|
Post by inesh on Dec 28, 2008 2:01:22 GMT 3
"Mnjah, ma oleks vist selle peale ise kaa pidanud tulema.." vastas Lissu sellise arutleva tooniga veidi kulme kortsutades. "Kuule, kas ma juba mainisin sulle, et sa oled pikaks kasvanud ?" küsis tüdruk mõne hetke pärast ning samal ajal huvitunult koolikaaslast silmitsedes. "kui ma sind viimati nägin olid sa alles mähkmetes." lisas Lisette lustakalt naeratades juurde ning vaatas siis lõbustatult ülesse poisi poole.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 28, 2008 19:19:20 GMT 3
Lestat noogutas tüdruku esimese vastuse peale. "Mainisid küll," sõnas ta kiirelt vahele ning silmitses veidi altkulmu kuid lõbusalt Lisettet. "Ja mina mäletan veel seda aega, kui mähkmeid veel ei tuntudki," muigas ta, enne kui aru sai, et oli liiga palju ütelnud.
|
|
|
Post by inesh on Dec 28, 2008 23:36:21 GMT 3
"Missa luiskad," lausus Lisette l6busalt. "isegi minu emmel olid m2hkmed" teatas tydruk teatava uhkusega, olles t2iesti kindel, et Lestat yritas teda lihtsalt yle trumbata. "Ja nii vana sa nyyd kaa ei ole." lisas ta sellise maolenniitark tooniga ja noogutas agaralt kaasa, kui naeratades j2lle pilgu ikka taevalt poisile ja poisilt taevale viis.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 0:54:17 GMT 3
"Sa ei tea saladust. Elueliksiir, ma ütlen, sõber, elueliksiir," ei suutnud ta muiet tagasi hoida. Naeru õnneks õnnestus. "Väidan julgelt, et olen poolteist sajandit vana," pidid ta nüüd naerma. Ta ei uskunud, et Lisette teda usuks, ta lootis vähemalt nõnda.
|
|
|
Post by inesh on Dec 29, 2008 4:51:42 GMT 3
"uauuu.." lausus Lisette j2lle imetlevalt. "aga MINU vanaema elas kaks korda poolteist sajandit!" teatas tydruk r66msalt, teadmata t2pselt mida ta just 8elnud oli aga nojah. andestatav. "oota aga.." lausus ta j2rsku ning tema n2gu oli j2lle m6tlik. ", kui sina oled pooltuhat aastat vana" Lisettel on hiilgav matemaatika^^ "siis, kui vana su isa praegu on ?" l6petas ta oma kysimuse ning vaatas laialt naeratades Lestatile otsa.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 15:20:30 GMT 3
Lestat noogutas lõbustatult ning kujustas pilti, milline tüdruku vanaema välja peaks nägema. See pani ta veidi naerma. "Poolteist sajandit, ma ütlesin. Ja isa oma umbes 200 aastat vana," muigas ta laialt. Tegelikult ta täpselt ei teadnud, võis olla ka 300 aastat vana.
|
|
|
Post by inesh on Dec 31, 2008 1:47:08 GMT 3
"mh, NÜÜD sa küll luiskad !" lausus Lisette veidi solvunult, kuna seda ta juba ilmselgelt üle trumbata ei suutnud. "luiskad ju ?" lisas ta ning vaatas looturikkalt poisile otsa, samal ajal jälle valmistudes hõisates üles hüppama ning oma võitu tähistama jooksma. Crazy, i know.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 1:49:48 GMT 3
Lestat surus huuled üheks laiaks triibuks kokku ning raputas tagasihoidlikult pead. Ta ei hakanud midagi ütlema, kuid tegelikult oli tal lõbus nõnda teise klassi õpilasega nalja teha. Kuigi tegelikult ei olnud tema öeldu kaugelt mitte nali vaid valus tõde.
|
|
|
Post by inesh on Dec 31, 2008 1:55:53 GMT 3
Lisette kissitas väikese vihaga tema poole silmi ning hüppas siis solvunult püsti. "Mul tuli söögiisu." teatas ta, haaras Lestatil jälle varrukast ning hakkas teda siis rahumeeli joostes kooli poole vedama, kus ta ühe korraliku toidusõja kavatses maha pidada.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 2:07:55 GMT 3
Lestat muigas ning tatsas Lisette järel kooli poole. Teda ajas tüdruku julge käitumine kohati itsitama, kuna see nii julge ja mitte midagi kartev oli. Ta vihased pilgud olid samuti armsad.
|
|
|
Post by inesh on Dec 31, 2008 2:16:44 GMT 3
OT: küll sul oli sisukas post ^^ Lisette jõudis lõpuks oma sihtkohta - Suurde Saali. Poisi oma majalaua juurde vedanud haaras ta tema käest.. "wow, sa oled külma saand." ..sirutas selle siis otse kreemikoogi juurde ning kui see sinna sisse 'kastetud' oli, hüppas tüdruk pingipeale ning viis poisi käe otse talle endale näkku. "bim, bam, done !" deklameeris Lisette rahulolevalt 'Rockstar'i.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 2:19:09 GMT 3
OT: sorri, ma ei osanud midagi rohkemat kirjutada Lestat muigas Lisette kommentaari peale. Küll aga ei hakanud ta vastu, kui ta lõbutseda tahtis. Kui oli vastavas tuju, võttis ta peoga sama kooki ning lennutas selle tüdruku poole, ise samal ajal valjult ja lõbusalt itsitades ja sõrmi puhtaks lakkudes.
|
|
|
Post by inesh on Dec 31, 2008 2:29:47 GMT 3
Lisette saatis poisile peaaegu ahastava - võipigem sellise MIIDAAAAAAAAAsajusttegid - pilgu, kui kreemikoogiga vasta pead sai. "see," kiirelt näopealt niipalju kreemi ära pühkind, et ta näha sai võttis ta kõrvalt tarretisekoogi kogu kandikuga, ning lõi selle taaskord otse poisile näkku (muidugi mitte nii, et ta kandikuga pihta oleks saand), "oli ebaviisakas !" lõpetas ta juba oma motoks saanud lause sellise nördinud hääletooniga, kuid hetkepärast limpsis ta juba lustaka naeratusega oma sõrmedelt ja suu ümbrusest kreemi ära.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 2:33:18 GMT 3
Lestat pani käed enda näo ette, kuid osa tarretisest lendas siiski talle näkku. Kinnipüütut, või õigemini kätte jäänud tarretise lennutas ta tüdruku poole tagasi, haarates väikeseid küpsised, mida samuti viskas, et need talle kreemi peale kinni jääksid. See oli lõbus, kuigi toiduraiskamine, aga Lestat ignoreeris endas seda osa, mis talle seda mõtteis karjus.
|
|
|
Post by inesh on Dec 31, 2008 2:40:48 GMT 3
"sa oled segane !" teatas Lisette ilmselge vaimustusega ning turtsatas siis naerma, kui üks küpsis talle otse suhu lendas. Selle krõmpsutades ära söönd, pöördus ta muiates seitsmendiku poole. "Vaherahu ?" küsis ta ning korraks seda kutsikanägu, mida arvatavasti selle kreemi kihi alt nähagi polnd, aga see selleks. "Diil !" lisas ta võidukalt, enne kui Les vastata jõudis ning hüppas rõõmsalt pingipealt uuesti maha.
|
|