|
Post by Hysteria Hellraise on Dec 23, 2008 20:21:48 GMT 3
Koridoris oli üsnagi jahe ning Miseria tõmbas enda pusa luku rohkem kinni, kattes sellega kinni enda kaela mis oli külmetama hakanud. Tüdruk kõndis edasi kuni jõudis suurte akendeni ning hoolimata sellest, et ta võis seal vabalt nüüd märjaks saada, võttis Miseria aknaraamil istet ja avas ühe poolelijäänud mugude raamatu, asudes seda igavuse peletuseks lugema.
|
|
|
Post by Daniel White on Dec 23, 2008 20:24:43 GMT 3
Daniel kõndis igavusest mööda seitsmenda korruse koridori ja märkas aknalaual istumas ühte tüdrukut, kes luges mugude raamatut. "Mida teevad mugud sigatüükas?" küsis poiss põlgavalt ja vaatas tüdrukut kulm kortsus. [/i]
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Dec 23, 2008 20:27:33 GMT 3
Miseria tõstis pea ja vaatas Slytherinlase poole. Tüdruku suu tõmbus muigvele.,,Noh, seda ma peaksin sinult küsima.." ütles ta sama põlgaval toonil ja pööras pea tagasi raamatu poole. Loll poiss.. mõtles ta väga rahulolevalt.
|
|
|
Post by Daniel White on Dec 23, 2008 20:29:04 GMT 3
Daniel vaatas tüdrukut, kelle ta nimegi veel ei teadnud ja kes julges temaga möliseda. "Slytherinis ei käi sopaverelisi , ega inimesi, kes loeksid mugude raamatut. Kui labane," ütles ta. Ta ei kavatsenudki tüdrukule alla jääda.
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Dec 23, 2008 20:31:00 GMT 3
,,Imelik.. minujaoks tundud sa küll sopaverelise dorklase moodi olevat.." ütles ta õilsal häälel, turtsatades nüüd lõbusalt. Ta sai solvanguid pilduda nii palju kui soovis ja see sopaverelise dorklase tiitel ajas tavaliselt väga paljusid Slytherinlasi marru.
|
|
|
Post by Daniel White on Dec 23, 2008 20:37:01 GMT 3
"Minujaoks oled sa eriti ülbe mitte slytherlane, kes peaks Slytherinis käima, aga jahh, sopaverelisi kahjuks ei võeta sinna," Ütles poiss ja irvitas mõnitavalt.[/i][/color]
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Dec 23, 2008 20:40:15 GMT 3
Miseria irvitas noormehele otsa vaadates ja vangutas pead:,,Siis ma tõesti ei saa aru miks Sina Slytherinis oled.. kui sa üldse oledki.. oota, ega sa üks Gryffindorlastest pole?" küsis ta kulmi korraks kortsutades ning siis irvitas ta jälle. Miseria pööras ennast täiesti poisi poole, sulgedes raamatu ja lükates juuksed üle õla.
|
|
|
Post by Daniel White on Dec 23, 2008 20:42:17 GMT 3
Daniel irvitas. Talle meeldis tüdruku suhtumine, just sellised peaksid olema slytherinis, aga enda arust polnud poiss tüdrukut puhketoas näinud. "Ei, ma käin kõrgelt hinnatud inimeste majas," lausus poiss ja näitas tüdrukule keelt.
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Dec 23, 2008 20:46:06 GMT 3
Miseria kallutas pead paremale, vahtides noormeest ''sa-oled-tõesti-väga-hinnatud'' pilguga ja purskas seejärel naerma. ,,Oota, mis koht see on? Sa istud siis Hagridi majas ja jood temaga teed?"küsis ta vaiksel häälel ja astus natuke lähemale. ,,Kuule, sinusugused ei vääri isegi Hufflepuffi majas olemist, rääkimata teistest!" ütles ta rõhutades.
|
|
|
Post by Daniel White on Dec 23, 2008 20:53:58 GMT 3
Dan manas oma näole mingi imeliku grimassi. "Sa oled väga vaimukas," lausus ta külmalt ja sügas oma pead.
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Dec 23, 2008 20:57:22 GMT 3
Miseria noogutas ja tegi ühe auväärse kummarduse. ,,Tänan, ma tean seda ise ka."ütles ta siidisel häälel. Kui ta end taas sirgu ajas, vaatas ta poissi altkulmu:,,Aga sinul, vastupidiselt minule, pole üldse vaimukust.. Niiet.. sa eladki Hagridiga?" küsis ta süütut nägu tehes.
|
|
|
Post by Daniel White on Dec 23, 2008 21:00:13 GMT 3
Dan irvitas õelalt. "Ma ei olegi siia nalja tegema tulnud. Ja ma ei ela Hagridiga. Ma elan siin samas majas, keldrikorrusel. Slytherinlastele mõeldud kohas." [/color]
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Dec 23, 2008 21:03:21 GMT 3
Miseria pani käed kiirelt enda põskedele ja vaatas Danieli suu ammuli, teeseldes ikka suurt üllatust. ,,Pagan võtaks! Ma ei usu seda! Ma lootsin ikka, et sa oled Gryffindoris! Aga jah.. Gryffindoris ongi nägusamad poisid.." ütles ta kuival ja külmal toonil. Seda ta oligi arvanud, et ta oli Slytherinist, lihtasalt mõnitada oli ka põnev.
|
|
|
Post by Daniel White on Dec 23, 2008 21:11:30 GMT 3
Daniel turtsatas naerma. "Sa loodad mingit poissi saada? Hea kui sa omast majastki kellegi leiad. Isegi dorklased ei vaata sinusugust," mõnitas poiss.
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Dec 23, 2008 21:15:02 GMT 3
,,Ja sind vahitakse? Ma võin kihla vedada, et sul pole kedagi ja silmapiiril ammugi mitte.." ütles ta rahulikult, hääl tasane ja külm. Jälle mõnitamine. Tüdruk irvitas nüüd lõbusalt, muutes juuksed samat värvi mis noormehel olid, pruunid. ,,Ja ma soovitan sul üldse muuta enda välimust! Ei tea küll kellelt sa sellise vimma näo pärisid? Oma vanaemalt või mingisuguselt rotilt?" küsis ta kulmu kergitades.
|
|