust välja paberi ja toetas end vastu seina. "Tavaõpilastel on SUNNITUD KUULAMA prefekte, koolivanemaid jne. See on kirjas ka kooli reeglites. Vastasel juhul ootab karistus..." luges ta ja vaatas tundmatule kurjalt otsa.
|
|
|
Post by totuu on Dec 21, 2008 20:42:06 GMT 3
"Ma olen nendega nii harjunud..Beauxis määrati mulle suht, et iga kuu paar tükki,"meenutas Audrey..
|
|
|
Post by Helena Sanches on Dec 21, 2008 20:46:00 GMT 3
"Ma usun, et siit koolist sa küll välja lennata ei taha," teatas Helena kurjustavalt ja ta vaatas võõrast paluvalt. Ta lisas muidugi ka sõna "palun", kuna endale ta jamasid ei tahtnud ja sellele pliksile ka mitte nagu ta enne mõelnud oli juba.
|
|
|
Post by totuu on Dec 21, 2008 20:50:35 GMT 3
"Miks mitte?Mulle ausalt öeldes ei meeldigi võlukoolides käia ja ma ei usu, et onu Albus viskaks kellegi lihtsalt mitte tuttu minemast välja," lausus Audrey.Tema maja sümboliseeriv iseloomujoon rokkis Audreyl praegu ju ikka hullult..
|
|
|
Post by Helena Sanches on Dec 22, 2008 11:25:05 GMT 3
"Anna andeks, aga nüüd kasutan ma sinu peal küll tõsisemaid variante," ähvardas Helena, sammus lähemale ja tõstis selle tüdruku kraest õhku. "Ma tassin su nüüd puhketuppa," lisas ta irvitavalt.
|
|