|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 9, 2008 22:29:14 GMT 3
Lestat muigas, tunnetades segadust tüdruku poolt. "Ja kuhu me suundume?"küsis ta ettepanekuid oodates.
|
|
|
Post by Lizzie Lovental on Dec 9, 2008 22:58:38 GMT 3
Lizzie kehitas õlgu:,,Ma ei tea.." ütles ta mõtlikult. ,,Vali ise.." pakkus ta vaadates ülessepoole. Noh, Lestat oli ju Lizziest umbes pea võrra pikem, kui mitte rohkem.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 9, 2008 23:09:13 GMT 3
Lestat mõtles hetkeks. "Kuidas Järv sobib? Paju juures oleks liiga ohtlik, ma olen kindel,"sõnas ta muiates, kuid hakkas vaikselt liikuma.
|
|
|
Post by Lizzie Lovental on Dec 9, 2008 23:11:17 GMT 3
,,Jah..ja nagu sa arvatavasti arvad, siis ma kohe lähen ja jooksen paju okste alla ja lasen ennast pannkoogiks virutada.." ütles ta sarkastiliselt kuid noogutas peagi. ,,Järve juurde võiks küll.. Ma pole seal üldse käinud.." ütles ta naeratades.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 9, 2008 23:18:07 GMT 3
Lestat muigas sarkasmi peale. "Ma eelistan lihtsalt ohutumaid paiku,"sõnas ta vabandavalt. Seejärel noogutas ta tüdruku nõusoleku peale ning sammus veidi kiiremini, kuid siiski piisavalt aeglaselt, et seda jalutamiseks nimetada. "Muideks, ma ei jõudnudki küsida, mis majast sa oled?"
|
|
|
Post by Lizzie Lovental on Dec 9, 2008 23:28:13 GMT 3
,,Hufflepuff.." vastas ta oma sammu natuke kiirendades, kuid see polnud talle tüliks. Jalutamine on siiski ju kasulik! ,,Sa?" küsis ta jälle Lestati poole ülesse vahtides.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 9, 2008 23:29:53 GMT 3
Lestat muigas omaette. Järjekordne tõestus inimeste individuaalidest.... mõtles ta enamisi. "Slytherin," kõlas ta konkreetne hääl.
|
|
|
Post by Lizzie Lovental on Dec 9, 2008 23:31:48 GMT 3
,,Ma imestan, et sa minu juurest kohe eemale ei hüpanud.." ütles ta hoides pilku ikka veel Lestati näol. Huvitav oli vaadata Slytherinlasi, kes ei reageeri nii hullult nagu oleks nende kõrval aatompomm . Üks Slytherinlane - Daniel on muidugi väga hea näide.. vähemalt tema jaoks.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 9, 2008 23:35:01 GMT 3
Mida ma arvasingi.."Kuid ma ei teadnud ju sind kui inimest. Kui enne sain normaalselt läbi, ehk siis kuni selle ajani, mil sa oma maja ütlesid, siis ei leia ma, et peaksin nüüd teisiti suhtuma,"tunnistas ta ausalt ning veidi uhkelt oma veendumusi. Ta heitis korraks naeratava pilgu neiule.
|
|
|
Post by Lizzie Lovental on Dec 10, 2008 18:55:25 GMT 3
Lizzie noogutas mõtlikult. Lestat võis sellist teksti ajada mis ta veenaks, kuid siiski tahtis ta olla ettevaatlik selles suhtes. Äkki kukub ta jälle tema ees ja siis imeb Lestat ta üldse verest tühjaks. Märkamatult õlgu judistades, naeratas ta vastu.. võinohh, üritas ning pööras pea nüüd otse.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 10, 2008 20:31:03 GMT 3
|
|