|
Post by Daniel White on Dec 23, 2008 21:22:08 GMT 3
Dan purskas naerma seekord. Ta lihtsalt ei suutnud enam oma naeru kinni hoida. Esimest tüdruku lauset ta lihtsalt ignoreeris. Ta ei tahtnud Hayleyle mõelda."Ja nagu sa ei oleks midagi vanaemalt saanud ? Ja mu välimusel pole midagi viga, võrreldes sinuga," ütles poiss ja tegi eemaletõukava näo.
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Dec 23, 2008 21:33:05 GMT 3
,,Üritad üllatada?" küsis Miseria muutes enda juuksed tagasi tuhmblondiks. ,,Kusjuures, erinevalt sinult, ma ei pärinud vanaemalt kortse ja rotilt hambaid.. niiet sa siis oled mõlema sigitis.. Huvitav.." tegi ta mõtleva näo ja vangutas pead. ,,Sa võiksid enda naerustiili ka muuta.. sa kõlad nagu haige rikkiläinud klouni mänguasi.." tüdruku hääl oli seekord tõsine.
|
|
|
Post by Daniel White on Dec 23, 2008 21:39:59 GMT 3
Dan istus seina äärde maha ja jõllitas tüdrukut. "Üritad nalja teha ? " küsis poiss. "Välja see sul küll ei tule," lausus ta tõsiselt ja katsus keelega hambaid. Need ei olnud absoluutselt roti omade moodigi.
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Dec 23, 2008 21:43:42 GMT 3
Miseria irvitas lõbusalt ja kehitas õlgu. ,,Imelik, aga minu naljad on kõigile naljakad..Isegi sina naersid ja sul oli pilves nägu, sa mõtlesid millegi peale.." ütles ta muiates ja hüppas tagasi aknalauale istuma. ,,Noh, kortsus Slytherini rott..?" küsis ta rätsepaistmesse end seades. Ta muigas mõttes ja mõtles, mida noormees teha nüüd kavatseb? Äkki lükkab aknast alla? Noh, see oleks põnev, tal on võlukepp olemas ja saaks maandumist pehmendada.. Huvitav? ,,Sa juustu ka sööd? Saadaks sulle postiga mõni päev?" küsis ta pea kuklasse ajades ja seda raputades ning vaatas siis taas poisi poole.
|
|
|
Post by Daniel White on Dec 23, 2008 21:48:12 GMT 3
"Ma naeran selle üle, kui hale sa oled,"ütles Dan ja nühkis näpuga oma papusid. "Mis sul on mingid päevad või, et sul nii sitt tuju ja suur ego on?" küsis poiss ning irvitas omaette mõnitavalt.[/i]
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Dec 23, 2008 21:53:17 GMT 3
Miseria turtsatas lõbusalt ning naerdes raputas ta pead. ,,Erinevalt sinust ei pea ma teesklema seda kes ma pole." ütles ta ohates. ,,Minul päevad? Sa vahi pigem enda sidemeid ja kontrolli, ega sa neid vahetama ei pea.." andis ta soovituse ja pööras pea kõrvale, hoides hinge kinni.
|
|
|
Post by Daniel White on Dec 23, 2008 21:55:25 GMT 3
"Daniel otsustas seekord naeru tagasi hoida. "Nagu ma teeskleks kedagi, kes ma pole .. " lausus poiss. "Nii vana tüdruk, nagu sina , peaks juba teadma, et poistel ei ole päevasid," ütles dan ning muigas.
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Dec 24, 2008 13:51:01 GMT 3
,,Aga sa näed välja nagu sul oleksid.." ütles ta ausalt ning noogutas veel kaasa ka. ,,Ja kust sa tead, et mul päevad on? Käisid kapi kallal vaatamas või?" küsis ta pead kallutades. Issand milline tohman! mõtles ta muiates.
|
|
|
Post by Daniel White on Dec 28, 2008 0:34:28 GMT 3
Daniel hakkas jälle naerma. "Ma ei saa su vaimukus ületab kõik," sõnas ta ja irvitas. "Ha Ha ha," iroonitses poiss. "Sa oled kindlasti vanem kui 11, aga nohh käitud küll nagu viiene, edu sulle, et sa tead, mis asjad päevad üldse on," ütles Dan sülitas ühe klimbi sigatüüka põrandale.
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Dec 29, 2008 18:12:53 GMT 3
,,Sa oled üldse minust noorem, niiet ära plõksi midagi.." ütles Miseria uhkelt ja pööras pea lõbusalt ära. Ta lihtsalt ei saanud aru, kuidas Daniel sai Slytherinis käia .
|
|