|
Post by Hysteria Hellraise on Dec 30, 2008 14:30:02 GMT 3
Verise ninaga ja valusa kaelaga lonkas Miseria haiglatiiba, hõljutades Samarat enda järel. Tüdruk hingas sügavalt sisse ja karjus Promfey järele. Pea ringi käimas, asetas ta koolivanema voodile ja hingas väsinult sisse. Toetanud mõlema kätega voodi servale, varises Miseria suurest kurnatusest kokku.
ot; mängime siis nii, et Promfey on olemas? xD
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 14:46:03 GMT 3
Pomfrey kabineti uks avanes peagi ning sellest astus välja pikka kasvu kleenuke naine, kes jahmatusest õrnalt kiljatas, kui kahte teadvusetut tüdrukut nägi, üks verisem, kui teine. Mis nendega küll juhtus?? mõtles naine endamisi ning aitas Miseria voodile. Ta tundis ära Samara, kes oli kõikjalt verine ning sügavaid lõikehaavu täis. Too oli ju koolivanem ning alles hiljuti oli ta seal Lizzie ja Elveni tõttu käinud. Ta võttis välja võlukepi ning suunas selle Miseria ninale. Lausunud ühe üpriski keeruka loitsu, oli tüdruku nina peagi korras, kuid veidike kõver, kuid mitte hullult. Ta turgutas ta teadvusele ning sammus seejärel Samara juurde ning vangutas vaikselt pead. "Ma pean ta St. Mungosse toimetama. Siin pole mul selliseid vahendeid, et teda aidata," lausus haiglaemand Miseriale (OT: Ma eeldan, et sa ärkasin). "On sinuga kõik korras? Käia, rääkida saad? Sa peaksid mõnele ta lähedasele seda teatama," lausus naine ning võttis tüdruku käest kinni, kadudes peagi ruumist.
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Dec 30, 2008 14:51:32 GMT 3
Miseria oiatas vaikselt kui ta pead pööras. Ninast enam verd ei tulnud ja muutusi ta ka ei tundnud. Seejärel vaatas ta Promfeyle otsa ja noogutas aeglaselt. (Ot; kellega ta kadus ja kelle käest ta kinni võttis? ._. ) ning tõusis aeglaselt püsti. Pea käis tal ringi ning kael valutas jubedalt. Nii hullud lood olidki Samaraga? St. Mungosse? Sain vist hullemini hakkama kui tahtsin. mõtles tüdruk vaikselt. Peagi ta lihtsalt lahkus haiglatiivast.
|
|